çok korkuyorum lütfen yardım edin bana.bilginize ihtiyacım var.

yetto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
19
0
iyi günler ben 5,,5 aylık hamileyim.dün gece battaniyeyle yattım.sabah kalktığımda burnum sanki dolu gibiydi.sonra söylemesi ayıp balgam çıkardım balgamda kan vardı.sümüksü biçimdeydi.sonra bir daha yaptım yine geldi.daha sonra gün içerisinde yine baktım geliyomu diye.azalmaya küçük küçük nokta şeklinde gelmeye başladı.sonra burnuma peçeteyle baktım burnumun ierisinde içe doğru kan vardı.kan akmıyor burnumdan ama peçeteyi sokunca peçeteye bulaşıyor çok değil.burnumdanda bir iki defa küçücük kan pıtısı gibi kan geldi.ne olabilir.korkuyorum.sabahdan beri moralim çok bozuk.internette araştırdım.kanlı balgam verem akciğer kanseri gibi kötü şeyler yazıyor.ama ben öksürmüyorum.üşütmedimde.lütfen bilgisi olan varsa bana yardım etsin çok korkuyorum.bebeğime bişey olacak diye korkuyorum.allah rızası için bilgisi olan varsa yardım etsin.başına böyle bişey gelen varmı.

canım bende de oldu 12 haftalıkken ilk kez sonra tekrar etti kbb doktoruna gittik mide asitin boğazını tahriş etmiştik başka bişey görünmüyo dedi hamilelikte burun kanaması olabiliyomuş ama sen yinede yarın bi kbb doktoruna ardındanda kendi doktoruna bi git

16. haftamayım ben de,kan oranı arttığı için burun kanamaları olabilir hamilelerde,benim de özellikle sabah uyandığımda burnum dolu oluyor,normalde de hemen akar burnum zaten,lavaboda temizlerken hafif kanlı oluyor,eğer ağrı vs yoksa endişelenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…