Çok korkuyorum yardım lütfen :(

İzi ne kadar zamanda geçti hatırlıyabiliyormusunuz?

Genel anestezi olucam .. Hummana stell i not aldım mutlaka alıcam . Günler hemen geçsede ne olucaksa olsa aslında :)

hiç korkma , bende epidural doğum yaptım bir kaç gün oturup kalkarken biraz sızı hissediyorsun sonra oda geçiyor o kadarda olsun demiii ) bende sizin gibi deli gibi korkuyordum dr izin aldık ameliyata en yakın arkadaşım girdi onunla dedikodu ,gülmece derken dünyalar güzeli bebeğim geldi....Eğer dr izin verirse sende istersen biri yanında olsun sohbet muhabbet ne olduğunu bile anlamıyorsun.....sonrasında acı çok az oluyor oda abartılacak gibi değil....sadece hareket ettiğinde ağrıyor ayağa kalkmak istediğinde yada oturmak istediğinde sabit kaldığında acı bile olmuyor... ilk gün hastanede senin için hasta bezide al bir kere kullanıyorsun....banada arkadaşım tavsiye etmişti... ama sıkıldım çıkardım attım kendim wc ye gidebiliyordum....

Evet bebeğim çok iri normal doğumun hem bebek hem benim için riskli olduğunu söylediler
Canim ben spinal oldum ameliyattan çıktıktan iki saat sonra falan narkoz gitmeye başladı ağrı kesici ignelerle durdum baş agrim değilde bel agrim oldu kızımı normal doğurmuştur hemen ayaktaydim bunda bilmediğim için dikkat etmedim tuvaletimi yapmadan birşeyler yedim bir gece gaz savcısından acile gittim hemde hemoroid var daha düzene girmedi ameliyat yerinde gün geçtikçe daha az aciyor herkesin bir olmaz ama benim için sanciliydi bu sıcaklarda zorlandim daha yeni yeni iş yapabiliyorum keşke normal olabilse çünkü sonuçta bu bir ameliyat umarım korkutmamisimdir

Ahhh canım benim ya çok geçmiş olsun .. Gaz olmaması için yediğime çok dikkat edicem şimdi bunu söylediğin çok iyi oldu. Korkutmadın merak etme inan zaten 3,5 atıyorum ama iyi yada kötü tüm tecrübeleriniz benim yararıma oluyor. Çok tesekkür ederim sanada

Bnde cok korkuyodum ..16 agustostu bnm dogumum.sicaklarda korse kullanmazsn ki doktoruma sordugumda onermiyorum demisti.bnde genel anestezi oldum..ilk uyandgnda sedyeden yataga koyarlarken cok aci hissettm..hemen agri kesici yapiyolar zaten..8 saat ayaga kalkmadm sonra hastane koridorlarnda bol yuruyus..ilk 4 gun bnm icin col zordu cok gaz sancislari cektm..ama sonra gizli toparlaniyosun..sutum hemen gelmisti ins sennde oyle olur bol bol emzir humana cayi yannda olsun cok faydali..5.gun bandaji cilarip banyo ypmistim sanirim.ama doktorum orayi dusuk isida kurutma makinesyle sık sık kurutmami nemli kalmamasini soylemisti..bde havlu bezle kapatmami soylemisti...2 yil gecti ama bnm yara izim duruyo...gozunu korkutma ..hersey bi sekilde oluyo bitiyo..

yanınıza alt üst pijamada alın bazı hastanelerde o şekilde kısa üst bluz olmasını tercih ediyorlar,ayrıca ilk gün süt az gelebiliyor sakın endişelenmeyin ilk güne özel mama ile takviye yapabiliyorlar yanınızda biberon bulundurun,bir hemşire söylemişti süt gelip gelmediğini anlamak için eczanelerde ufacık 3-5 tl satılan pompa var neredeyse enjektör kadar ondan alabilirsiniz,ayrıca sezeryan ve sonrası zor değil ben 3.gün yemek falan yaptım.Allah sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin.

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim. .
Tüm isteyenlere de versin amiiiiiiin. .

Sezeryan olup 3 saat sonra ayağa kalkmış biri olarak hiç korkma derim.. Doğum öncesi anlatılan hikayelere de hiç kulak asma!! Benim kadar canı tatlı ve dogumdan korkan biri yok diye düşünürdüm hep ama ne korkulacak bir yani var ne de anlatilanlarla yakından uzaktan bi alakası..için rahat olsun..hayırlı sağlıklı doğumlar..

Kaldırdıklarında sonra acisada yürümeye çalış bol bol gaz olayına çok dikkat et canim ben o acıyla dogururdum inan ama dikkat edersen rahat olursun sonra ameliyat yerini havalandır sonradan terleme yapmasin
Allah yardimcin olsun sağlıkla bebeğini kucakla

Sezeryan ile doğum yaptım aynı gün hastanede yürüdüm ayağa kalktım yani eve geldiğimde ev işi yaptım ne kadar annem birakmasada 1 hafta sonra ameliyat olduğumu unuttum Sezeryan düşmanı anneler belki kızacak ama çok şükür Sezeryan olmuşum normal doğum daha ağrılı ablam benden 9 gün sonra normal doğum yaptı 4. bebeğini doğurdu 15 günde oturmaya başladı ben aynısı gün kalktım oturdum yürüdüm
vs. işin özü hiç korkma tatlım

bu arada gaz olayı önemli gaz çıkartmadan yemek yemek yasak kayısı kompostosu kayısılı meyve suyu direk gaz çıkatiyor mutlaka doğuma gitmeden önce hazırla

haaa son kez 10 saatte normal doğum sancısı çektim çığlık atıp duruyordum ya öleyim ya Sezeryan olsun diye dua ediyordum o ağrı ile sonra doktor haber verdi sen doğuramazsin Sezeryan olacaksin diye çok mutlu olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…