• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorummm su çiçegi...............

sebmrey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
369
0
46
38
İstanbul
merhabalar arkadaşlar dün akşam üst komşunun 10 yaşındaki oglu rahatsızlandı ve doktora götürdük her yerinde benekler çıktı sonuç su çiçegi beninim iki buçuk yaşında ki oglum da abi abi diye onu çok sever gelir beraber oynarlar dün de akşama kadar bareber oynadılar ne onlar ne biz bilmiyorduk tabii hasta oldugunu sizce bulaşır mı çok korkuyorum çocugu geçiren veye baskasından bulasan hanımlar yazarsanız çok sevinirim

bulaşıcı sonuçta geçmiş olabilir su çiçeği aşısı olduysa birkaçtane benek çıkartır geçer sakın yıkama artar inşallah geçmemiştir...

endişe vermek gibi olmasın ama büyük ihtimal bulaşmıştır çok korkmayın küçük yaşa geçirmesi iyi bi şey sadece eğer geçmişse kesinlikle dokunmasını engelleyin bir kaç ay önce kardşeim de geçirdi gerçi o 8 yaşında

malesef arkadaşlar aşısını yaptırmamıştım daha dogrusu saglık ocagı bilgilendirmemişti beni on iki aydan sonra yapılıyomuş galiba.dün net te arastırdım yüzde 95 bulasırmıs doktor tanıdıgımıza danıstık oda simdi geçirmezsi daha iyidir dedi bakalım şu an hiç belirti yok ama kuluçka süresi varmış galiba bakalım inşallah kolay geçiririz

Merhaba benim de 4 yaşındaki kızım 20 gün önce 2 aylık bebeğimde 1 hafta önce su çiçeği oldu,su çiçeğinin 15-21 gün kadar kuluçka dönemi var eğer çocuğunuza geçtiyse bu zaman zarfında onda da çıkacaktır.Önemli olan zatüreye çevirmemesi birde göz akında çıkarsa tehlikeli oluyormuş ona dikkat etmelisiniz...

Merhaba benim de 4 yaşındaki kızım 20 gün önce 2 aylık bebeğimde 1 hafta önce su çiçeği oldu,su çiçeğinin 15-21 gün kadar kuluçka dönemi var eğer çocuğunuza geçtiyse bu zaman zarfında onda da çıkacaktır.Önemli olan zatüreye çevirmemesi birde göz akında çıkarsa tehlikeli oluyormuş ona dikkat etmelisiniz...

şu an hafif burun akıntısı basladı arastırdım öyle başlıyomus galiba inşallah hafif atlatır oglusum sizin çocuklarınız nasıl geçirdi iki aylık olan ay canım zor olmuştur heralde

Aşısı olmadığı için döküntüsü kızımdan daha çok oldu.Çok şükür ki ateşlenmedi hiç şu an döküntüleri kurudu ama kaşınıyor sanırım buna da şükür...

Back