• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum :(

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
merhaba arkadaşlar, 22 haftalık hamileyim 2 gün önce 4-5 saat boyunca saate bir ağrısız kasılmam oldu (sadece karın sertleşmesi) ve düzenli bir şekilde hep çeyrek geçelerde olduğu için endişelendim ve doktorumu aradım o da bana ihmal etmememi hemen hastaneye gelmemi söyledi.. nst'ye girdim hiç birşey çıkmadı sonra idrar tahlili yaptırdım biraz iltihap çıktı doktorda bana antibiyotik verip gönderdi :( dinlenmemi ama devam ederse tekrar gitmemi söyledi.. şimdide diken üzerindeyim sanki bebeğimi kaybedecekmişim gibi hissediyorum.. o da sanki beni sakinleştirmek ister gibi beni hiç merakta bırakmadan devamlı hareket halinde senağlama canım oğlum... bugün kasılmam yine var ama oldukça düzensiz... bu saate kadar hiç kalkmadan yattım ama aklımdan atamıyorum sizin deneyim ve görüşlerinize ihtiyacım var lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın... şimdiden teşekkkürler...

benimde kasılmalarım oluo nts'de sancı yok ama erken dogum riski olabilir sürekli dinlen dedii bu arada ben 36 haftalık gebeyim.Çok fazla üzme yorma kendini canım dinlen çokk geçmiş olsun .

canım benım cok buyuk gecmıs olsun rahatlatmak amaclı yazmıyorum sadece aynısı etrafımda bır cok hamıle arkadasımın basına geldı sen sımdı ben böyle yazıyorum dıye ıhmal etme doktora gıtme demıyorum ama sımdı bırazda bız cok dıken ustundeyız tabıkı dıkkat et ama bol bol duanı oku rahatlatmaya calıs kendını rabbım senden onu ayırmasın sağlıklı sekılde kucağına kucaklarımızza almayı nasıb etsın bende 22 21 haftamda oldu hizmet hastanesıne gıdıyorum doktorum dıkkat etmemı ama bu kadar ince ayrıntılara gırıp kendımı kasmamam gerektığını strese bağladığım zaman bu kasılmaların daha cok olacağını rahimin bu haftalarda doğuma daha cok hazırlanmaya basladığını söyledı kasma kendını cok bebeğınıde üzme olurmu hayırlı doğumlar canm

canım yaa diyecek birşey bulamıyorum ki korkma dua et rabbime İnaşallah bebeğin sağlıklıdır önemli birşey değildir... Rabbim bebeğini sana bağışlasınn...:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar öncelikle desteğiniz için çok teşekür ediyorum.. bugün dünden biraz daha iyiym.. dün bu yazıyı yazdıktan sonra 1-2 kasılmam daha olduğu için çok uzun süre bilgisayar başında oturmak istemedim.. bugün henüz kasılmam olmadı çok şükür.. bol su içip genelde uzanıyorum.. progestan almaya başladım doktorumun önerisiyle en azından beni biraz gevşetiyor.. destek olmak için yazdıklarınıza tekrar teşekkür ediyorum.. allah hepimizin bebişlerini bize bağışlasın.. sağlıklı bir şekilde zamanında doğmasına izin versin inşallah.. a.s.

Back