merhaba arkadaşlar bthcg değerlerim ptesi:214 salı:286 perşembe 526 ancak iki gündür kahverengi lekelenmelerim var ve p.tesiden beri kasıklarımda özellikle sağ kasığımda ağrı var acaba dış gebelik olabilir mi yardımcı olurmusunuz?
merhaba arkadaşlar bthcg değerlerim ptesi:214 salı:286 perşembe 526 ancak iki gündür kahverengi lekelenmelerim var ve p.tesiden beri kasıklarımda özellikle sağ kasığımda ağrı var acaba dış gebelik olabilir mi yardımcı olurmusunuz?
5 hafta 5 günlük gebeyim doktor rahimde perde var düşüğe hazırlıklı ol dedi pazartesi bebeğinin kalp atisini suyamamistk bugun kanamam geldi hemen doktora gittim 200luk pregestan ve 5 tanede igne verdi istorahat dedii çok korkuyorum dr tüp bebek demisken bize mucize gibi geldi boze 3,5 yılın sonrasında...
Merhaba arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ? Adetım ocak ayının 28 oldum şubat ayının 15 de cok az bı kanama geldı bır sefer sonra ıkıgundurde kahverengı lekeler gelıyor ama peceteye azıcık gelıyor daha adetıme bı 8 gun var sızce ne olabılır?