Çok Korkuyorum, Yardım !!

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
Merhabalar,
Ben Çağrı merkezinde calısıyorum işimizin yogunlugu stresini sizlerde biliyosunuz sonucta bizler belli prosüdürleri müşterilerimize iletmemiz gerekecek tabi müşterilerinde haklı oldugu konular var ama bizler onların taleplerini , onlara sistemde olan bilgileri iletmekle yükümlüyüz..bunu neden anlatıyorum arayan bazı müşteriler cok cok iyi oldugu gibi bazı müşteriler sırf bagırıp cagırmak egolarını tatmin etmek amaclı aramaktalar ve ben gibi bir cok cagrı merkezi calısan arkadaslarım tamamen sinir sistemi çökmekte.
ben normalde kendi halinde bi insandım 2 senedir calısıyıorum cagr merkezinde.ogün başım agrıyorken müşterilere yardımcı olmaya calısıyordum taki o egosunu tatmin etmek isteyen adam gelene dek tüm elimden geldiğince bilgileri verdim adam anlamıyor firmaya ettiği hakaretlermi dersiniz onuda geçin bana şahsi hakarete geçti derken çenemde bi kasılma hissettim artık konusamadım tutuldum sonra ağlama nöbeti geldi tamamen kasıldım tüm vucudum titremeye basladı bastan asagı hayatımda öyle olmamıstım büyük ihtimalle sinir boşalması yasadım allah kimseye vermesin :gitme: artık her telefonu actıgımda korkuyla acıyorum Birde o günden sonra sol beynim sol tarafım agrıyo ince bi zonklama var zaman zaman geçiyo ama cok agrım var 3 gündür geömedi 1-2 gün daha geçmesse doktora gidicem ama korkuyorum sinirsel bi hastalık varmıdır diye bana bilgi verirseniz sevinirim birde artık üzüldüğüm durumlar olsun birisi bagırsın hemen kötü oluyorum kendimi kötü hissediyorum ses duymak istemiyorum aslında sırf bu sebeplerden işten cıkmayıda düşündüm ama biliyosunuzki ekonomik kriz iş yok üniversite mezunlarının iş bulamadıgı ve bu sebeple mecbur calısmak zorunda kaldıgı bir yerdir cagrı merkezi siz siz olun cok zor durumda kalmadan cagrı merkezinde calısmayın Saygıda kusur ettiysem affola.Ama çok doluyum.O kadar sene üniversitede okuyup gurbette çileler cekelim çektiğimiz çileye bakın 2-3 kendini bilmez egosunu tatmin için arasın agza alınmıcak seyler söylesin yazık ya insanlıgına yazık....

Not: Korkum sınırsel bı hastalıga yakalanmaktır , sol beynım cok agrıyo doktora gıdıcem ama bu genc yasta bÖyle durumlara dÜŞmek hemde hıÇ ugrunaa (

[ı][ı]kaydirigubbakcemile[/ı] canım seni anlıyorum çünkü bende çalıştım çağzrı merkzinde çok zor bi iş[/ı]

çok zorr yaa nasıl dayanıyoruz ekmek parası ( allah yardımcımız olsun.ya sinir hastası olmaktan korkuyorum çünkü beynimdeki o agrı kesilmedi sinir boşalmasından sonra..

çok zorr yaa nasıl dayanıyoruz ekmek parası ( allah yardımcımız olsun.ya sinir hastası olmaktan korkuyorum çünkü beynimdeki o agrı kesilmedi sinir boşalmasından sonra..

canım bende çok sinir oluordum dedıgın kendını bilmez kişiler sırf ukalalık yapmak için arayanlar olunca insan ister istemez sinirlerine hakim olamıyor.yasakkelime

bir yandan görüşmem dinlenirse laf işitmeyeyim diye kibar konuşmaya devam etmek ama bu esnada aslında dişlerini çıkmak.... iğrenç bi duygu biliyorum....alsanaalsanasmile

bende çabuk sinirlenmeye başladım artık..... bilmiyorumkismile

Ben hala burdayım ( ve gidemiyorum işte yok zamp gibi zamplandım buraya hayırlısı dua ediyorum banada iyi bir iş diye daha önce muhasebe biriminde calısıyordum kriz sebebiyle cıkmak zorunda kaldım.birde biliyosunki dinlenemiyosunda hftada bi gün tatil bayramda seyranda calısıyorsun zorunlu olarak.helede h. sonuda işe gelmek koyuyor aynen su an gibi mesela belirli dakikaların var yok yemek molasnı asmıyım yok molam bitti yok cagrı dinlendi acaba kötümüdür performans iyi gelmezse napıcam of offfffff:teselli::gitme:

canım..insallah hıcbısey cıkmaz.allah yardım etsın sabır versın
allah o kendını bılmezın cezasını verır sen merak etme

öyle valla canım zor işler aylık olarak bi izin veriyoırlar bi ay sadece o gün izin yapıosun zor işler hersey kısıtlıı allh kolaylık versin sana:1hug:

büyük geçmiş olsun.aynı ağrıları ben de iş stresi nedeniyle yaşadım ve tomografi çektirdim.şükürler olsun bir sıkıntı yokmuş.muhtemelen sizinki de stres kaynaklı bir sorundur.ben işi bırakınca ağrılar da yok oldu tabi...bir de acaba kötü bir şey mi var stresiyle daha da zarara vermeyin bünyenize.Acil şifalar diliyorum

canım bence iş ara sen huzurun yoksa olmaz unutmaki sağlılktan daha önemli birsey yokkk

hangi işe girersen gir mutlaka seni mutsuz etmek isteyen olacaktır avantajlarını düşün hep negatif değilya birde sevmediğin insanları hergün görmek zorunda olsan
yani bugibi insanlar her yerde bunlarla baş etmesini bilmelisin

iş haYATI böyle maalesef!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…