Çok kötü ağrıyor Maffeti dişlerimi galiba :(:(

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
NE yapacağımı bilmiyorum
çıldıracam dişlerim benim için o kadar önemli ki kızlar
15 gün önce köpek dişimin yanındaki tek azılı dişimi cektiler tel takılacağı için
Göya bugun tel takılacaktı ama doktorlar gelmedi 2 hafta sonraya attılar mecbur bekleyecez.
ben 10 gündür diş çektirdiğim tarafla birşey yemedim korudum orayı
dün ve bgun yemeye başladım ısırırken birşeyler yerken o çekilen dişimin yanındaki köpek dişim
Nasıl sızlılyor nasıl agrıyor normalde agrı yok ama ısırken birşeyi çiğnerken o agrıyı tarif edemem beynimden vuruyo o ağrı napacam kızlar dişime birşey olmasın doktorlarda yok maffoldumm

özel mi sgk mı dr nasıl gider gelmez Allah allah? geçmiş olsun.yeri daha yeni iyileşiyordur muhtemelen açıkta sinir ucu vardır ondan sızlar...o tarafla yemeyi bırakın madem yine koruyun...

Dişte hassasiyet var desem bukadar ağrı yapmaz ama bilemedim:44:

bende anlamayamdımm ki hiçç özelde çektirdim birde 15 gün oldu 2 gündür o tarafım ile yyiyorum ama çektirdiğmi dişin yanındaki köpek dişim cok kötü oldu ekmeği ısırdım gözümden yaş geldi bastıramadım sonra dokundum yine ağrıyo dişime birşey olmaz dimi

özel mi sgk mı dr nasıl gider gelmez Allah allah? geçmiş olsun.yeri daha yeni iyileşiyordur muhtemelen açıkta sinir ucu vardır ondan sızlar...o tarafla yemeyi bırakın madem yine koruyun...

özel gelmediler işte beyfendiler gelmediler.. maffettiler resmen ya.
dişime birşey olmasından korkuyorum 15 gün oldu gecmesi gerekmezmii neden yiyemiyorumm yemeyi bıraktım birşeyi bastırırken gözümden yaş geliyor

Git kapılarına sor arkadaşım,devlet hastahanesi olsa izin derim,nöbet derim bir anlamı açıklaması vardır...Ama özelde keyfi davranamaz.Yarın ilk işin ACİL RANDEVU İSTE ! Git anlat derdini,baksın gerekirse ilaç yazsın...acaba enfeksiyon mu oluştu kökte?
15 günde yeri iyileşir zannımca...
Bırakma peşini...O yoksa başka hekim bakacak,bakmalı,yönlendirmeli bir meslektalına...beş kuruş ta para verme...

ağrı kesici al yat madem sabah ola hayrola...tekrar geçmiş olsun.

Canım benim de o dişim çekilmişti.
Ağrıyan dişin değil diş etin bence. Çekerken hissetmiyoruz ama etimizin içinden diş koparıyorlar çok zedeleniyor diş eti. Zamanla geçiyor merak etme geçmiş olsun

off o acıyı çok iyi bilirim...
insanı hoplatıyo valla...
geçmiş olsun çok...
bende de dişçi fobisi var.. ama artık diş ağrıma ağrı kesiciler fayda etmiyor.. yarın gitcem mecburen kanal tedavisine...
dişçin özelse ulaşma şansın yok mu cebinden?

kızlar ilgiliniz için cok teşekkür ederim..
ben ağrısından geçtim sağlam dişime birşey olacak diye o kadar korktum ki
diğer çekilen dişimde sağlamdı ama tel için mecbur kaldm..
bugun ilk iş doktorumu aramak oldu sabah böyle böyle anlattım bağırdım ben sizin keyfinize mi göre hareket edecem dedim
tel bu hafta takılacaktı oda ertelendi ne demek gelemiyorsunuz dedim neler neler
beni başka bir doktora muayene için yönlendirdi fakültelerinde sorun cıktığı için haftaya cumartesi geleceklermiş
büyük ihtimal diş etiniz den kaynaklanıyordur agrı dedi iltihap vb hiç birşey yok zaten inşallah birşey olmaz dişime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…