• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum lütfen yardım bu neyin nesi

Hakyefey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
18
1
1
30
Selam ÖNCELİKLE MİDESİ BULANAN BAKMASIN LÜTFEN benim reglim biteli 3 gün oldu kan hafif pıhtılı geliyordu 5 gün boyunca geldi bitti 3 gün geçti fakat bugün duştan çıktıktan sonra 1-2 tane böyle birşey gördüm sarı renk sümüksü yapı ve içinde parçalar var sanki et parçası bu nedir benden düşmüş eminim düşük yapmış olabilirmiyim korkuyorum yardım edin

2286730

Doktora görünmende fayda var. Düşükse eğer parça vs kalmasın diye müayene ol

Bebek istiyormuydunuz? Yani düşük olsa kanamayla düşer biterdi. Kanama bittikten sonra düşük olacağını sanmıyorum. Belkşde sıcaklardan pıhtılaşan bir kaç kalıntıdır

Hayır istemiyoruz sadece bir kez korunmasız ilişki yaşadık nişanlıyım ondada ella aldım ama üçüncü içişim oldu belki etki etmemiştir diyorduk ve onun haricinde hep prezervatif ile korunuyoruz ama bir kaza olduysa ve şuan düşük yaptıysam bilmiyorum işte emin olamıyorum asla afedersiniz içe boşalma olmadı ama buna rağmen gebe kalmış ve düşürmüş olabilirmiyim bu şekilde? reglimde ella kaynaklı diye düşündüm 4 gün gecikti sonra 5 gün yoğun kanamalı pıhtılı şekilde oldu bitti bugünde bu fotoğraftakiler daha şimdi duşta farkettim

2286734

Hayır istemiyoruz sadece bir kez korunmasız ilişki yaşadık nişanlıyım ondada ella aldım ama üçüncü içişim oldu belki etki etmemiştir diyorduk ve onun haricinde hep prezervatif ile korunuyoruz ama bir kaza olduysa ve şuan düşük yaptıysam bilmiyorum işte emin olamıyorum asla afedersiniz içe boşalma olmadı ama buna rağmen gebe kalmış ve düşürmüş olabilirmiyim bu şekilde? reglimde ella kaynaklı diye düşündüm 4 gün gecikti sonra 5 gün yoğun kanamalı pıhtılı şekilde oldu bitti bugünde bu fotoğraftakiler daha şimdi duşta farkettim
Yok ozaman hap kaynaklıdır korkma. Çok aklına takılıyorsa dra görün veya basit idrar testlerinden kendin yap düşük dahi olsa teste yansır. Gebelik hormonu hemen düşmez illaki anlarsın

Yok ozaman hap kaynaklıdır korkma. Çok aklına takılıyorsa dra görün veya basit idrar testlerinden kendin yap düşük dahi olsa teste yansır. Gebelik hormonu hemen düşmez illaki anlarsın

Test yapsam pozitif mi çıkar yani diyorsun? Gebelik istemediğim için pek görmek istemiyorum ne zaman normale döner eğer düşükse teste negatif yansır?

Ella sürekli içilebilecek bir hap değildir. Yanlış mı anladım 3. Ella içişiniz mi?

Ella sürekli içilebilecek bir hap değildir. Yanlış mı anladım 3. Ella içişiniz mi?

Evet malesef son 3 ay içerisinde 3 kez kullandım, doğum kontrol hapı kullanamıyorum, prezervatif 1 kez yırtıldı, 2 kez de sürtünme korkusu ile, hiç içe boşalma olmamasına rağmen kullandım

Evet malesef son 3 ay içerisinde 3 kez kullandım, doğum kontrol hapı kullanamıyorum, prezervatif 1 kez yırtıldı, 2 kez de sürtünme korkusu ile, hiç içe boşalma olmamasına rağmen kullandım
Yapmayın lütfen. Yazık hormon dengenizi mahvediyorsunuz. Geri dönüşü olmayan hasarlar verebilir. Evlenince illaki çocuk istersiniz.
3 ayda 3 ella çok çok aşırı fazla. Ben onun yan etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası. Yinede test yaptırın siz içiniz rahat etsin.

Yapmayın lütfen. Yazık hormon dengenizi mahvediyorsunuz. Geri dönüşü olmayan hasarlar verebilir. Evlenince illaki çocuk istersiniz.
3 ayda 3 ella çok çok aşırı fazla. Ben onun yan etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası. Yinede test yaptırın siz içiniz rahat etsin.

Teşekkür ederim fakat bu parça sanki et resmen bu yanetki olabilir mi yani ? Düşük olsa nasıl olurdu

Eki Görüntüle 2286734
Mantar bnce enfeksiyon olblr aderle sari akinti enfeksion akintsi bnce

Ben düşük yapmadım hiç. O konuda fikrim yok ama ben regl olduğum zaman hep böyle parçalar gelir benden. Ben ona benzettim.

Sarı akıntı ilk defa görüyorum malesef , tam pıhtı normal demişken bu kötü oldu

Mantar bnce enfeksiyon olblr aderle sari akinti enfeksion akintsi bnce

Düşükle veya hamilelikle alakası yok mu diyorsunuz?

Sarı akıntı ilk defa görüyorum malesef , tam pıhtı normal demişken bu kötü oldu

Düşükle veya hamilelikle alakası yok mu diyorsunuz?
Bnce oyle ama yinede genel olarak git doktora sonucta dusuk olsa bi agrisi olurdu bebek olsa bi belirtsi olurdu sen bnce enfeksiyon kaptin adetn son seylwride o akintiyla banyodan snra gldi

Peki sizce şuan idrar testi yapsam ne sonuç çıkar? Doğru yanlış ?

Eğer düşükse pozitif çıkar yine. Değerler hemen eskiye dönmez diye biliyorum. Hamileyseniz zaten pozitif çıkar.
Siz hamile değilsiniz ama. Ben hiç ihtimal vermiyorum

İçimi biraz olsun rahatlattınız teşekkür ederim fakat o zaman tüm bu gecikme kasık ağrısı çok regli kanamaları pıhtılar ve en son bu fotoğraftaki parçalar hepsi ilaca bağlı yani, umarım büyük bir problem yoktur

Back