Doktora görünmende fayda var. Düşükse eğer parça vs kalmasın diye müayene ol
Bebek istiyormuydunuz? Yani düşük olsa kanamayla düşer biterdi. Kanama bittikten sonra düşük olacağını sanmıyorum. Belkşde sıcaklardan pıhtılaşan bir kaç kalıntıdırDüşük olma olmama ihtimali nedir ki acaba ??
Bebek istiyormuydunuz? Yani düşük olsa kanamayla düşer biterdi. Kanama bittikten sonra düşük olacağını sanmıyorum. Belkşde sıcaklardan pıhtılaşan bir kaç kalıntıdır
Yok ozaman hap kaynaklıdır korkma. Çok aklına takılıyorsa dra görün veya basit idrar testlerinden kendin yap düşük dahi olsa teste yansır. Gebelik hormonu hemen düşmez illaki anlarsınHayır istemiyoruz sadece bir kez korunmasız ilişki yaşadık nişanlıyım ondada ella aldım ama üçüncü içişim oldu belki etki etmemiştir diyorduk ve onun haricinde hep prezervatif ile korunuyoruz ama bir kaza olduysa ve şuan düşük yaptıysam bilmiyorum işte emin olamıyorum asla afedersiniz içe boşalma olmadı ama buna rağmen gebe kalmış ve düşürmüş olabilirmiyim bu şekilde? reglimde ella kaynaklı diye düşündüm 4 gün gecikti sonra 5 gün yoğun kanamalı pıhtılı şekilde oldu bitti bugünde bu fotoğraftakiler daha şimdi duşta farkettim
Yok ozaman hap kaynaklıdır korkma. Çok aklına takılıyorsa dra görün veya basit idrar testlerinden kendin yap düşük dahi olsa teste yansır. Gebelik hormonu hemen düşmez illaki anlarsın
Ella sürekli içilebilecek bir hap değildir. Yanlış mı anladım 3. Ella içişiniz mi?
Yapmayın lütfen. Yazık hormon dengenizi mahvediyorsunuz. Geri dönüşü olmayan hasarlar verebilir. Evlenince illaki çocuk istersiniz.Evet malesef son 3 ay içerisinde 3 kez kullandım, doğum kontrol hapı kullanamıyorum, prezervatif 1 kez yırtıldı, 2 kez de sürtünme korkusu ile, hiç içe boşalma olmamasına rağmen kullandım
Yapmayın lütfen. Yazık hormon dengenizi mahvediyorsunuz. Geri dönüşü olmayan hasarlar verebilir. Evlenince illaki çocuk istersiniz.
3 ayda 3 ella çok çok aşırı fazla. Ben onun yan etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası. Yinede test yaptırın siz içiniz rahat etsin.
Ben düşük yapmadım hiç. O konuda fikrim yok ama ben regl olduğum zaman hep böyle parçalar gelir benden. Ben ona benzettim.Teşekkür ederim fakat bu parça sanki et resmen bu yanetki olabilir mi yani ? Düşük olsa nasıl olurdu
Mantar bnce enfeksiyon olblr aderle sari akinti enfeksion akintsi bnceHayır istemiyoruz sadece bir kez korunmasız ilişki yaşadık nişanlıyım ondada ella aldım ama üçüncü içişim oldu belki etki etmemiştir diyorduk ve onun haricinde hep prezervatif ile korunuyoruz ama bir kaza olduysa ve şuan düşük yaptıysam bilmiyorum işte emin olamıyorum asla afedersiniz içe boşalma olmadı ama buna rağmen gebe kalmış ve düşürmüş olabilirmiyim bu şekilde? reglimde ella kaynaklı diye düşündüm 4 gün gecikti sonra 5 gün yoğun kanamalı pıhtılı şekilde oldu bitti bugünde bu fotoğraftakiler daha şimdi duşta farkettim
Eki Görüntüle 2286734
Ben düşük yapmadım hiç. O konuda fikrim yok ama ben regl olduğum zaman hep böyle parçalar gelir benden. Ben ona benzettim.
Mantar bnce enfeksiyon olblr aderle sari akinti enfeksion akintsi bnce
Bnce oyle ama yinede genel olarak git doktora sonucta dusuk olsa bi agrisi olurdu bebek olsa bi belirtsi olurdu sen bnce enfeksiyon kaptin adetn son seylwride o akintiyla banyodan snra gldiSarı akıntı ilk defa görüyorum malesef , tam pıhtı normal demişken bu kötü oldu
Düşükle veya hamilelikle alakası yok mu diyorsunuz?
Bence yok ama siz yinede doktora gidin. En azından ellanın verdiği hasar varsa öğrenmiş olursunuz.Sarı akıntı ilk defa görüyorum malesef , tam pıhtı normal demişken bu kötü oldu
Düşükle veya hamilelikle alakası yok mu diyorsunuz?
Bnce oyle bisey oldgnu dusunmuyrm bisey cikacagnida dusunmuyrm sama dktra gt bi muane olPeki sizce şuan idrar testi yapsam ne sonuç çıkar? Doğru yanlış ?
Eğer düşükse pozitif çıkar yine. Değerler hemen eskiye dönmez diye biliyorum. Hamileyseniz zaten pozitif çıkar.Peki sizce şuan idrar testi yapsam ne sonuç çıkar? Doğru yanlış ?
Eğer düşükse pozitif çıkar yine. Değerler hemen eskiye dönmez diye biliyorum. Hamileyseniz zaten pozitif çıkar.
Siz hamile değilsiniz ama. Ben hiç ihtimal vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?