• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötü bir tatil geçirdim.

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
evet hemde ne umutlarla bodrum gümbete gittim. otel falan iyiydi ama ne bileyim hiç bir şey içime sinmedi sürekli içen ve taşkınlık yapan insanlar ahlaksızlıklar rezillikler ve bunların ortasında ben. en büyük hatam bu tatildi maalesef. benim aile yapım ve kişiliğim bunu kaldırmazken hangi kafayla oralara gittimki. hiç gezilecek bir yer yoktu. arkadaşlarda sağolsunlar gündüz otelde yüzelim plaja gidelim akşamda gecelere akalım modunda olunca hiç iyi geçmedi 1 haftam. bangır bangır müzik eşliğinde içen ve acayip şekilde dans eden iğrenç insanlar yabancı kızları tavlamaya çalışan genç türk jigoloları orta yaşlı olmasına rağmen yanında güzel hatunla fink atan (kesin evlidirler) adamları gördükçe gözlerimi kapattım. bu arada arkadaşın biride benim lafıma bozulmuşta 2 gün surat salladı tabi öyle olunca tatilde yalnız kaldım bide. off ne gerek vardı ya bu tatile gitmez olaydım.

kötü bi tatil geçirmene üzüldüm doğrusu.keşke daha sakin kafanı dinleyebileceğin yerleri tercih etseydin
biz de gitmeyi düşünüyoruz ama şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak biyerlere aklımızda ağva sapanca
gibi yeşillik yerler var.netten araştırıyorum da ağva da çok güzel orman manzaralı oteller evler var:21:
öncelik olarak ağva :66:

aman kafanda ki planın neyse ona uyacaksın milletin lafıyla tatil yapılmazmış herkesin beğenisi farklı oluyo...

sanırım sz kalabalıgı club bar ortamını sevmıyorsunz .kı bodrumda tam oyle yerlerın merkezı.tatlım keske bodrumda bır mustakıl yazlık kıralasaydınz ,hemen hemen aynı fıyata gelıyor.hem kalabalıktan uzak hem de kendınıze aıt havuzda yuzmek, ohh mıss:68: ama sanırım arkların da boyle bır teklıfe musaıt degıllerms .

Son düzenleme:
Sevgili SMYC, Gumbet, oraya giden milletin cogunun geceleri dagitmak icin kaldigi/takildigi bir yer.

Illaki Bodrum olacaksa, Bitez Sahil'de kalmani/takilmani tavsiye ederim.....geceleri oldukca sakindir (Bodrum standartlarinda yani) Bitez....denizi de superdir.

Son düzenleme:
Back