- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
-
- Konu Sahibi notdefteri2_
neden kötüsünüz? dicem ama eski konunuzu okudum şimdi......sanırım nişanlınıza karşı heyecan ve tutkulu bir aşk hissetmemekten yakınmışsınız......ama büyüklerimiz hep derler ya aşk ve tutku biter geriye mantık baglılık ve zamanla cogalan sevgi kalır diye.....ama hayat sizin hayatınız aşık olmadan evlilik yürütemem derseniz ayrılın kendinize eziyet cektirmeyin bence.....konumu buraya tasiyamadim.zaten actigim tek konum var, lütfen bakip fikir verir misiniz? evlilik arifesindeyim ve çok kötüyüm((
neden kötüsünüz? dicem ama eski konunuzu okudum şimdi......sanırım nişanlınıza karşı heyecan ve tutkulu bir aşk hissetmemekten yakınmışsınız......ama büyüklerimiz hep derler ya aşk ve tutku biter geriye mantık baglılık ve zamanla cogalan sevgi kalır diye.....ama hayat sizin hayatınız aşık olmadan evlilik yürütemem derseniz ayrılın kendinize eziyet cektirmeyin bence.....
valla ömür boyu gereken en önemli şey saygı sadakat sevgi....aşk değil bence....benden yaş olarak büyüksünüz belki bana laf dğşmez ama bazı haraketlerinin batması normal değil.yani insan sevince hic bi haraketi batmaz cünkü..Yaşım itibariyle de olsa gerek aşk beklemiyorum zaten. Ama sevgimden emin olamıyorum. daha önce hiç sevmedim. Bazı hareketleri batıyor, cok sessiz olması, sohbet konusu olmaması v.s ben mi cok inceliyorum, sevgi nedensiz mi olur bilemiyorum. ömür boyu ne gerekir bilmiyorum
Yaşım itibariyle de olsa gerek aşk beklemiyorum zaten. Ama sevgimden emin olamıyorum. daha önce hiç sevmedim. Bazı hareketleri batıyor, cok sessiz olması, sohbet konusu olmaması v.s ben mi cok inceliyorum, sevgi nedensiz mi olur bilemiyorum. ömür boyu ne gerekir bilmiyorum
konumu buraya tasidim. ara verdik ve onu bu sehirde 3 apartman otemde benim yüzümden yapayalniz kaldığını dusununcr içim acıyor. kendimi cok vicdansiz hissediyorum. kendime lanet ediyorumNoldu?
Onu seviyor musunuz?konumu buraya tasidim. ara verdik ve onu bu sehirde 3 apartman otemde benim yüzümden yapayalniz kaldığını dusununcr içim acıyor. kendimi cok vicdansiz hissediyorum. kendime lanet ediyorumo kadar uzgunum ki..o insan bunu hic haketmiyor. o neler yapti benim icin ama ben sevgimi sorguluyorum.elimde degil..
iste onu bilmiyorum. ..Cok fedakar, dürüst, sevecen, deger veren birisi. tip olarak da cok beğeniyorum. Ama her anım illa ki onunla gecsin diyemiyorum. Onsuz yapamam diyemiyorum. Heyecanlanmiyorum. neredesin merak ettim diye sürekli ariyor sıkılıyorum. ama onu sevmeyi cok istiyorumTE="eses07, post: 40862874, member: 532750"]Onu seviyor musunuz?
Zaten sorun burada. Kim birinin uzerine cok dusse, o kiymetsiz olur genelde. Cool takilsa, bir arayip, 3 gun sormasa, daha cok baglanirdiniz emin oluniste onu bilmiyorum. ..Cok fedakar, dürüst, sevecen, deger veren birisi. tip olarak da cok beğeniyorum. Ama her anım illa ki onunla gecsin diyemiyorum. Onsuz yapamam diyemiyorum. Heyecanlanmiyorum. neredesin merak ettim diye sürekli ariyor sıkılıyorum. ama onu sevmeyi cok istiyorum
Keske bu kadar hizli ilerlemeseydiniz. Tasinmak istediginde onu durdursaydiniz.O konu açmıyor acsa da ilgimi çekmiyor. ama ben sorarsam, ben ortaya bir sey atarsam devamını getiriyor. ama ilgiyle merakla dinlemiyorum onu. ben sosyal biriyim onun 3 tane arkadasi var 10 yıllık o kadar. .grup icinde arkadaslarimin yaninda konusurken bile ter icinde kalıyor ki benim zorumla konusuyor. yapmacık olduğu cok belli oluyor. böyle hayal etmemistim benim kafami dagitacak, ilgiyle dinledigim birini hayal ettim hep. ama bu yüzden vazgecmek istemiyorum. sadece sevmeme engel olduğunu düşünüp üzülüyorum.((((
Keske bu kadar hizli ilerlemeseydiniz. Tasinmak istediginde onu durdursaydiniz.
