Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok korkuyorum
- Konu Sahibi Tesla58
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Haziran 2020
- 4.435
- 9.898
- 108
- 28
Uyuşturucu kremler, spreyler var kullanabilirsinizArkadaşlar merhaba lazer e gitmeye karar verdim sadece bikini bölgesine ama çok korkuyorum. Gideceğim yerde Alexander var lazer öncesi daha az acı için neler yapabilirim
Hangisi nasıl kullanacagim ben bilmiyorum daUyuşturucu kremler, spreyler var kullanabilirsiniz
- 16 Haziran 2020
- 4.435
- 9.898
- 108
- 28
Anestol var mesela eczaneden alabilirsiniz hem daha uygun hem daha çok gider. Daha küçük boyda olanlar da var emla gibi onlar biraz pahalı ve tek seferlik. Lazere girmeden yarım saat önce bikini bölgesine güzelce yedirip sürün sonra streçle veya buzdolabı poşetiyle kapatıp iç çamaşırınizi çekin. İşleme girince hissetmezsiniz.Hangisi nasıl kullanacagim ben bilmiyorum da
Soğuk sprey de eczanede var diye biliyorum onu kendinzle işlem odasına götürün atış yapılmadan önce 30 cmlk bir uzaklıkta sıkarsiniz sonra işleme başlanır hemen ama dikkat edin bu spreyler çok yakından sıkılırsa leke yapabilir.
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Gittiğiniz yerde uyuşturucu krem, lazer öncesi kremi, güneş kremi gibi şeyler satılır mutlaka. Bir sorun isterseniz. Kremi sürünce 3-5 dk sonra işlem yapılıyordu bana herhangi bir acı hissetmiyordum. Bu arada umarım kurtulursunuz tüylerden, benim hepsi geri çıktıArkadaşlar merhaba lazer e gitmeye karar verdim sadece bikini bölgesine ama çok korkuyorum. Gideceğim yerde Alexander var lazer öncesi daha az acı için neler yapabilirim
Arkadaşlar merhaba lazer e gitmeye karar verdim sadece bikini bölgesine ama çok korkuyorum. Gideceğim yerde Alexander var lazer öncesi daha az acı için neler yapabilirim
Yaptırdığınız yer profesyonelse çokta fazla acımıyor. Korkacak birşey yok.
Aaa hangi yöntemdiGittiğiniz yerde uyuşturucu krem, lazer öncesi kremi, güneş kremi gibi şeyler satılır mutlaka. Bir sorun isterseniz. Kremi sürünce 3-5 dk sonra işlem yapılıyordu bana herhangi bir acı hissetmiyordum. Bu arada umarım kurtulursunuz tüylerden, benim hepsi geri çıktı
Poşet kremi almaz mi geriAnestol var mesela eczaneden alabilirsiniz hem daha uygun hem daha çok gider. Daha küçük boyda olanlar da var emla gibi onlar biraz pahalı ve tek seferlik. Lazere girmeden yarım saat önce bikini bölgesine güzelce yedirip sürün sonra streçle veya buzdolabı poşetiyle kapatıp iç çamaşırınizi çekin. İşleme girince hissetmezsiniz.
Soğuk sprey de eczanede var diye biliyorum onu kendinzle işlem odasına götürün atış yapılmadan önce 30 cmlk bir uzaklıkta sıkarsiniz sonra işleme başlanır hemen ama dikkat edin bu spreyler çok yakından sıkılırsa leke yapabilir.
- 16 Haziran 2020
- 4.435
- 9.898
- 108
- 28
Dediğim gibi güzelce yedirin. Almaz hiç birşey olmaz :) poşet olmazsa tüm krem iç çamaşırında kalır etkisi olmaz bide poşet sıcaklığı arttırdığı için daha etkili olur.Poşet kremi almaz mi geri
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Alexander makina ve buz lazerdi. Yüzümdeki sarı tüyler bile şimdi sakal oldu. Kocamla bir traş oluyoruz .Aaa hangi yöntemdi
- 16 Haziran 2020
- 4.435
- 9.898
- 108
- 28
Genelde yüz bölgesi aşırı olmadığı sürece yapılmaz zaten. Bitmesi imkansız gibi birşey. Yüz için iğneli öneriliyor.Alexander makina ve buz lazerdi. Yüzümdeki sarı tüyler bile şimdi sakal oldu. Kocamla bir traş oluyoruz .
