Cok korkuyorumm morelim cok bozuk !!

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
Ben bu ay klomen kullandim ilk defa doktora gittim iki gundur adetim gecikti klomenin geciktiricegini dusunuyorum dedim kan testi idrar testi yapti iki gun sonra sonuclari gostermeye gittim umut vardi icimde ama negatif 4.gun hala hasta olamadim benden hgs(rahim filmi) istedi ve beklerken bi kadinla bunu konustuk gozumu cok korkuttu aciya dayanikli bir insan degilim fazla ve morelim gercekten cok bozuk agladim videolarina baktim doktorlarda agri oldugunu soyliyor ve anesteziye 450 istiyorlar cok degilmi ?? Lutfen bunu deneyimlemis olanlar yardim etsin fikir versin

Evet ağrılı bir işlem ama ölmüyorsun :) 20dk sürüyor içeri girmenle çıkman. Daha doğum yapıcaz arkadaşım inşallah, çektir gitsin :)

canım video fln seyredip kendini strese sokma lütfen ağrısı kişiden kişiye değişir. işlemden 1 saat önce ağrı kesici al. ben almadım ve ağrım oldu ama 5 dk kadar sürdü. çok da strese gireceksen anestezili yaptır ama bence gerek yok.

İstanbuldaysanız radyotom radyomar var fındıkzadede orda çektirin ben çok arastırdım. En acısız orda çekiliyor ve gercekten öyle narkoz verilmedi bana hiç acımadı adet sancısı gibi bir sancı hissettim hafif oda okadar ve 15 dakika surdu giyinme falan hepsi dahil işlem 5 dakika bile sırmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…