- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
-
- Konu Sahibi Kedili0983
Saol canım benim , annem teyzem kv ve kocam olucak yanımda arkadaslarımda gelicek , ne biliyim aptalca korkular içindeyim ya sütüm gelmezse? Ya ayağa kalkamazsam , ya dikişlerim tutmazsa ? Böyle aptalca saçma sapan sorular beynimdeYaninda biri olcak mi? Annen ablan, kayinvaliden, vs. ?
Ben gecen gun yeni dogum yapmis bi arkadasi ziyaret etmistim, masallah iki gune kalmadan ayaga kalkip yurumeye bile baslamis. O da sezeryandi. Merak etme cocugunu gorunce her seyi unutucaksin zaten
Yok canim hic korkma. Artik pek olmuyor oyle dikislerden sorun falan.Saol canım benim , annem teyzem kv ve kocam olucak yanımda arkadaslarımda gelicek , ne biliyim aptalca korkular içindeyim ya sütüm gelmezse? Ya ayağa kalkamazsam , ya dikişlerim tutmazsa ? Böyle aptalca saçma sapan sorular beynimde(((
Çok tesekkür ederim canım benim inşalah yaYok canim hic korkma. Artik pek olmuyor oyle dikislerden sorun falan.
Bak yaninda da bi suru insan olcakmis, korkmana ne gerek var. Uyandiginda hepsi yaninda olcak, en onemlisi de bebeginsutum gelmez diye dusunme, hemsireler sana gosteriyor zaten. Bi sorun da cikarsa ona gore bi yol cizerler sana. Hic sanmiyorum sorun cikacagini. Allah evladinin hayirli gunlerini gormeyi nasip etsin..
İnşallah canım benimkide seninki gibi rahat geçer . Tavsiyen var mı bana? Bu hamile kilodu dışında yanıma ne almalıyım?Kız korkma ne var korkacak keyfini çıkar çok güzel telaşlar bunlar..
Keşke her ameliyat böyle güzel sonuçlu olsa..
Çantanı al yürü 2. gün çıkıyosun zaten ben ilk gün kalkıp yürümüştüm.
Germestan pomat aldım , 52 beden çarşaf kadar büyük pamuk bir gecelik aldım :))) , gögüs pedi aldım .. Aslında bu stresimin korkularımın çok gereksiz ve saçma olduğunun farkındayım ama neden böyle korkmaya başladım inan bilmiyorum. Kadın olmak çok zor yaHiç korkma tadını cıkar o anların..
Hiçbişe hissetmıyorsun..
Sonrasında ıse 5-6saate ayaklanıyorsun..
Ilk 2gun biraz acır..hapsurma veya oksurme ıstegı gelince çok zorlancaksın sadece..
Bol bol nescafe içmen söylenecek narkozdan çabuk kurtulman için..
Gecelık gıymenı tavsıye ederim..
Başka bı zorluğunu hatırlamıyorum herşey cok guzeldı benım için..
Sağlıcakla al yavrunu kucagına inşallah..
Bebegı sarılıktan korumak içinde o ilk sutunu mutlaka emmesini sağla..
Sut gelse de emzır..gelmese de..cunku bebek emmeye calıstıkca sutun gelmeye baslıyacak..
Bırde mutlaka meme ucuna surmek için merhemden al..bunu unutma sakın..ilk hafta çok acıyacak memen bebek emerken..
Ben korseyi 1 ay sonra falan taktım..oda sırf tak dediler dıye 15 gün falan taktım..allahtan kıştı ozaman..sımdı sen nasıl takcaksın bilmiyorum..Germestan pomat aldım , 52 beden çarşaf kadar büyük pamuk bir gecelik aldım :))) , gögüs pedi aldım .. Aslında bu stresimin korkularımın çok gereksiz ve saçma olduğunun farkındayım ama neden böyle korkmaya başladım inan bilmiyorum. Kadın olmak çok zor ya(( peki sezeryandan sonra ne zaman banyo yapabiliyorum? Birde korse taktınız mı siz? Almama gerek var mı korse?
Bunu not aldım hemen alıcam çok tesekkür ederimKendıne bundan al eczaneden ve doğumdan sonra içmeye basla hemen bu çayı..sutun acayip coşuyor bununla..şekerli şeyler yıyerek sut yapmaya çalışma..bol bol su iç..
Eki Görüntüle 1595459
Saol canım benim , annem teyzem kv ve kocam olucak yanımda arkadaslarımda gelicek , ne biliyim aptalca korkular içindeyim ya sütüm gelmezse? Ya ayağa kalkamazsam , ya dikişlerim tutmazsa ? Böyle aptalca saçma sapan sorular beynimde(((