- 30 Temmuz 2022
- 7
- -4
- 24
-
- Konu Sahibi Lancelttoki
prezervatifHangi yöntemle korundunuz?
sence fazla gereksiz stres mi yapıyorumHangi yöntemle korundunuz?
Evet aynen oyle. Hamile degilsiniz.sence fazla gereksiz stres mi yapıyorum
dikkate alıp yorum yaptıgınız icin tesekkurlerEvet aynen oyle. Hamile degilsiniz.
Korunmaya devam edin. Bir yontem daha kullanın hap gibi.dikkate alıp yorum yaptıgınız icin tesekkurler
Ben bi ilişkiye girdim ilkimdi cok merak ediyordum korunduk da ayrıca bosalma bile olmadı sadece içime girip cıktı. ilk 5 hafta hic hamilelik fikri aklıma gelmedi ama sonra gerilmeye başladım 1 hafta erken adet oldum normalden azdı ama o implantasyon kanaması gibi değildi azdı sadece ve her zamanki gibi 7 gün sürdü sonra bitti. 1 hafta sonra tekrar adet oldum bu daha fazlaydı baya agrılı ve pıhtılıydı ama olmaması gerekiyor gibi hissediyorum. neden erken adet oldum bilmiyorum stresten mi? Ben asla erken olmam hep gec olurum. Cok korkuyorum hamile olamam. suan ilişkinin üzerinden 8 hafta gecti olabilme ihtimalim var mı? ayrıca son 2 haftadır inanılmaz sekilde libidom yükseldi normalde asla böyle olmazdı korkuyorum
Stres yapma hamile değilsin.Ben bi ilişkiye girdim ilkimdi cok merak ediyordum korunduk da ayrıca bosalma bile olmadı sadece içime girip cıktı. ilk 5 hafta hic hamilelik fikri aklıma gelmedi ama sonra gerilmeye başladım 1 hafta erken adet oldum normalden azdı ama o implantasyon kanaması gibi değildi azdı sadece ve her zamanki gibi 7 gün sürdü sonra bitti. 1 hafta sonra tekrar adet oldum bu daha fazlaydı baya agrılı ve pıhtılıydı ama olmaması gerekiyor gibi hissediyorum. neden erken adet oldum bilmiyorum stresten mi? Ben asla erken olmam hep gec olurum. Cok korkuyorum hamile olamam. suan ilişkinin üzerinden 8 hafta gecti olabilme ihtimalim var mı? ayrıca son 2 haftadır inanılmaz sekilde libidom yükseldi normalde asla böyle olmazdı korkuyorum
Bana ulaşabilirsin istersen. Kafa daki bu soru işaretini tamamen ortadan kaldıracak ilaç bende mevcut.
İmplantasyon kanamasını bilecek kadar hamilelik bilginiz var ama 2 ay geçmiş ilişki sonrası sorunuzun cevabı yok mu?Ben bi ilişkiye girdim ilkimdi cok merak ediyordum korunduk da ayrıca bosalma bile olmadı sadece içime girip cıktı. ilk 5 hafta hic hamilelik fikri aklıma gelmedi ama sonra gerilmeye başladım 1 hafta erken adet oldum normalden azdı ama o implantasyon kanaması gibi değildi azdı sadece ve her zamanki gibi 7 gün sürdü sonra bitti. 1 hafta sonra tekrar adet oldum bu daha fazlaydı baya agrılı ve pıhtılıydı ama olmaması gerekiyor gibi hissediyorum. neden erken adet oldum bilmiyorum stresten mi? Ben asla erken olmam hep gec olurum. Cok korkuyorum hamile olamam. suan ilişkinin üzerinden 8 hafta gecti olabilme ihtimalim var mı? ayrıca son 2 haftadır inanılmaz sekilde libidom yükseldi normalde asla böyle olmazdı korkuyorum
hayır hic yapmadım yapsaydım bu kadar korkmazdım bana verilen her paranın hesabı soruluyor test alamazdımİmplantasyon kanamasını bilecek kadar hamilelik bilginiz var ama 2 ay geçmiş ilişki sonrası sorunuzun cevabı yok mu?
Defalarca da test yapmışsınızdır diye düşünüyorum..
cunku korkuyorum asırı stres yapıyorum stresten midem bulanıyor baska bise düşünemiyorum resmenİmkansız olduğunu bile bile sormuşsunuz. Prezervatif + boşalma yok + adet olmuşsunuz
O ne demek ya ped alsanız ped nerde diye mi bakıyorlar?hayır hic yapmadım yapsaydım bu kadar korkmazdım bana verilen her paranın hesabı soruluyor test alamazdım
markete cips almaya giderken bile ne aldıgıma bakıyorlar yani tuhaf gözüken bir şey alırsam kesin sorarlar bu ne diyeO ne demek ya ped alsanız ped nerde diye mi bakıyorlar?
hamile değilsinizBen bi ilişkiye girdim ilkimdi cok merak ediyordum korunduk da ayrıca bosalma bile olmadı sadece içime girip cıktı. ilk 5 hafta hic hamilelik fikri aklıma gelmedi ama sonra gerilmeye başladım 1 hafta erken adet oldum normalden azdı ama o implantasyon kanaması gibi değildi azdı sadece ve her zamanki gibi 7 gün sürdü sonra bitti. 1 hafta sonra tekrar adet oldum bu daha fazlaydı baya agrılı ve pıhtılıydı ama olmaması gerekiyor gibi hissediyorum. neden erken adet oldum bilmiyorum stresten mi? Ben asla erken olmam hep gec olurum. Cok korkuyorum hamile olamam. suan ilişkinin üzerinden 8 hafta gecti olabilme ihtimalim var mı? ayrıca son 2 haftadır inanılmaz sekilde libidom yükseldi normalde asla böyle olmazdı korkuyorum