• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok korkuyorum lütfen birsey söyleyin lütfen

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Arkadaslar delirecem artık 12haftalikken kahverengi lekeler gelmeye başladı dr progesteron igne verdi kese disinda kanama varmis iki yerde biri üst biri altta alttaki yoğun dedi yatmami kalkmamami söyledi bu arada kanama kirmiziya döndü sonra tekrar kahverengi sonra siyah gelmeye başladı iki gun once dr gittim kanama azalms ama hala iki yerde var dedi tam kahverengi lekeker bitti derken iki gundr kasiklarda siddetli agri sag ust karinda agri ve bezeler olusuyor kahverengi lekeler yogun bi sekikde akmaya devam ediyor delirecem ben ne zaman bitecek 13+5gunluk oldu düşüklemi sonuçlanacak ne olacak cok korkuyorum yarin baska doktora gidecem belki baska bise vardir bilmiyodr biraz ilgisiz doktorum bu halde ayaga kalkmalimiyim sizce yoksa beklemelimiyim:(((((

arkadaşım korkma allah büyüktür umarım sagsalim atlatırsın hem dinlendikçe vücut kendini topluyor umarım birşey olmadan atlatırsın allah bebegini ve seni korusun amin

Arkadaslar delirecem artık 12haftalikken kahverengi lekeler gelmeye başladı dr progesteron igne verdi kese disinda kanama varmis iki yerde biri üst biri altta alttaki yoğun dedi yatmami kalkmamami söyledi bu arada kanama kirmiziya döndü sonra tekrar kahverengi sonra siyah gelmeye başladı iki gun once dr gittim kanama azalms ama hala iki yerde var dedi tam kahverengi lekeker bitti derken iki gundr kasiklarda siddetli agri sag ust karinda agri ve bezeler olusuyor kahverengi lekeler yogun bi sekikde akmaya devam ediyor delirecem ben ne zaman bitecek 13+5gunluk oldu düşüklemi sonuçlanacak ne olacak cok korkuyorum yarin baska doktora gidecem belki baska bise vardir bilmiyodr biraz ilgisiz doktorum bu halde ayaga kalkmalimiyim sizce yoksa beklemelimiyim:(((((

Canım benim çok geçmiş olsun bendede üç hafta önce kese dışı kanama oldu eğer geçmeseydi bende başka bi doktora gidecektm progestanı 4 e çıkarmıştı benm doktor oda iyi geldi bana ama eğer yarım saatten fazla bi yol değilse git başka doktora iyi olur bence

Sen hap şeklinde olanlarimi kullandin ben gunde 1igne yaptırıyorum yok yol 5dakikalik arabayla giderim zaten randevu da aldim beklememde ne bilim hic ayaga kalkma dedi ya korkuyorum seninki ne kadar surede geçti canim bide ne kadarlik gebesin

inşAllah bir şey olmaz. yinede siz yatakta olun, bide belinizin altına yastık koyun, biraz yukarıda olsun ayaklar. bilmem anlata bildimmi, azerbaycanlıyım, bazen kendimi anlatmakta zorluk çekiyorum. Allah yardımçınız olsun, heyecan yapmayın, çok heyecan da çoçuğa zararlı

Anladim canim saol ayaklarimi yuksek tutuyorum ama sürekli yatmaktan bazen yoruluyorum o yüzden duz şekildede yatıyorum korkmamak elde değil kocaman oldu benden gidecek diye cok korkuyorum inşallah bir şey olmaz

Cok mecbur kalmadıkca, wc haricinde kalkmayin
Yatak istirahati cok iyi geliyor
Kanamayi durdurmak icin pruloton depot igne yaptırabilirsiniz, eger yapilmadiysaniz
Ben cok fayda gördüm
Cok geçmiş olsun
Allahim sizleri esirgesin, sağlıkla tamamına erdirsin ins:nazar:
Icini ferah tut, güzel seyler düşün. Hersey yolunda gider Allah'ın izniyle:34:

Sen hap şeklinde olanlarimi kullandin ben gunde 1igne yaptırıyorum yok yol 5dakikalik arabayla giderim zaten randevu da aldim beklememde ne bilim hic ayaga kalkma dedi ya korkuyorum seninki ne kadar surede geçti canim bide ne kadarlik gebesin

Benim bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğim kese içi kanamaydı bir buçuk ay çektim kanamayı ozaman iğne vurdurmıştm hemde hapını içmiştm ama alındı yinede şimdiki gebelğimdede seninki gibi oldu iğne vermedi 4 tane progestan içtm günde ve banada yat dedi ben pek yatmadm kalkıyodm falan bende şimdi şüpheleniyorm miğdem falan bulanmıyo randevuma daha vardı ben dayanamadm aldım 10+5 im bende inş kötü bişey yaşamayız ya sen yarın git bi doktora farklı doktra gitmek iyidir

Gittim canim baska doktora diye ama doktor degistirmem icin 10gun beklemem lazimmis yine benim doktora verdi fisi kadin beni görünce sinirlendi yat demiyormuyum sana bise olunca ara ben gel deyince gel die bide azar yedik :) bebeğimin cinsiyeti icin cikintisi yok ama kiz şeyini de görmüyorum o yüzden kiz dedi ama kesin değilmiş bu arada ignemi biraktirdi hapa döndük oda bas dönmesi yapiyormus dogrumu

Gittim canim baska doktora diye ama doktor degistirmem icin 10gun beklemem lazimmis yine benim doktora verdi fisi kadin beni görünce sinirlendi yat demiyormuyum sana bise olunca ara ben gel deyince gel die bide azar yedik :) bebeğimin cinsiyeti icin cikintisi yok ama kiz şeyini de görmüyorum o yüzden kiz dedi ama kesin değilmiş bu arada ignemi biraktirdi hapa döndük oda bas dönmesi yapiyormus dogrumu

Hım anladm cnım yakalanman kötü olmuş hiç güleceğim yoktu :) boşver cinsiyeti sağlıklı olsunda hap çok fena ya onu içince ağırlaştırıyo kafanı vücudunu hiç biyerin tutmuyo olduğın yere uyuyosun etkisini bir buçuk saat sonra gösteriyo ben şükür kurtuldum içmiyorm ama bi yöndende iyi dinlenmen gerekiyo insan yatamıyo uyıyamıyo ya uyumakta çok etkili güzelce uyutuyo gecede yatmadan bir buçk saat önce iç çok güzel uyursun kafanı koyduğun gibi sen kaç tane içeceksin :)

Back