- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
-
- Konu Sahibi Kedili0983
Evet korse takamıcam korkuç sıcak , agustosta dahada sıck olur sanırım. Boğazımı tutabilirsem göbüş gider diye düşünüyorum :)))korse hiç takmadım asla da göbeğim kalmadı
sen bu sıcakta nasıl takacaksın ki zor dayanırsın
İzi ne kadar zamanda geçti hatırlıyabiliyormusunuz?ben o kılotların ortasından kestım bılıyormusun yaramı bastırmasın dıye
ben genel sezeryan oldum gece 1 de, sabah 8de tuvalete kalktım. belden asagı bı tuhaf oluyor ama ben cıddı agrılara yasamadım ılk gunu atlattınmı evelallah gerısı selametle gun be gun.
Benım bandajım 4 gun kaldı acıkcası benım bebegım kuvezdeydı ondan dolayı bende hastanedeydım
buarada ılk sabah 8de kalktıgımda banyoda oldum hastanede sutum gelsın dıye.
dıkısler lazer ıleydı benım. dıkıs yerım cok kucuk 5-6 cm kadar dıyebılırım ve ızıde bellı degıl suanda
Genel anestezi olucam .. Hummana stell i not aldım mutlaka alıcam . Günler hemen geçsede ne olucaksa olsa aslında :)genel anesteziyle mi olacaksın yoksa epidüral mi
ben genelle olmuştum zor bir süreçti ilk 3 gün feci ağrım vardı
bir haftada tamamen olmasada büyük ölçüde toparlanıyorsun
kendi işlerinin yapacak kıvama geliyorsun
sağolsun annem bana ilk 15 gün hiç iş yaptırmadı
40 kım çıkana kadar büyük ölçüde yardımcı oldu
sütün gelmeme ihtimal,ne karşı pomba çok yardımcı oluyor benim meme ucum yoktu bebek tutamıyordı pomba sayesinde
sütüm de arttı bebeğim de tutabildi
bol bol iç çamaşırı pijama
bebeğe kıyafet bez
meme ucun yara olursa diye merhem
süt arttırıcı çay hummana stell tea
benım cok cabuk gectı ılk agdamda agdacı kızı yerı kesfedemedı 2 ay dıyım sana ama hatırlamıyorum gecmıs zaman suandada hıc ız yokİzi ne kadar zamanda geçti hatırlıyabiliyormusunuz?
Bebeğini kucağına alınca zaten ağrı sızı aklına bile gelmeyecekGenel anestezi olucam .. Hummana stell i not aldım mutlaka alıcam . Günler hemen geçsede ne olucaksa olsa aslında :)
Benim doğumum da 28 ağutostaydı sıcaktı bayağıEvet korse takamıcam korkuç sıcak , agustosta dahada sıck olur sanırım. Boğazımı tutabilirsem göbüş gider diye düşünüyorum :)))
Evet bebeğim çok iri normal doğumun hem bebek hem benim için riskli olduğunu söyledilerBenimde bir hafta oldu sezeryan olalı mecburiyetten mi sezeryan olacaksın önce onu sorayim sonra yorum yapicam
hiç korkma , bende epidural doğum yaptım bir kaç gün oturup kalkarken biraz sızı hissediyorsun sonra oda geçiyor o kadarda olsun demiiikızlar merhaba, mobilden giriyorum o yüzden bazı yazım hatalarım olursa afedersiniz şimdiden. Ben 14. Agustosta sezeryan olucam. Birkaç gün öncesine kadar rahattım ama nedense korkmaya başladım. Bana biraz tavsiye verirmisiniz ? Ameliyattan sonra çok canım acıyacak mı? Nelere dikkat etmeliyim? Karın üstü büyük beden hamile kilodu aldım 3-4 tane başka neye ihtiyacım olur? Çok stresliyim bu ilk bebeğim çok korkuyorum
Canim ben spinal oldum ameliyattan çıktıktan iki saat sonra falan narkoz gitmeye başladı ağrı kesici ignelerle durdum baş agrim değilde bel agrim oldu kızımı normal doğurmuştur hemen ayaktaydim bunda bilmediğim için dikkat etmedim tuvaletimi yapmadan birşeyler yedim bir gece gaz savcısından acile gittim hemde hemoroid var daha düzene girmedi ameliyat yerinde gün geçtikçe daha az aciyor herkesin bir olmaz ama benim için sanciliydi bu sıcaklarda zorlandim daha yeni yeni iş yapabiliyorum keşke normal olabilse çünkü sonuçta bu bir ameliyat umarım korkutmamisimdirEvet bebeğim çok iri normal doğumun hem bebek hem benim için riskli olduğunu söylediler
Ahhh canım benim ya çok geçmiş olsun .. Gaz olmaması için yediğime çok dikkat edicem şimdi bunu söylediğin çok iyi oldu. Korkutmadın merak etme inan zaten 3,5 atıyorumCanim ben spinal oldum ameliyattan çıktıktan iki saat sonra falan narkoz gitmeye başladı ağrı kesici ignelerle durdum baş agrim değilde bel agrim oldu kızımı normal doğurmuştur hemen ayaktaydim bunda bilmediğim için dikkat etmedim tuvaletimi yapmadan birşeyler yedim bir gece gaz savcısından acile gittim hemde hemoroid var daha düzene girmedi ameliyat yerinde gün geçtikçe daha az aciyor herkesin bir olmaz ama benim için sanciliydi bu sıcaklarda zorlandim daha yeni yeni iş yapabiliyorum keşke normal olabilse çünkü sonuçta bu bir ameliyat umarım korkutmamisimdir
Kaldırdıklarında sonra acisada yürümeye çalış bol bol gaz olayına çok dikkat et canim ben o acıyla dogururdum inan ama dikkat edersen rahat olursun sonra ameliyat yerini havalandır sonradan terleme yapmasinAhhh canım benim ya çok geçmiş olsun .. Gaz olmaması için yediğime çok dikkat edicem şimdi bunu söylediğin çok iyi oldu. Korkutmadın merak etme inan zaten 3,5 atıyorumama iyi yada kötü tüm tecrübeleriniz benim yararıma oluyor. Çok tesekkür ederim sanada