çok korkuyorum:(

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Mrhb.arkadaşlar.benim adet sürem bu yaşa kadar herzaman 6 gün sürerdi.ama son 1 2 aydır 3 gün sürdü .1.gün hç gelmedi.2.gün ise baya bir geldi .3gün ise tek tük ve bitti çok kafama taktm doktora gdcem ama bi sorayım dedim.ne içn olabilir:

Ben de böyle bir şey yaşamıştım.araştırmalarıma göre stres,dengesiz beslenme,hava değişimi vs bir sürü nedenden olabiliyormuş.bir kaç kez oldu sonra düzene girdi.eskisi gibi 6-7 gün olmaya devam etti.korkmayın ama yine de doktora gidersen iyi olur mutlaka.içinizi ferah tutun yine de :))

korkulacak birşey yok gibi duruyor. regl gününüzün süresinin kısa olması sıkıntı yaratmasın. önemli olan kaç gün sürdüğü yada az olan miktarı değildir. 1 günde olsa kanama gelmiş ise regl olmuşsunuz demektir.
doktora içiniz rahatlasın diye gidebilirsiniz. yaşınıza içinizde bulunduğunuz duruma göre bir açıklama yapacaktır. gitmişken de en azından hormon testi ve smear testi yaptırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…