• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çok kötü durumdayım yardım kızlar dışarı çıkamıyorum :(

noktanoktam

Ankara Avukat
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
179
58
98
merhaba kızlar saçlar nasıl mahvedilir derseniz ustası burda. yaklaşık olarak belime gelen kıvırcık bakır kızıl saçlarımı ombre tutkusuyla mahvettim. önce yarısını palette 4.0 kahveye boyadım diğer yarısını da palette röfle setiyle açmaya çalıştım. tabi bakır kızıl açılınca nasıl olur açık bi turuncu elde ettim. bi hafta evde öyle durdum ardından koleston 3.0 alıp açtığım yeri boyadım. güya çok açık olduğu için ancak kapatır diye düşünmüştüm. şimdi uçları koyu siyah gibi bi renk yarısı da açık bi renk. ne yapacağımı şaşırdım, yeniden boyasam yıprandı mahvoldu saçlarım. 3 ay sonra mezuniyetim var çıldırcam :(

merhaba kızlar saçlar nasıl mahvedilir derseniz ustası burda. yaklaşık olarak belime gelen kıvırcık bakır kızıl saçlarımı ombre tutkusuyla mahvettim. önce yarısını palette 4.0 kahveye boyadım diğer yarısını da palette röfle setiyle açmaya çalıştım. tabi bakır kızıl açılınca nasıl olur açık bi turuncu elde ettim. bi hafta evde öyle durdum ardından koleston 3.0 alıp açtığım yeri boyadım. güya çok açık olduğu için ancak kapatır diye düşünmüştüm. şimdi uçları koyu siyah gibi bi renk yarısı da açık bi renk. ne yapacağımı şaşırdım, yeniden boyasam yıprandı mahvoldu saçlarım. 3 ay sonra mezuniyetim var çıldırcam :(

Canım yapacak tek bisey war düz bir renge boyayıp kendi haline bırakmak düzenli olarak da sıcak yağ bakımı uygula. O röfle boyasını bende yapmştm zamanında. Saçıma tarak girmiyodu. Avonun durulanmayan saç balsamı var onunla toparladım baya.

Canım yapacak tek bisey war düz bir renge boyayıp kendi haline bırakmak düzenli olarak da sıcak yağ bakımı uygula. O röfle boyasını bende yapmştm zamanında. Saçıma tarak girmiyodu. Avonun durulanmayan saç balsamı var onunla toparladım baya.

o kadar siyahımsı bi renk var ki uçlarda hangi renkle kapatırım bilmiyorum. siyah sürmek saçıma asla istemiyorum.

koleston 4.0 koyu kahve.

olmaz olsun kahve alıp lacivertimsi bi siyah çıktı. :(

bn bi kuafrüm sana önereciğim tek şey bida kesinlikle ve kesinlikle dışardan boya alma ve 3 5 lirayada kır kuafre gidip tabi ii bi kuafre gidip saçlarını istedğn şeklde boyattır boyadan sonra muhakkak uçlarından kestrmni tavsiye ederim gittgn kuafrun boyasınıda markasınıda araştır boyayı hazrlrkende ne sıkıyo hangi marka sıkıyo dikkat et kuafrler müsterileri çook kolay kandırır kesimde sonrada arkadşın dedgi gibi sıcak yağ bakımı yap ve bi kozmetkten saç serumu al banyodan sonra ve taramdn önce kesinlikle sür :1::16:

koleston 4.0 koyu kahve.

olmaz olsun kahve alıp lacivertimsi bi siyah çıktı. :(

Koyu kahveler ilk başlarda siyah gbi olur ama birkaç yıkama sonunda açılır canım. O rengi tüm saçına uygulayıp sık sık yıkayabilirsn. Zaten altında bakır oldğu için çabuk akacaktır en azından bu süre içersinde her yeri aynı renk olur. Biraz saçın kendine geldgnde de kuaförde istedğn renge boyatıp ucundan bir iki cm kestirirsin zaten uzunmuş saçların.

