- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.273
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Valla basıma ağrılar girdi .Cok uzun bı rüyaydı tek hatırladığım hep kavga dövüsttü ve bu anlattığım öğlende görmüştüm dün gecede allah hayır etsınRuyaydi korkmayin ve olumsuz dusunmeyin.
Teşekür ederım denicem damarıma kadar kaskaskatı kesildim ya suan dokununca bike taş gibi sertleşmiş. Büyük ihtimalle eşimle yaşadığımız tartışmadan dolayı oluyo. Ondan sonra böyle oldu zaten .basım çatlıcak gıbı agrıyor. Dua okudum inşallah bidaha görmemRüyaydı sadece kafanızı takmayın. Muhtemelen eşinizle öyle bir tartışma yaşadınız diye etkilendiniz ve bilinçaltınız size hep benzeri senaryolar üretip rüya yoluyla aktarıyor. Yani bunu engellemek sizin elinizde.
Güzel şeyler düşünün yatarken beyninizi hep güzel şeyler hatırlayın hayal kurun öyle uykuya dalmaya çalışın.
Bilinçaltınıza ne verirseniz o size onu verir unutmayın
Üzülmeyin şu hayatta neler geçmedi ki bu geçmesin herşey güzel olacak cümlesini kendinize telkin edin. Dua edin ve pozitifliği üzerinize çekin.
Kan hhiç görmedimKan görününce rüya bozulur derler.Zaten büyük ihtimalle yaşadıklarınızdan dolayı bilinç altınıza attıklarınızdan kaynaklı görmüşsünüzdür böyle bir rüyayı içinizi refah tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?