• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok korkuyorum kizlar yardimci olurmusunu?(

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Kizlar konuyu nereye yazacagimi bilemedim yalnis yere yazdiysamda tasinir.Kizlar bir haftadir koltuk altlarimda agri var bu gun biraz artdi gogus uclarimdada degisiklik var cok korkuyorum kizlar.bilen biri varmi lutfen yardimci olun :KK43: doktora neden gitmedin diyiceksiniz baska bir sebepden tedavi goruyorum diye tedavim bitsin oyle giderim diye dusunuyordum ama bu gun agrinin artmasi beni korkuttu.kol altinda agri neden olurki?hic bilgim yok batma sekilinde bir agri var.gogusumede inyor qaliba cok korkarim boyle seylerden.

Ağır bişey mi taşıdın, ev işi yaptın da sonramı oldu? Yada başka bi hastalıgın varmı? Bence doktora gitmek en mantıklısı eger dayanılmayacak gibiyse

Siz bir an önce doktora görünüm lütfen. Koltuk altı ve göğüs ucunda değişiklik diyorsunuz bunlar ihmale gelmez.

Burada ne kadar sağlıklı bilgi alabilirsiniz herkesin yaşadığı hastalık vs farklı olur farklı seyreder. Her şey olabilir sağlık ihmale gelmez doktora gidin ve diğer gördüğünüz tedaviyi söyleyin. Bir sıkıntı varsa zaten ona göre geç kalmadan önlem alırsınız.

Yox ama stress gecirdim ondan olurmu?sanki dokuntugumda kucuk kucuk seyele varmis gibime geliyor
kıl kökü iltihabı olabilir, benim de öyle olmuştu
bir an önce doktora gidin
iltihap çoğalırsa işiniz zor

Koltukaltına jilet ağda yaptıgında bile şişip ağırabiliyor korkmayın bu kadar ;) ama genede dr a gidin baska tedavim bitsin gideyim ne alaka anlamadım

Hemen doktora gıt basıt fıbrokıst olabılır yağ bezesı olabılır koru bısey dusunme bende senın gıbı 3 ay surundurdum hergun stres oldum bır gun ıcınde ogrendım neyım oldugunu stres yaptığıma degmedı 60 tl ye hallettım

Back