• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum lütfen yardımxedin

korkankiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
5
0
1
Erkek arkadaşımla ağstosta brlikte olduk ama içe girme yoluyla değil. Daha sonra düzenli olarak hep adet gördüm bende çok fazla belirti yok ama baş dönmesi ve mide bulantısı var adetim tam günlerinde ve aynı miktarda aynı şekilde oldu sizce hamile miyimdir :'(

Erkek arkadaşımla ağstosta brlikte olduk ama içe girme yoluyla değil. Daha sonra düzenli olarak hep adet gördüm bende çok fazla belirti yok ama baş dönmesi ve mide bulantısı var adetim tam günlerinde ve aynı miktarda aynı şekilde oldu sizce hamile miyimdir :'(

Hamilelik konularinda cahilsiniz.diger konulardada masallahiniz var.boyle hamile kalinrmi cocukmusun sen.aradan gecmis aylar.

Tamam çok güzel söylüyosun ama olanlarda varmış onları gördükten sonra ister istemez korkuyo insan

Tamam çok güzel söylüyosun ama olanlarda varmış onları gördükten sonra ister istemez korkuyo insan

Cnm bak yasin belliki kucuk.bi gun gercektn hamile kalirsin ugrasirsin hayat boyu.ne adam kalir ne ailen kalir.hayat cok acimasiz.o yuzden aklini kullan

bas donmesi ve bulanti sadece gebelikde mi oluyorki

bunun beyin hastaligi var envayi çesit, kenserden tut tumore kadar her organa siçramis olabilir ..
hamilelik kolay olani arkaadsim

Ya yaşım yeterince büyük ve bu benim ilk sevgilim senelerdir de çkyoruz. Ilk defa böyle bi şey yaptık ama dediğm gibi işte sadece tedirgin oldum belki de korkudan öyle salak salak şeyler düşündüm yine de teşekkür ederim cevao verdiğiniz için peki sizce mide bulantmn ve baş dönmemin nedeni ne olabilir oturduğum yerde başım dönüyor ama mide bulantım sürekli yok stres ve korku anlarında oluyo sadece

İçe girme yoluyla değil??? Nasıl yani?

Bence sen, çocuk yapma yollarını ve korunma yollarını biraz araştır.
Ayrıca madem 4ay sonrasında bile bu kadar takıntı yaptın bir daha korunmadan birlikte olma.
Sanki korunmadaki tek amaç gebeliği önlemek. Seninki ilk birlikteliktir ona bişey diyemem ama birlikte olduğun adama bir sor bakalım, kaçıncısın ve öncekilerle nasıl olmuş.....

Hepiniz de çok yüklenmişsiniz kıza yahu. Gençken hiçbiriniz yapmadınız mı böyle şeyler? Evet bu tür şeyler hep bazı hayal kırıklıkları ve pişmanlıklar yaratabiliyor. Ama eminim ki bu yaşadığı korku ona ders olmuştur. Dikkatli olur bundan böyle.
Canım hamile olman imkansız. Kansız kalmış olabilirsin. Ayrıca yasak şeyler yaşadığın için duyduğun korku da psikolojik olarak seni etkileyip bulantı ve baş dönmesine neden olmuş olabilir. Sana tavsiyem pişmanlık duyabileceğini düşündüğün şeyler konusunda daha hassas ol. Bir anlık şeyler sana sadece o an mutluluk verir. Sonradan yaşayacağın pişmanlık ve korkular seni daha kötü durumlara sürükler. İlla gerçek anlamda ilişki yaşaman gerekmiyor. Bazen biriyle öpüşmek bile sonradan pişmanlık yaşamana neden olabiliyor. Kirli hissedebiliyorsun. Ben hep şöyle düşünmüşümdür. Böyle şeyleri yaşayacağım insan gerçekten de özel olmalı çünkü benim onunla paylaşacağım şeylerim çok özel. Bu kadar özel bir insanla da evlenirim zaten. :) emin ol o özel insanla onun eşi olduktan sonra yaşadığın herşey çok özel ve çok güzel....
Ha bu arada gerçekten kansızlık olabilir. Dahiliyeye gidip genel bir kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim. Hayat çok güzel şeyler getirsin sana... :)

Sorunumu buldum cevaplarınız için teşekkür ederim genel olarak bana fazla yüklendiniz ama olsun yine de sağolun...

Back