Çok korkuyorum

Fsly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
688
301
30
Kızlar hepinize selam 3 Şubat'ta doğum yaptım bebeğim 36+4 de dünyaya geldi . 2815 gramdi 6 gün kuvezde kaldı solunum sıkıntısı nedeniyle 10 Şubat'ta aldım 2740 gram idi . Neyse sağlık ocağında tarttirdigimda 2880 gram çıktı . Bugün kendi doktoruna götürdüm sağlık ocağında kıyafetlerle tartildigi için o kadar kilolu çıkmış. Asıl kilosu 2710 dedi yani hiç kilo almamış . Sütüm yeterli ve beni emiyor . Anne sütüne ek mama kullandım kabul etmedi hiçbir mamayı. Bugün doktor süt alerjisi olanlara özel aptamilin bir maması var onu verdi ama onuda içmiyor . Bir hafta sonra görüşelim dedi. Kafayı yemek üzereyim kızlar varmı başına böyle birşey gelen neden içmiyor bu çocuk ne olur bir fikri olan varsa yazsın

korkmayın bol bol emzirmeye devam edin. sorun varsa doktor söyler özel mama verir.
Verdi zaten canım ben bir süre anne sütü vermeyi düşünmüyorum belki benim sütüm zarar veriyordur bebeğime . Çünkü gayet güzel emiyordu ama yaramadı demekki

Kızlar hepinize selam 3 Şubat'ta doğum yaptım bebeğim 36+4 de dünyaya geldi . 2815 gramdi 6 gün kuvezde kaldı solunum sıkıntısı nedeniyle 10 Şubat'ta aldım 2740 gram idi . Neyse sağlık ocağında tarttirdigimda 2880 gram çıktı . Bugün kendi doktoruna götürdüm sağlık ocağında kıyafetlerle tartildigi için o kadar kilolu çıkmış. Asıl kilosu 2710 dedi yani hiç kilo almamış . Sütüm yeterli ve beni emiyor . Anne sütüne ek mama kullandım kabul etmedi hiçbir mamayı. Bugün doktor süt alerjisi olanlara özel aptamilin bir maması var onu verdi ama onuda içmiyor . Bir hafta sonra görüşelim dedi. Kafayı yemek üzereyim kızlar varmı başına böyle birşey gelen neden içmiyor bu çocuk ne olur bir fikri olan varsa yazsın
Canım bebeğin mamayı mı kabul etmiyor yoksa biberonu mu

Çay kaşığını bebegin dilinin ustune koyarak verin. Emer gibi yer muhtemelen. Ben oyle beslemistim ilk hafta
Sağ elini kullandığını varsayarak yazıyorum
Sol elinin serçe parmağının ucu bebeğin damağına koyulup,sağ elle çay kaşığıyla mama verilecek.Bu şelikde seni emmeye de devam edebilir,biberona alışmadığı için.

Kuvezde parmak ve şırınga ile besliyorlar ya sende oyle yap canim korkma bence bolca emzir bebegini

X