Bilmiyorum, bir yandan bakinca, uzumun copu armutun sapi olayi. Biz cok dort dortlukmuyuz ki, karsimizda ki hayallarimizin kusursuz adami olmali. Diger yandan, evlenecegin kisiyle guzel zaman gecirmek istemen en dogal hakkin.
Acaba seni gozunde cok yuksek bir yere koydugu icin, yaninda kendi gibi davranamiyor olabilir mi? Yani hangi adam, ben seni ailenden ayirmam diyerekten, isini gucunu birakip, kadinin sehrine tasinir?
Sana başımdan geçen olayı anlatayım. Aynen senin şuan ki duygularını iki yıl önce eski sevgilime karşı yaşadım kendisi hemşirdi ve benim yaşadığım şehire benim için gelmişti atamasını buraya istemişti sonra baktım davranışları batıyo bana onunla zaman geçirmek sıkıyo beni ve ayrıldım şuan pişmanım keşke yapmasaydım diyorum ve sende iyi düşün pişmanlık çok olabilirkonumu buraya tasiyamadim.zaten actigim tek konum var, lütfen bakip fikir verir misiniz? evlilik arifesindeyim ve çok kötüyüm((
Aşk evlendikten sonra bitebiliyor canım. Ben nikah öncesi eşime ölüp geberiyordum. Nikah oldu, fıssssss... Elde edince, iş ciddiye binince her şey uçuverdi. Ama eşimi çok seviyorum ve çok mutluyum. Çok iyi anlaşıyoruz. Aşka da çok güvenmemek lazım. Demek ki bu zamana kadar ölüp geberdiğim aşk evlenince uçup giden bir şeymiş diye düşünmeden edemiyorum. Bilemiyorum belki de benim psikolojim bozulmuştur. Aşksız olmaz diyorsan vazgeç o zamankonumu buraya tasiyamadim.zaten actigim tek konum var, lütfen bakip fikir verir misiniz? evlilik arifesindeyim ve çok kötüyüm((
Siz o insanla mutlu değilsiniz bu çok açık. kendinizi hiçbirşeye zorlamayın daha çok üzülürsünüz. o insanla aynı evde aynı masada aynı yatakta olma, birlikte uyuma birlikte uyanma. ikinizin çocuğuna sahip olma gibi düşunceler size ne hissettiriyor.bunlara net bir yanıt bulun.size çok yardımcı olur.Bu ara verme olayindan sonra davranislarina, konusmalarina bir daha dikkat edicem.yani beraber tv izliyoruz sinemaya gidiyoruz. cok fazla ayniyiz. ama bir sorunumu anlatmak istemiyorum mesela çünkü ben daha pratik zekayim ona göre o cevap verene kadar ben çözümü buluyorum mesela...
ah keske ben o kadar emindim ki gel demeseydim keske. hatta cabuk gel bubyaz olsun evlilik yetistirelim bile dedim çocuğa(((
ailesinin de onun da ahini alicam( cok vicdan yapıyorum icim yaniyor, eziliyor...
Aşk olmadan da olmaz mi? ne bileyim o şen sakrak tuttugumuz eve giriyorum içim daraliyor agliyorun için için. .neden bilmiyorum evliligi cok mu buyutuyorum bilmiyorum. yoksa hic mi sevmiyorum(((
Bundan 5 ay önce biriyle tanistirildim.30 yasinda bir öğretmenim. ilk gördüğümde yakisikli, iyi bir insan dedim, ama cok keyif almadim, heyecanlanmadim. ve sehirlerde farklı oldugu icin 4. gorusmemizde olmayacağını soyledim.
Sonra babam kanser oldu, onu duymuş hemen aradi hastane süresince yanimda oldu, mesajla, buraya gelerek, telefonda.abisi doktor burada o da cok yardimci oldu.oylelikle anlamadigim bi sekilde ilişkimiz basladi.ve icime bir sicaklik geldi, tarzimiz uyuyor, beni cok seviyor, melek gibi kalbi var dedim evlenecegimi soyledim. bir sürü ceyiz aldım, ailem, aileler yüzük takilsin dedi ben nedense korktum.bu arada o hemen istifa etti, benim bulundugum sehirde bizim evimizin yaninda ev tuttu, seni ailenden ayirmayacagim dedi. Bütün düzenini bozdu ve geldi 2 ay icinde.
şimdi deli gibi korkuyorum. bu arada kaygi bozuklugu tedavisi görüyorum 5 senedir.panikatak hastasiyim.
acaba seviyor muyum? ileride sıkılır mıyım diye diye yanında hep aglamaya basladim, o da artık umitsiz, kaybetmek istemiyorum böyle bir insanı, harika bor eş olur. Ama evlilikte bu yeterli mi, bazen hareketleri batiyor ben mi cok inceliyorum ondan mi bilmiyorum..
ne olur yardim edin bana..psikolojim bedenim mahvolmus durumda, dusunmekten...