- 16 Şubat 2014
- 179
- 58
- 98
- Konu Sahibi noktanoktam
-
merhaba kızlar saçlar nasıl mahvedilir derseniz ustası burda. yaklaşık olarak belime gelen kıvırcık bakır kızıl saçlarımı ombre tutkusuyla mahvettim. önce yarısını palette 4.0 kahveye boyadım diğer yarısını da palette röfle setiyle açmaya çalıştım. tabi bakır kızıl açılınca nasıl olur açık bi turuncu elde ettim. bi hafta evde öyle durdum ardından koleston 3.0 alıp açtığım yeri boyadım. güya çok açık olduğu için ancak kapatır diye düşünmüştüm. şimdi uçları koyu siyah gibi bi renk yarısı da açık bi renk. ne yapacağımı şaşırdım, yeniden boyasam yıprandı mahvoldu saçlarım. 3 ay sonra mezuniyetim var çıldırcam
Canım yapacak tek bisey war düz bir renge boyayıp kendi haline bırakmak düzenli olarak da sıcak yağ bakımı uygula. O röfle boyasını bende yapmştm zamanında. Saçıma tarak girmiyodu. Avonun durulanmayan saç balsamı var onunla toparladım baya.
o kadar siyahımsı bi renk var ki uçlarda hangi renkle kapatırım bilmiyorum. siyah sürmek saçıma asla istemiyorum.
Uçlarına uyguladığın renk neydi ?
koleston 4.0 koyu kahve.
olmaz olsun kahve alıp lacivertimsi bi siyah çıktı.
koleston 4.0 koyu kahve.
olmaz olsun kahve alıp lacivertimsi bi siyah çıktı.
bn bi kuafrüm sana önereciğim tek şey bida kesinlikle ve kesinlikle dışardan boya alma ve 3 5 lirayada kır kuafre gidip tabi ii bi kuafre gidip saçlarını istedğn şeklde boyattır boyadan sonra muhakkak uçlarından kestrmni tavsiye ederim gittgn kuafrun boyasınıda markasınıda araştır boyayı hazrlrkende ne sıkıyo hangi marka sıkıyo dikkat et kuafrler müsterileri çook kolay kandırır kesimde sonrada arkadşın dedgi gibi sıcak yağ bakımı yap ve bi kozmetkten saç serumu al banyodan sonra ve taramdn önce kesinlikle sür
merhaba kızlar saçlar nasıl mahvedilir derseniz ustası burda. yaklaşık olarak belime gelen kıvırcık bakır kızıl saçlarımı ombre tutkusuyla mahvettim. önce yarısını palette 4.0 kahveye boyadım diğer yarısını da palette röfle setiyle açmaya çalıştım. tabi bakır kızıl açılınca nasıl olur açık bi turuncu elde ettim. bi hafta evde öyle durdum ardından koleston 3.0 alıp açtığım yeri boyadım. güya çok açık olduğu için ancak kapatır diye düşünmüştüm. şimdi uçları koyu siyah gibi bi renk yarısı da açık bi renk. ne yapacağımı şaşırdım, yeniden boyasam yıprandı mahvoldu saçlarım. 3 ay sonra mezuniyetim var çıldırcam
Koyu kahveler ilk başlarda siyah gbi olur ama birkaç yıkama sonunda açılır canım. O rengi tüm saçına uygulayıp sık sık yıkayabilirsn. Zaten altında bakır oldğu için çabuk akacaktır en azından bu süre içersinde her yeri aynı renk olur. Biraz saçın kendine geldgnde de kuaförde istedğn renge boyatıp ucundan bir iki cm kestirirsin zaten uzunmuş saçların.
saçının fotosunu yüklersen sana daha ii yardımcı olabilirim cnm...
haklısınız önerileriniz için teşekkür ederim, bi daha saçımı boyamayı düşünümyorum zaten kendi rengine gelmesini istiyorum sadece. yıllardır o kadar yordum ki
teşekkür ederim canım önerilerin için. korkak davranmamın bi manası yok şu saatten sonra olan oldu bi kere daha boyucaz artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?