Çok korkuyorum yardım lütfen :(

İnşallah çok tesekkür ederim paylaşımınız için

Ay benimde başıma geldi uyuşmamak ve şimdi yine hamileyim valla korkuyorum aynısı olacak diye. Neşteri vurdular acımadı ama açarlarken çığlık çığlığa bağırdım bende ve hemen narkoz verdiler. Hemen uyandım narkozdan dikiliyordum. Aynı doktor yapacak ameliyatımı ve ben cidden korkuyorum

Ayni, nesteri vururken hissetmedim sonrasi tam bi felaket. Acidan gozlerim sel oldu. Ben uyusmadim birakin diye inim inim inledim. 15 dakka boyunca bagirdim yapmayinn etmeyinnn diye. Dogum oldu. Sonra oksijensiz kaldin diye narkozu dayadılar. Bilerek uyuttular. Bitince ortaligi ayaga kaldircagimi dusunduler. Salaklar oksijensiz niye kalayim. Sanki gaz odasindayim. Ve beni hep uyuttular. Kuzenim, sen uyurken hep igne yaptilar dedi. O gun kendime gelsem bile leyla olmustum hic birsey anlatamadim.

Oyle cirpindim ki, bilekler bagli ya. Resmen koparticaktim. Kollarimi kaldirmaya calissamda nafile. Allahim yasatmasin. Bunu yapan bide docentti. Hala o zaman neden birşey demedim diyemedim diye kizarim kendime.

Valla sizin yerinizde olsam şikayet ederdim. Benim canımın yandığı görünce hemen kısa süreli narkoz verdiler sağolsunlar.. Ben doğumu buca devlet hastanesinde oldum ve doktorları cidden çok iyiler. Şimdi doktoruma söyleyeceğim uyuşma geç olduğunu. Hatırlatmakta fayda var

Hiç korkmayın bende sezaryan doğum yaptım. Önemli olan sağlıkla kucağınıza almanız inanın,geçiyor. O miniğin kucağınizda,kollarınızda olması unutturuyor herşeyi.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.

Kendime getirtmediler ki. İki gun boyunca igne vurdular, leyla leyla oldum. Cok uyuttular. Sarhos gibiydim. Herseyi tam algilarken bi baktim hastaneden cikiyodum. Halaaa sazan gibi niye ortaligi ayaga kaldirmadim diye dusunurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…