Canim kist gorulmedi agrim hic gecmiyor dua edin bana nolur ;((Zannetmiyorum canım ya fıtık olduğunu.
Doktordan daha iyi bilemem tabi de,kadın dogum doktoruna gozuktun degil mi?
Belki kist oluşmuştur ondan kaynaklı olabilir,veya enfeksiyon olabilir.baska bir doktora daha görün
Sadece beta hcg ye mi bakti?? Kaninda bi enfeksiyon falan varmi bi baktirsaydinCanim kist gorulmedi agrim hic gecmiyor dua edin bana nolur ;((
Kasık kısmından kitle gibi, içeri itince giden şişlik olmalı, belki de sadece enfeksiyondur, bazen idrar yolu enfeksiyonunda da öyle olabiliyor
Kasık fıtığı olsa bile bizim arkadaşın bebeğine yaptılar , aynı gün taburcu oldu, zor ve ağır bir ameliyat değil yanı
Canim evet bir kan degerim 4-10 olmasi gerekirken benimki 12.1. Kadin dogum Doktoru enfeksiyon var az bir miktar dedi ama isin kotu tarafi sag kasigimda sert bir kitle varSadece beta hcg ye mi bakti?? Kaninda bi enfeksiyon falan varmi bi baktirsaydin
Kist yok ama InsaAllah enfeksiyondurBnmde bazen olabiliyo tek tarafli agri ve batma ozellikle sol tarafta sanmiyrm fitik oldugunu kist veya enfeksiyon flndr
Korkma dediğim gibi kolay bir ameliyat, inşallah çarçabuk atlatırsınYaklasik 5-6 gundur hic gecmiyor ve evet malesef sag kasigimda sert birsey var muayene de de doktor bastirdikca bagirdim resmen yatinca kayboluyor ayaga kalkinca ortaya cikiyor napcagimi sasirdim ;((
Kitle varsa fıtık olabilir o zaman.Allah sifa versin.gecmis olsun. Yaptirdigin tahlilin crp olaninda degilde wbc olaninda ciktiysa bu değer, sigara kullaniyorsan ondan da yüksek cikmis.olabilir.belkide enfeksiyondur.uzme kendini.herşeyin caresi varCanim evet bir kan degerim 4-10 olmasi gerekirken benimki 12.1. Kadin dogum Doktoru enfeksiyon var az bir miktar dedi ama isin kotu tarafi sag kasigimda sert bir kitle var
Aynen canim wbc olanda cikti .sigara kullanmiyorum.Cok tesekkur ederim insaAllah enfeksiyondurKitle varsa fıtık olabilir o zaman.Allah sifa versin.gecmis olsun. Yaptirdigin tahlilin crp olaninda degilde wbc olaninda ciktiysa bu değer, sigara kullaniyorsan ondan da yüksek cikmis.olabilir.belkide enfeksiyondur.uzme kendini.herşeyin caresi var
merhaba ablamızın ne gibi şikayetleri vardıAblamda olmuştu enfeksiyon çıkmıştı.Cnm ameliyat bile olsa korkma korkacak ne var ki tıp o kadar ilerledi ki bir ameliyat olursun ve olur biter.
Ayyy konu hortlamış ben yazıyım geçtiğimiz yaz annemde de aynı sorun oldu hatta aylarca gitmedi korktu başka şey çıkacak diye elinede kitle geliyordu çünkü en son kolundan tutup götürdüm idrar ve ultrason ile bakıldı sonuç fıtık ilaç tedavisi yazdı doktor ileriki dönemde illaki ameliyat gerekecek dedi ama annem asla olmam korkuyorum dedi ağır kaldirmamak çok yol yürümemek ev işi yaparken çok eğilip kalkmamasini söyledi geçmiş olsunMerhaba.Son durumunuzu merak ettim zaman geçmiş ama sormak istedim, bende aynı durumdan şikayetçiyim belirtilerimiz benziyor.O zaman size ne teşhisi koymuşlardi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?