• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum.

Sizce hamile miyim :(

• Hamilesin

OY: 0 0,0%
  • Risk yok- rahatla

OY: 4 100,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Merhabalar uzun zamandır burayı takip ediyordum ancak henüz araniza katılabildim. Nişanlımla reglimin bittiği gün sürtünme yoluyla birliktelik yasadık hiç bir şekilde boşalma olmadı ancak ben bu konularda çok takıntılıyım 7 gün sonra kanda betahcg 0.5 çıktı ancak cok erken oldugunu düsünüp 14. günde idrar testi yaptim o da negatif 20. günde yani bugün yine kanda beta hcg 0.238 çiktı bir kaç gun içinde regl olmam gerekiyor ve aşırı stresliyim lutfen yardımcı olun :(

Bunlar hep cinselliğin aileler tarafından öğretilmemesinden ve ayıp görülmesinden kaynaklı ne kadar tutucu bir aile olsada kız erkek farketmez alıp karşısına cinselliğin nasıl birsey oldugunu anlatmalı. Yani sürtünme yoluyla hamile kaldığını düşünenler mi istersin dışarı boşaldı eşim deyip hamileyim galiba 4 aydır regly oluyorum ama ben yinede hamileyim diyenler mi ah ahh çok kötü çok!!!

Bunlar hep cinselliğin aileler tarafından öğretilmemesinden ve ayıp görülmesinden kaynaklı ne kadar tutucu bir aile olsada kız erkek farketmez alıp karşısına cinselliğin nasıl birsey oldugunu anlatmalı. Yani sürtünme yoluyla hamile kaldığını düşünenler mi istersin dışarı boşaldı eşim deyip hamileyim galiba 4 aydır regly oluyorum ama ben yinede hamileyim diyenler mi ah ahh çok kötü çok!!!
Ailem aslinda aşırı tutucu değil ancak ne bileyim ne ben sordum ne de onlar anlatma gereği duydu sanırım. Ancak berbat bir hismiş onu tatmış oldum umarım en kısa zamanda regl olurum. Mideme ağrılar
giriyor :KK43::KK43:

Ailem aslinda aşırı tutucu değil ancak ne bileyim ne ben sordum ne de onlar anlatma gereği duydu sanırım. Ancak berbat bir hismiş onu tatmış oldum umarım en kısa zamanda regl olurum. Mideme ağrılar
giriyor :KK43::KK43:
Canım kendini rahatlatman gerekiyor böyle hamile kalamazsin o internette okuduklarınız falanda hepsi milyonda 1 olabilecek şeyler. Sen bu günlerini boş yere stresli geçiriyorsun hiç takma kafana kendinede yazık etme bence.

Merhabalar uzun zamandır burayı takip ediyordum ancak henüz araniza katılabildim. Nişanlımla reglimin bittiği gün sürtünme yoluyla birliktelik yasadık hiç bir şekilde boşalma olmadı ancak ben bu konularda çok takıntılıyım 7 gün sonra kanda betahcg 0.5 çıktı ancak cok erken oldugunu düsünüp 14. günde idrar testi yaptim o da negatif 20. günde yani bugün yine kanda beta hcg 0.238 çiktı bir kaç gun içinde regl olmam gerekiyor ve aşırı stresliyim lutfen yardımcı olun :KK43:
Yok bişey neden bu kadar stres yaptın bu kadar kolay mı sıkma kendini adetin gelsın olsa çıkardı korkma hiç

Yok bişey neden bu kadar stres yaptın bu kadar kolay mı sıkma kendini adetin gelsın olsa çıkardı korkma hiç
Cıkardı değil mi? Yemin ederim bu internet insani kanser eder. Nerden baktıysam zaten.. 20 gündür kendimi yedim bitirdim. Birde geçenlerde sağ gögüsümden sıkınca süt gibi bir sey geldi iyice korktum

Canım kendini rahatlatman gerekiyor böyle hamile kalamazsin o internette okuduklarınız falanda hepsi milyonda 1 olabilecek şeyler. Sen bu günlerini boş yere stresli geçiriyorsun hiç takma kafana kendinede yazık etme bence.
Cok teşekkür ederim desteğiniz içiin. Günlerdir sürekli regl oldum mu diye kontrol etmekten bıktım valla. Bi olsam da kurtulsam:110:

Sen kendini rahatlattığında regl olacaksın. Üzme kendini sıkıntıya sokma rahat ol kendini de dinleme
Teşekkür ederiim elimden geleni yapacağım. Birde gögüsümden sıkınca süt gibi bir şey geldi onun için hangi doktora gitmem gerekiyor. O da çok telaşlandırdı beni ancak hamilelikle bir ilgisi yokmuş onun sanırım en azından bu kadar erken dönemde.

Teşekkür ederiim elimden geleni yapacağım. Birde gögüsümden sıkınca süt gibi bir şey geldi onun için hangi doktora gitmem gerekiyor. O da çok telaşlandırdı beni ancak hamilelikle bir ilgisi yokmuş onun sanırım en azından bu kadar erken dönemde.
Niye göğsünü sıktın ki alakası yok tabiki ama sen yinede bir kadın doğum uzmanına git kafanı rahatlatırsın canım

Back