- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
-
- Konu Sahibi notdefteri2_
Siz o insanla mutlu değilsiniz bu çok açık. kendinizi hiçbirşeye zorlamayın daha çok üzülürsünüz. o insanla aynı evde aynı masada aynı yatakta olma, birlikte uyuma birlikte uyanma. ikinizin çocuğuna sahip olma gibi düşunceler size ne hissettiriyor.bunlara net bir yanıt bulun.size çok yardımcı olur.
bence yaşınız geldi geçiyor..kusur aramayın..evlenin gitsin..
HayatınizdSana başımdan geçen olayı anlatayım. Aynen senin şuan ki duygularını iki yıl önce eski sevgilime karşı yaşadım kendisi hemşirdi ve benim yaşadığım şehire benim için gelmişti atamasını buraya istemişti sonra baktım davranışları batıyo bana onunla zaman geçirmek sıkıyo beni ve ayrıldım şuan pişmanım keşke yapmasaydım diyorum ve sende iyi düşün pişmanlık çok olabilir
Evlendiğinin ilk ayında aşkı bitenleri görüyorum :)Aşk evlendikten sonra bitebiliyor canım. Ben nikah öncesi eşime ölüp geberiyordum. Nikah oldu, fıssssss... Elde edince, iş ciddiye binince her şey uçuverdi. Ama eşimi çok seviyorum ve çok mutluyum. Çok iyi anlaşıyoruz. Aşka da çok güvenmemek lazım. Demek ki bu zamana kadar ölüp geberdiğim aşk evlenince uçup giden bir şeymiş diye düşünmeden edemiyorum. Bilemiyorum belki de benim psikolojim bozulmuştur. Aşksız olmaz diyorsan vazgeç o zaman
Buna inanmayi o kadar istiyorum ki..Rahat batmis canim evlenince gecer
ona simdi kosarak sarılmak istiyorum, onun omzundayken onu kokluyorum, ondab tiksinmiyorum...beraber uyanmak v.s çok güzel olur eminim. ama bilmiyorum bir gün bunlar guzel geliyor ikinci gün istemiyorum((kaygi bozuklugum tavan mmı yaptı anlamıyorum ki.. Bugün mesaj attim cevap yazmadi. artık vazgeciyor benden. facedeki beraber fotolarimizin hepsini Durum onu gösteriyor. Bence alın karsınıza konuşun kaygılarınizdan söz edin. Biraz daha zaman isyeyenilirsiniz. Ama 30 yaşında bir bayan olarak kendinizi evliliğe ya da o insana hazir gissetmiyorsaniz da başka türlü bir yol deneyin. Sizi seviyor belli ki zaman verecektir.
Zaten sorun burada. Kim birinin uzerine cok dusse, o kiymetsiz olur genelde. Cool takilsa, bir arayip, 3 gun sormasa, daha cok baglanirdiniz emin oluniste onu bilmiyorum. ..Cok fedakar, dürüst, sevecen, deger veren birisi. tip olarak da cok beğeniyorum. Ama her anım illa ki onunla gecsin diyemiyorum. Onsuz yapamam diyemiyorum. Heyecanlanmiyorum. neredesin merak ettim diye sürekli ariyor sıkılıyorum. ama onu sevmeyi cok istiyorum
Hayır eşim de hiç değişmedi ama elde etmişliğin verdiği bir şey herhalde. Biz kadınlar nedense burnumuzdan getirene ölüyoruzHayatınizd
Evlendiğinin ilk ayında aşkı bitenleri görüyorum :)
Ben sizi kastetmemiştim. Dediniz ya nikah oldu aşk bitti. Bir arkadaşım söylemişti 1 ay sonra aşkım bitti diye.Hayır eşim de hiç değişmedi ama elde etmişliğin verdiği bir şey herhalde. Biz kadınlar nedense burnumuzdan getirene ölüyoruz
Bence sizde bi sorun var cok iyi tip olarak begeniyorum diyosunuz sonra sevemiyorum diyosunuz emin degilseniz hic evlenmeyin karsida ki kisiyede yazik
Ne kadar sacmalamissiniz.. Cok ayip!bence yaşınız geldi geçiyor..kusur aramayın..evlenin gitsin..
size özelden bir link gönereceğim okuyun.Tip olarak begenmem yanında sıkılmama engel olamıyor. Aslında o kadar kötü seyler yasadim ki.senelerdir ilac tedavisi görüyorum. her kkişide her olayda kusur aramak bi yasam biçimi oldu benim icin. sık sık panikatak krizi geçirip zor durumda kalıyorum. benim cozemedigim bu rahatsizligimdan mi kusur buluyorum yoksa gercekten yaninda sıkılıyor muyum, ya da bu hisler sevmememe engel mi?
inanın daha önce sevgiyi tatmadim.ne sevildim, ne sevdim. yaş da 30 olunca cok temkinliyim..baskasi ciksa ona da kusur bulacagim eminim. babam yüzünden cok kotu bir cocukluk ve ergenlik gecirdim. sevgi nedir, huzur mudur eglence midir, sahiplenilmek midir, hep yaninda olmak istemek midir, inanin bilmiyorum, yardim istiyorum. .Çünkü altın gibi bir kalp buldum, pisman olmak, üzmek istemiyorum
Cok tesekkur ediyorum. bekliyorum.size özelden bir link gönereceğim okuyun.
Ne kadar sacmalamissiniz.. Cok ayip![/QUO
asıl kendin saçmalamışsın..sana ne..sana soran mı oldu..terbiyeli ol..
Ama siz o çocuktan uzak durun. Belliki mutlu olamayıp , edemeyeceksiniz. Bari kendine bir yol çizsin. Bu saydığınız özelliklerle onu gerçekten seven , sayan birini kesinlikle bulur.
Yaşım itibariyle de olsa gerek aşk beklemiyorum zaten. Ama sevgimden emin olamıyorum. daha önce hiç sevmedim. Bazı hareketleri batıyor, cok sessiz olması, sohbet konusu olmaması v.s ben mi cok inceliyorum, sevgi nedensiz mi olur bilemiyorum. ömür boyu ne gerekir bilmiyorum
Yaşınız genç artık taş devrinde değiliz 16da evlenmeyecez tabiki. Bende o yaştayım bekarım ama sizin gibi dülünmüyorum. Bide sevmiyosanız keşje bu raddeye getirmeseydiniz ilişkiyi sizinde dediğiniz gibi o kişiye gerçekten yazık. Sizin içinde çok ama çok zor olduğunu biliyorum dua edin allah hayırlısını nasip etsinkonumu buraya tasidim. ara verdik ve onu bu sehirde 3 apartman otemde benim yüzümden yapayalniz kaldığını dusununcr içim acıyor. kendimi cok vicdansiz hissediyorum. kendime lanet ediyorumo kadar uzgunum ki..o insan bunu hic haketmiyor. o neler yapti benim icin ama ben sevgimi sorguluyorum.elimde degil..