Konuyu okuyunca idrar yolu enfeksiyonu, iltihap apse gibi düşündüm bende..
Geçmiş olsun. Insaallah ıyı haberlerle gelirsiniz.
Bayanların en cok özen göstermeleri gereken şeydir çamaşırları.. Kesinlikle yuksek ısıda yıkanmalı ve kesinlikle ütülenmeden giyilmemeli..Boyalı ve naylon çamaşırlar asla giyilmemeli..
Yeni alınan çamaşırlar kapalı kutu içinde dahi olsa asla yıkanıp utulenmeden giyilmemeli..Çok mecbur kalınırsa yükse ütü vurulmalı..
Bu tür şeylere özellikle küçük yaşlardayken hiç önem vermiyoruz.. Sonraki zamanlarda çıkıyor acısı..
Selamlar, kötü bir şey yokmuş. bu kadar acı çekmemin nedenine gelince doktor çok şiddetli mantar olmuşsun dedi. İlaç ve merhem verdi. sabah kullandım ama daha kötüyüm şu an :) Hiç yürüyemiyorum artık. Bakalım 1 haftaya geçer umarım :) Daha kötü birşeyler çıkmasından korkmuştum. Acısı bol ama içim rahatladı
Selamlar, kötü bir şey yokmuş. bu kadar acı çekmemin nedenine gelince doktor çok şiddetli mantar olmuşsun dedi. İlaç ve merhem verdi. sabah kullandım ama daha kötüyüm şu an :) Hiç yürüyemiyorum artık. Bakalım 1 haftaya geçer umarım :) Daha kötü birşeyler çıkmasından korkmuştum. Acısı bol ama içim rahatladı
gecmiş olsun.gösterdiğin resimden anladığım kadarıyla klitoris etrafında ağrı hissediyorsun.klitoris sinir yönünden çok zengin olduğu için o civarlarda siğil giibi birşey çıktıysa o yüzden ağrı duyuyor olabilirsin.kadın doğum dr gitmen gerek.