çok korkuyorum

ayxixxsxxixxgxxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
244
9
96
45
İzmir
kızlar dün tüp bebek raporu için son tahlillerimi vermeye üniversiteye gittim anti tg 267 anti tpo 735 çıktı normal değerleri 40ile 35 olması gerekiyormuş moralim çok bozuldu çünkü bu hormonlar bebeğin zeka gelişimini etkiliyormuş.beni direk endokrin bölümüne gönderdiler oradaki doktor pek önemli değil ilaçla düzelir deyip TEFOR adında ilaç verdi ve tüp bebeğe uygundur diye imza attı.ama ben çok tedirginim bu konuda bilginiz ve fikriniz varsa yazın lütfensenağlama

slm bu konuda tam bilgim yok ama üzülme allah hayırlısını verir hem iyi düşünki sonuç iyi olsun

mehtap ordamısın konuşmak istermisin

eğer içinde korku varsa raporları bir dr. daha göster.için rahatlamış olur.hemde olumsuz birşey olmasını engellemiş olursu.

bu arada özel msj. nasıl oluyor onuda bilmiyorum dediğim gibi acemiyim daha bana yardımcı olursan çok sevinirim mehtap

tülay bana yardımcı olurmusun

aldığın sonuçlar elindeyse bir başka dr.götür sonuçları göster işin riskli olup olmayacağını sor.yada tüp bebeğe uygun olup olmadığını birde ona sor.ben bunu öneririm.tanıdığım dr.yok keşke olsaydı.ama vakit kaybetme bence.:sm_confused:

tülaycım sen karıştırdın heralde mehtap yazmıştı dr sonuçlarını ben sadece siteyle ilgili yardım istemiştim

internettende araştırabilirsin tefor ilacını.ben baktım sende google'a yaz bir bak oku bakalım.orda dr. falan var onlara ulaşıp sorabilirsin.elimden bukadar geliyor.umarım işine yarar.

efenazcım özel mesaj göndereceğin kişinin adının üzerini tıkla profil bilgilerinin içinde özel mesaj bölümü var orayı tıklayıp msjını yazabilirsin

bişey daha sorsam resim nasıl yerleştirdin tatlı bi bebiş varya bu arada özel msj. yazamıyorum kontrol paneli falan yazıyo anlamadım kapalıymış

tulaycım ilgin için teşekkür ederim bende bakıyorum şimdi ilca inşallah bir problem çıkmaz annelik bu olsa gerek daha hiç bişey yokken onun için endişeleniyorum hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…