çok korkuyorum kızlar yardım..

berna1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
57
0
34.haftadayım kızlar iki gündür sabah ve akşam adet sancılarına benzer sancılarım oluyor.sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum.bu erken doğum belirtisi olabilir mi?benim gibi sancısı olanlar var mı?

canım çok normal doğumuna az kalmış ondandır rahat ol gebeliyin keyfini çıkar işallah tez zamanda sağlıklı bi şekilde doğrurusun meleğini

en kısa zamanda dr gitmen daha mantıklı.biz burda sana yanlış bilgi verebiliriz.

Klasik bi öneri olacak belki ama bence hemen vakit kaybetmeden doktorunu ara anlat durumu... Ben yaşamadım ama yazını görünce dayanamadım yazmak istedim... ınşallah zamanında gelir bebişin... Ben 4 aylık hamileyim 5. ayıma girdim.. Hala çekiyorum o ağrıları ilk aydan beri... Ama benimki rahim büyümesindenmiş... Bence vakit kaybetme hemen doktoruna sor... Sağlıcakla gelsin bebişin....

canim bende 35 haftalik hamileyim benimde 3 gundur adet sancilarim gibi sancilar oluyor. netden baktim bu ayda yalanci sancilar oluyormus bunu gercek sancidan ayirmak içinde dinlenmek gerekmis dinlendiginde gecmeyen sancilar gercek sancilar. dinlendigin gecen ise yalanci sancilarmis. bende korkmustum. bilgi edindigim gibi yaptim dinlenince geciyo sancilar. eger gecmesse dr git tabii ki hemen..

canım sırt ağrım olduğunu söylemiştim doktoruma o da kasıkların adet sancısı gibi ağrı olmadıkça önemli değil demişti. bence soluğu doktorda al bi an önce nolur nolmazz

canim evet baya dogumun yaklasmis. erken dogum sancisi olabilir. cünkü bunu internetten okumusstum- muhakkak bir doktora git!

canim bende 35 haftalik hamileyim benimde 3 gundur adet sancilarim gibi sancilar oluyor. netden baktim bu ayda yalanci sancilar oluyormus bunu gercek sancidan ayirmak içinde dinlenmek gerekmis dinlendiginde gecmeyen sancilar gercek sancilar. dinlendigin gecen ise yalanci sancilarmis. bende korkmustum. bilgi edindigim gibi yaptim dinlenince geciyo sancilar. eger gecmesse dr git tabii ki hemen..

eevet canım aynen dediğin gibi dinlenince geçiyor..biraz rahatladım saol.doğumum sezeryan olacağı için tedirgin oluyorum sadece..

X