- 26 Kasım 2015
- 1.005
- 802
- 123
Evlilikleri gordukce evliliklere baktikca icim donuyor.Allahim nasil kotu bir devir.Sadakat yok sevgi saygi yok. Siddetler kufurler.Benim yasadigim icin once begenip sonradan evlenince begenmemezlikler. Kadina cat cat yuzune yok suran soyle suran boyle demeler. Ilgisizlikler.Nasil bir dunya bu.Aklim hayalim almiyor o kadar korkuyorumki. O kadar Rabbime sonuna kadar acizim ve sana emanetim diye agliyorumki. Etrafimdaki kadinlar dahil mutsuzluklarina o kadar uzuluyorumki.Kendimin bosanma asamasinda olmama ragmen. Bir daha nasil guvenilir.Bir daha kime guvenilir. Allahim korusun bizleri karsimiza gercekten dost olarak bile iyi dostlar cikarsin.Ellerim tutmuyor aklim almiyor.Etrafimda cile ceken kadinlari okudukca duydukca midem kaldirmiyor.icim kaldirmiyor cok korkuyorum.Allahim diyorum bu dunya bana fazla kotu bu dunya bana fazla zor.Ben hak etmiyorsam bile mutlulugu.Beni ne olur daha beterleriyle sinama Rabbim ne olur diyorum ya ne olur yalvariyorum Rabbime.Su an aglayarak yaziyorum bunlari.Cok korkuyorum gelecekten cok korkuyorum herseyden cok uzuluyorum.
Is olarak son basvurabilcegim yerden de olumsuz cevap aldim.Neyi tutsam elimde kalliyor.Yasamak zorundayim.Boslukcasina yasiyorum.Cok sukur diyorum elim ayagim tutuyor.Ama ben tukendim pes ettim kabullendim. Tum kalbimle tum kotuluklerden korkarak yasiyorum Rabbime siginarak. Insanlarin acimasizligina hayret ederek izliyorum. Tastan kallplerine bakip Allah affetsin igrenerek izliyorum ya gormek istemiyorum duymak istemiyorum.Baba evinde ailemden gizli gizli agliyorum.Ben tukendim.
Is olarak son basvurabilcegim yerden de olumsuz cevap aldim.Neyi tutsam elimde kalliyor.Yasamak zorundayim.Boslukcasina yasiyorum.Cok sukur diyorum elim ayagim tutuyor.Ama ben tukendim pes ettim kabullendim. Tum kalbimle tum kotuluklerden korkarak yasiyorum Rabbime siginarak. Insanlarin acimasizligina hayret ederek izliyorum. Tastan kallplerine bakip Allah affetsin igrenerek izliyorum ya gormek istemiyorum duymak istemiyorum.Baba evinde ailemden gizli gizli agliyorum.Ben tukendim.