• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

nurgulke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
5
0
36
Bilecik
slm kızlar. ben 19 yaşında bi genc kızım. bakire oldgm icin sevglmle birlkte surtunme yoluyla ilskiye grdk. benim altmda kilotum onun altnda boxerı vardı ama boşaldı ve benm kilodumun üst kısmına göbeğmin altına bulaştı hmn çıkarttm temizledm hamile kalmş olblrmym 2 gün gecikti nolur yardm edin

slm kızlar. ben 19 yaşında bi genc kızım. bakire oldgm icin sevglmle birlkte surtunme yoluyla ilskiye grdk. benim altmda kilotum onun altnda boxerı vardı ama boşaldı ve benm kilodumun üst kısmına göbeğmin altına bulaştı hmn çıkarttm temizledm hamile kalmş olblrmym 2 gün gecikti nolur yardm edin

test yapmadan anlayamazsın tatlım ama sonradan cefasını çekiceğin şeyi niye ypıyosun anlamıyorum ahlayıp vahlamanın bi anlamı yok

ya şaka gibisiniz cinsel ilişkiye girmeyi biliyorsunuz da bebek nasıl olur onu mu bilmiyorsunuz!! bu şekilde hamile kalınmaz, hamile değilsin merak etme

sanmıyorum hamile olduğunu, stresten gecikmiştir, ama bu kadar korkacağın bişeyi bi daha deneme canım

:1::1::1:
Ay hiç güleceğim yoktu yaa..
Kız göbeğinin altına sperm bulaşmasıyla hamile mi kalınır..
Allah iyiliğini versin..

Bu kadar bilgisizken ilişkiye neden giriyorsun be güzelim..
Sonra da vah vah diye konularla buraya geliyorsunuz..

bi hata yaptığımı biliyorum ben size burada soru soruyorum NEDEN yaptığımı değil. Pişman olacaksam ben olacam. Siz sadece cevabını verin neden kalkıştığım size kalmadı

:1::1::1:
Ay hiç güleceğim yoktu yaa..
Kız göbeğinin altına sperm bulaşmasıyla hamile mi kalınır..
Allah iyiliğini versin..

Bu kadar bilgisizken ilişkiye neden giriyorsun be güzelim..
Sonra da vah vah diye konularla buraya geliyorsunuz..

teşekkür ederim cevap için :)

yok bişey hamiel kalmamışsındır

öyle hamıle kalınsaydı inan şimdiye Çin'in nüfusunu geçmiştik :)

he yaptığın ne kadar doğru ne kadar yanlış sen zaten biliyorsundur

Allah ım doğru yolu göstersin gençliğe

bi hata yaptığımı biliyorum ben size burada soru soruyorum NEDEN yaptığımı değil. Pişman olacaksam ben olacam. Siz sadece cevabını verin neden kalkıştığım size kalmadı

19 yaşındaymışsın çocuk değilsin yani, ben 20 yaşında evlendiğime ve şu an 27 yaşında olduğuma göre ablan sayılırım tatlım o yüzden sana bir tavsiye vereceğim..

hadi bir hata yaptın, endişe ettin bir soru sordun, üslubuna dikkat et biraz ki insanlar soruna içtenlikle yanıt versin değil mi?
şu verdiğin cevaba bakar mısın yardım mı istiyorsun milleti mi azarlıyorsun belli değil..!

he valla haklısın aarkadaşım. Sen daha 19 yaşındasın saçma sapan zevkler için boyundan büyük işlere kalkışıyosun sonrada yardım edin lütfen falan. Hey Allahım ya.

kızlar bence arkadaşı yargılamak bize düşmez belli ki kafası karışmış bizden yardım istiyo.
korma canım hamile değilsindir.Sitresden falan gecikmiştir hiç düşünme rahat ol boşu boşuna
kendine eziyet etme sana tavsiyem böle şeyler yaşıcaksan önlemini al ki sonradan üzülme çünkü
ne oluyosa kadına oluyo canım

2 gün gecikti demiştin 1 hafta gecikmen olursa içinin rahatlaması için test al negatif çıkıcaktır :):34::nazar:

19 yaşındaymışsın çocuk değilsin yani, ben 20 yaşında evlendiğime ve şu an 27 yaşında olduğuma göre ablan sayılırım tatlım o yüzden sana bir tavsiye vereceğim..

hadi bir hata yaptın, endişe ettin bir soru sordun, üslubuna dikkat et biraz ki insanlar soruna içtenlikle yanıt versin değil mi?
şu verdiğin cevaba bakar mısın yardım mı istiyorsun milleti mi azarlıyorsun belli değil..!

çok haklısın cevaplamayın ya yaardım etmeseydiniz keşke de meraktan kudursaydı kaba şeyy.

çok haklısın cevaplamayın ya yaardım etmeseydiniz keşke de meraktan kudursaydı kaba şeyy.

cevap veren bütün ablalarıma cok tesekkur ederim saolsunlar sinirli stresli gunler gecirdigim icin boyle yazdim ama bunu hala anlamayarak neler yazmıs nısanur denen varlık.
neyse allaha havale ediyorum

tekrar yardımlar ıcın tsk ablacıklarım nisanur haric

cevap veren bütün ablalarıma cok tesekkur ederim saolsunlar sinirli stresli gunler gecirdigim icin boyle yazdim ama bunu hala anlamayarak neler yazmıs nısanur denen varlık.
neyse allaha havale ediyorum

tekrar yardımlar ıcın tsk ablacıklarım nisanur haric

haklısın canım ama yazdığını ilk gördüğümde sinirlendim. Hem zaten senin için üzüldüm böyle bişey yapmana kızdım bide öyle bi cevap verince asabım bozuldu fevri davrandım kusura bakma

Back