bn bi kuafrüm sana önereciğim tek şey bida kesinlikle ve kesinlikle dışardan boya alma ve 3 5 lirayada kır kuafre gidip tabi ii bi kuafre gidip saçlarını istedğn şeklde boyattır boyadan sonra muhakkak uçlarından kestrmni tavsiye ederim gittgn kuafrun boyasınıda markasınıda araştır boyayı hazrlrkende ne sıkıyo hangi marka sıkıyo dikkat et kuafrler müsterileri çook kolay kandırır kesimde sonrada arkadşın dedgi gibi sıcak yağ bakımı yap ve bi kozmetkten saç serumu al banyodan sonra ve taramdn önce kesinlikle sür :1::16:

haklısınız önerileriniz için teşekkür ederim, bi daha saçımı boyamayı düşünümyorum zaten kendi rengine gelmesini istiyorum sadece. yıllardır o kadar yordum ki :(

saçının fotosunu yüklersen sana daha ii yardımcı olabilirim cnm...:3:

Koyu kahveler ilk başlarda siyah gbi olur ama birkaç yıkama sonunda açılır canım. O rengi tüm saçına uygulayıp sık sık yıkayabilirsn. Zaten altında bakır oldğu için çabuk akacaktır en azından bu süre içersinde her yeri aynı renk olur. Biraz saçın kendine geldgnde de kuaförde istedğn renge boyatıp ucundan bir iki cm kestirirsin zaten uzunmuş saçların.

teşekkür ederim canım önerilerin için. korkak davranmamın bi manası yok şu saatten sonra olan oldu bi kere daha boyucaz artık . :(

saçının fotosunu yüklersen sana daha ii yardımcı olabilirim cnm...:3:

haklısınız önerileriniz için teşekkür ederim, bi daha saçımı boyamayı düşünümyorum zaten kendi rengine gelmesini istiyorum sadece. yıllardır o kadar yordum ki :(

dediğim gibi saçının fotosunu yüklesen sana çooooook daha ii yardimci olabilirim ama fotoyu çekerken net olmasını renklerin ii çıkmasına özen göster belki daha fazla yıprnmadan kurtarabiliriz:3:

Bende acik kumral sacima garnier koyu kumralla boyadim yikadim aa o ne sacim.bilginiz yesil cig kina rengi ogunde okul toplantimiz var rezil oldum herkes sorup durdu.2hafta boyunca hergun yikadim ve cok guzel bir renk oldu anlamadim neden oyle oldugunu surekli kullandigim markaydi halbuki

Sacini sik yika bol kremle ve her yikama oncesi bepanthen capsul+evitamini capsul+isitilmis zeyntinyagi karistirip sur 2 saat bekle oyle yika ben oyle toparladim.sonra istedigin tek renge kuaforde boyat mezuniyete kadar toparlar

umarım becerebilmişimdir

Eklentiler

• $DSCF6174.jpg
    $DSCF6174.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $DSCF6175.jpg
    $DSCF6175.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Saçların kötü görünmüyor,endişelenme:)
Beklentin farklı olduğu için mutsuz olmuşsundur mutlaka ama inan söylemesen kendi rengin sanabilirdim.

Bence 1 ay dişini sık.Bırak koyu boya akıp kendiliğinden açılsın.Bu arada saçın dinlenmiş olur.
Ondan sonra gidip kuaförde kendi rengine veye kendi renginin 1 ton açığına boyatırsın.
Kıvırcık saçta ombreden ziyade krepe balyaj tarzı ışıltılar güzel duruyor.
Temel rengini oturttuktan sonra az bir ışıltı attırabilirsin.

Ay canım nasıl mutlu oldum anlatamam :) işte aynada o koyu duruyo ki iğrendim valla. Biraz sabretmem gerek anlaşılan

Back