- 6 Aralık 2022
- 441
- 28
- 27
- Konu Sahibi karcicegi94
Kızlar hepinize merhaba, ben 15+4 günlük hamileyim. Son bir haftadır ağır bir grip geçirdim. Bu süreçte olabildiğince evde iyileşmeye çalıştım, bol meyve yedim. Bol zencefil ve papatya çayı içtim. Kadın doğum doktorum da sadece parol içmeme izin verdi. Bugün de tekrar muayeneye gittim doktor bebeğime bir baksın dedim. Doktor muayene esnasında bebeğin plasentasında tromboz (pıhtı) gördüğünü söyledi. Büyük ihtimalle covid geçirmiş olabilirsin dedi bir de d-dimer değerlerime baktırmamı istedi. Doktorla konuştum ama bu konuda pek bir şey söylemedi bir sonuçların gelsin konuşuruz dedi. Saatlerdir araştırıyorum ama bu tarz bir sorun yaşayan olmamış galiba. Bir de plasental tromboz ile ilgili pek fazla bir bilgiye de rastlamadım. Sadece tek bir kaynakta bebeğe giden kan miktarını azaltabiliyormuş bu da düşük veya erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş. Çok üzgünüm aklımdan çıkmıyor acaba bebeğimi nasıl etkiler hiç bilmiyorum buraya sorayım dedim belki olurda benzer bir şey yaşayan vardır diye. Teşekkür ederim şimdiden.