cok korkuyorum....ya hamileysem????

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
Kizlar ben 4 subatta asilama olmustum bileniniz vardir mutlaka, dun cok kotu hastalandim atesim 39.3 e cikti tansiyonum ise 15.6 ya....ayaga kalkamiyordum bacaklarim zangir zangir titriyordu onumu goremiyordum bu yuzden doktora gidemedim....benim size sormak istedigim ya asilamam tuttuysa hamileysem o kadar yuksek ates ve o derece yuksek tansiyon embryona zarar verirmi?????(atesim dun butun gun surdu tansiyonda ama bugun dusmus atesim, yalniz tansiyonum 13.6 yine yuksek)lutfen cevaplayin kizlar!!!!!!

canımm mehaycım bende aşılama olduğumda sonucu öğrenmeye 2 3 gün kala felaket grip olmuştumm felakettim ama o halde bebği falan unutmuştumm ölçmedim ama ateş alev yanıyodumm allahın izniyle bebişimde tutunmuş ve şimdilik bir sorunda yok canımm sen stres yapma rahat olll gerekirse doktorunu araaa allahın izniyle bişey olmaz güzelim:1hug:

insallah neslihancim cok korktum dun kanama falan olucak diye gerci daha belli degil varmi yokmu ama korktum iste!!!!

insallah neslihancim cok korktum dun kanama falan olucak diye gerci daha belli degil varmi yokmu ama korktum iste!!!!

canımm eğer bebişin olcaksa onu sana Allah nasip ettiyse hiçbişey olmaz canımm..ben hayatımda olmadığım kadar kötü şekilde grip olmuştumm nasıl hapşırık öksürükkkk ciğerlerim sökülüyodu resmenn,,ben kesin tuttuysada düşer diyodumm hatta beta hcg den birgün önce öle kötüyümki doktorumu aradımm ben acil beta hcg yaptırıpp eğer bebek yoksa grip için tedavime başlıyım dedimmm..doktorumda 1 gün daha bekle dediii ve bebişim vardı tutunmuştu annesinneee,,mehaycım tansiyon yüksekliğin kafana takıp üzüldüğün içinde olabilir canımm rahattt ol lütfenn, biliyorumm beklemesi çok zorr. benimde 4. aşılamamdıı:1hug:

neslihancim senin ilk 3 asilaman tutmamismiydi yada tuttuysa hangisi tuttu hangisi tutmadi??birde 14. gunku beta hcg testinde kanda kac cikmisti senin???

Canım merak etme hemen şu aşamada bişey olacağını sanmam çünkü henüz senden beslenmeye başlamadılar, ama yine de kendini kolla, sinir stres vücudu dirençsiz bırakmış demekki tansiyonun okadar oynadığına göre, rahat ol, bişey olacağı varsa her şekilde olur zaten sıkma kendini

Kizlar ben 4 subatta asilama olmustum bileniniz vardir mutlaka, dun cok kotu hastalandim atesim 39.3 e cikti tansiyonum ise 15.6 ya....ayaga kalkamiyordum bacaklarim zangir zangir titriyordu onumu goremiyordum bu yuzden doktora gidemedim....benim size sormak istedigim ya asilamam tuttuysa hamileysem o kadar yuksek ates ve o derece yuksek tansiyon embryona zarar verirmi?????(atesim dun butun gun surdu tansiyonda ama bugun dusmus atesim, yalniz tansiyonum 13.6 yine yuksek)lutfen cevaplayin kizlar!!!!!!
ALLAH korktuğumuzdan emin kılsın hiç korkma endişelenme daha çok tansiyonunu çıkarırsın hemen bebeğe etki edeceğini sanmıyorum rahat ol zaten ALLAH dilediyse hiç bir şey engel olamaz inşllh hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın

İnşallah birşey olmadan hamile kalırsın Mehaycım.geçmiş olsun canım.Aman dikkat edin kızlar tam bebek isterken özellikle..

kzı bende hamileliğimin ilk haftalarında grip oldum ama bak şükürle rolsun rabbime 23 hatalık olduk korkma allahın izniyle herşey güzel olacak sen grip olsa bile yerimseniben

hepinize cokk tesekkurler kizlar bana moral oldunuz!!!!!

Canım oncelıkle ınsallah hamılesındır. Bebek 6 haftalık olana kadar anneyle arasında kan alısverısı baslamıyor bu yuzden ıcın rahat olsun yanı senden beslenmıyor daha yalnız cok fazla oksurmemeye gayret et stres yapma mutlu haberını de alırız ınsallah.

Canım oncelıkle ınsallah hamılesındır. Bebek 6 haftalık olana kadar anneyle arasında kan alısverısı baslamıyor bu yuzden ıcın rahat olsun yanı senden beslenmıyor daha yalnız cok fazla oksurmemeye gayret et stres yapma mutlu haberını de alırız ınsallah.

saol canim bende oksurmemeye calisiyorum ama zor tutuyorum kendimi bogazimin agrisi olduruyor beni griptende burnum yara oldu nefes alamiyorum valla bir atlatsaydim...

Sevgili Mehay;
O kadar çok kişinin başına geliyor ki bu en erken dönemde ağır grip, hele ki bu mevsimde.
Hiç mi hiç kafana takma..
İnşallah birkaç güne güzel haberi alırsın ve sevinçten havalara uçarsın.

İyi dileklerim seninle

herkese selam kızlar artık birilerine bişey anlatmazsam patlıcam ben 10 gün önce evlendim sizce hemen hamile kalırmıyım, çünkü ben hamile kalmak istemiyorum eşim 10 gündür korunmuyo tabi bende ama hiç içime boşalmadı yada ben ole biliyorum kaçmışda olabilir
bende 2 gündür hamilelik belirtisi gibi değişik olaylar var birde adetim bitti ilişkiye girdik sizce bişeyler varmıdır yada belırtisi nedir bana bi akıl verin lüüüttffeennnn.......

herkese selam kızlar artık birilerine bişey anlatmazsam patlıcam ben 10 gün önce evlendim sizce hemen hamile kalırmıyım, çünkü ben hamile kalmak istemiyorum eşim 10 gündür korunmuyo tabi bende ama hiç içime boşalmadı yada ben ole biliyorum kaçmışda olabilir
bende 2 gündür hamilelik belirtisi gibi değişik olaylar var birde adetim bitti ilişkiye girdik sizce bişeyler varmıdır yada belırtisi nedir bana bi akıl verin lüüüttffeennnn.......

benneyaptımkitatlım bence psikolojik senin belirtilerin ama yinede bi test yaptır derim ben yada korunmayı deneseniz iyi olur hem çocuk istemiyosun hemde korunmuyosun bu böyle olmaz hemen bir kadın doğumcuyla konuşup sana en uygun yöntemi vermesini isteyebilirsin..ayrıca sen yanlış yer düştün be güzelim,buradaki dostlarım ve ben çocuk özlemiyle yanıp tutuşan kişileriz.neyse kendine iyi bak byyy:1rolleyes:benneyaptımki

canim hamile kalmam yüksek

ama hemen belirtileri belli olmaz daha çok yeni evlisin

ayrica büyük sözü dinle
hemen bir tane bebeğin olsun sonra ikinciyi düşünmesende olur

bizler anne olabilmek içim neler yaşiyoruz

arkadaşım sen yap bitane ne olur ne olmaz bi kenarda dursun.:roflol:bebişkoya katılıyorum yanlış yerdesin hamile kalmak istemiyorum sitesine gir.. hem ne o öle gerdek gecenide anlatsaydın bari:mymeka:

X