Bende uzun zaman yaptırdım bitmedi azaldı ama bitmedi. Vücuttan çok aşırı memnunum özellikle bacak k.alti. hiç yok. bikini de azaldı sadece
Bende diod cihazıyla yaptırdım
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Valla iğne düşündüm bende bacım, çenemin altında da vardı benim böyle sakal kümesi gibi, bıyıklar zaten fix ama extra fauller vardı. Bildiğin anarşist faulu bende bilmiyorum tabi usûl adap, oh dedim bebek poposu olacam her yerlerime yapın dedim. Şimdi de her ay 450 tl ağda parası veriyorum ☺ son 3 yıldır gebe olduğum için de gidemedim hele çocuklar bi büyüsün gidecem tekrardanGenelde yüz bölgesi aşırı olmadığı sürece yapılmaz zaten. Bitmesi imkansız gibi birşey. Yüz için iğneli öneriliyor.
Bende uzun zaman yaptırdım bitmedi azaldı ama bitmedi. Vücuttan çok aşırı memnunum özellikle bacak k.alti. hiç yok. bikini de azaldı sadece
Bende diod cihazıyla yaptırdım
- 16 Haziran 2020
- 4.435
- 9.898
- 108
- 28
Hep öyle pürüzsüz kalsaydı ne güzel olurduValla iğne düşündüm bende bacım, çenemin altında da vardı benim böyle sakal kümesi gibi, bıyıklar zaten fix ama extra fauller vardı. Bildiğin anarşist faulu bende bilmiyorum tabi usûl adap, oh dedim bebek poposu olacam her yerlerime yapın dedim. Şimdi de her ay 450 tl ağda parası veriyorum ☺ son 3 yıldır gebe olduğum için de gidemedim hele çocuklar bi büyüsün gidecem tekrardan
İnşallah gidersiniz lazer şart bence diğer türlü olmuyor hiç. Cihaz ve yapan kişinin tecrübesi çok önemli.
Benimde yüzüm tam anlattığın gibiydi:) birazı gitti ya sağ çene kemiği çok çıkıyor bide yeni yeni çene de erkek gibi çıkmaya başladı diğer yerler de ince tüyler var bazen almıyorum bile evde kendim ağda bantlarıyla alıyorum bende şehir değiştirdim 2 yıldır gidemiyorum Lazere.
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Yahu lazerdeki kızın yanında da anadan üryan olunca aramızdaki perde hepten kalktı kızda abla ihtiyacım var bu işe deyınce hep de iyi yorum yazdım kağıda sonra ortada ben kaldım işte aman kimsenin başına gelmesin kız benim halimHep öyle pürüzsüz kalsaydı ne güzel olurdu
İnşallah gidersiniz lazer şart bence diğer türlü olmuyor hiç. Cihaz ve yapan kişinin tecrübesi çok önemli.
Benimde yüzüm tam anlattığın gibiydi:) birazı gitti ya sağ çene kemiği çok çıkıyor bide yeni yeni çene de erkek gibi çıkmaya başladı diğer yerler de ince tüyler var bazen almıyorum bile evde kendim ağda bantlarıyla alıyorum bende şehir değiştirdim 2 yıldır gidemiyorum Lazere.
- 9 Ekim 2020
- 5.731
- 7.667
- 148
Emla krem baya işe yarıyor.eczaneden alın,lazerden 15dk önce sürün lazer yapılacak bölgeye,önemli ölçüde fayda sağlıyor.Ben öyle yapmıştm.memnun kaldmArkadaşlar merhaba lazer e gitmeye karar verdim sadece bikini bölgesine ama çok korkuyorum. Gideceğim yerde Alexander var lazer öncesi daha az acı için neler yapabilirim
- 16 Haziran 2020
- 4.435
- 9.898
- 108
- 28
Hep iyi niyetinden kaybettin desene bı dahakine daha acımasız ol. Hem canın yanıyor hem paran gidiyor değsin bariYahu lazerdeki kızın yanında da anadan üryan olunca aramızdaki perde hepten kalktı kızda abla ihtiyacım var bu işe deyınce hep de iyi yorum yazdım kağıda sonra ortada ben kaldım işte aman kimsenin başına gelmesin kız benim halim
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Ahahahahhaha vuracam kırbacı yaaaak diyecem daha da yak kıllarımıHep iyi niyetinden kaybettin desene bı dahakine daha acımasız ol. Hem canın yanıyor hem paran gidiyor değsin bari
- 16 Haziran 2020
- 4.435
- 9.898
- 108
- 28
aynen aynen hsjsjshAhahahahhaha vuracam kırbacı yaaaak diyecem daha da yak kıllarımı