Çok korkuyorum:( desteğinizi bekliyorum)

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
133
merhaba kızlar, bugnn avm de gezinirken karnıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi.. hemen kendimi awmnin tuvaletine attım .. tabi yetişemedim.... kapısının önünde ishal kusma herkes başıma toplandı... eve geldim daha da kötü oldum.. tuvalete gittim ben çok... aşırı şekilde kanlı dışkı... sonra 1 saat kadar uyuya kalmısım.. yeniden aşırı derecede ishalle birlikle kanlı dışkı.... hemen acile gittim gaita testi yaptılar serum bağladılar... testin sonucundan enfeksiyondan süpheleniyorum ama sen yinede yarın gastroenterit doktoruna görün tedavine o karar versin dedi... uyuyamıyorum çok kötüyüm tuvalete ne zaman gitsem kanlı mukus çıkarıyorum afedersinizzzz .. başına böyle birşey gelen war mı? Duyan bilen?

Ben bir kere yaşadım.
Bağırsağımdaki yırtıktan mı çizikten mi tam hatırlamıyorum ama öyle birşeyden kaynaklanıyordu.
Ekleme; ama senin kusma falanda varmış,bence yediğin birşeyden kaynaklanıyor.hemen hastaneye git. Bekleme.

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun annemde iki ay önce ayni sizin gibi oldu dr gecmezse genel cerrahiye gidin demişti uc gün içinde geçti hemen telas yapmayin dr dedigini yapin

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, böyle bir rahatsızlığı uzun yıllar önce yaşadım, yediğim 1 tane lahmacundan sonra tam 3 ay hem yüksek ateş, hem kusma ve kanlı ishalle uğraştım, hatta durum bir ara o kadar ciddi bir hal aldı ki ben o süreçte 8 kilo verip ayağa kalkamaz duruma geldim. Gittiğim doktorlar bir dünya serum ve antibiyotik vermişti, hiçbirinde gram ilerleme kaydetmemistim. 3 Ay sonra tatile gittiğim yerde fenalasinca hastane olmadığı için bir sağlık ocağına götürdüler ve o dönemin parasıyla 3 liraya aldığım ucuz bir antibiyotik ile sorun tamamen çözüldü.
Bolca ayran tüketin, çokça sıvı alın, muz, haşlanmış patates ve pirinç lapasina bir süre talim edin. Bir antibiyogram testi yaptirirsaniz vücudunuzun hangi tip antibiyotiğe duyarlı olduğunu öğrenip ona uygun bir antibiyotik tedavisi ile çözersiniz diye düşünüyorum. Çok zor ve ağrılı bir dönemdi ama geçiyor. Ateşiniz çıkmaya başladığı an mutlaka hastaneye gidin, büyük geçmiş olsun

gastroentrolojiye gidin yarın. çok acil bir durumdan şüphelenseler sizi bırakmazlardı acilde. evet enfeksiyonda,bağırsakta yırtık varsa,fazla ıkınma basur vb. veya parazitler sebep oluyor olabilir. yarın net bir sonuç alacaksınızdır panik yapmayın hiç. genel cerrahiye de yönlendirebilirler.

Daha önceden hiçbir belirti yok muydu yani .Dediğiniz gibi her şey bir anda mı oldu? Avm de bir şey yemiş miydiniz?

Daha önceden hiçbir belirti yok muydu yani .Dediğiniz gibi her şey bir anda mı oldu? Avm de bir şey yemiş miydiniz?
Burgerkıngte sufle yemıstım.. yarım saat sonraböyle oldu... daha önce belırtı hıç yoktu

Kusma 1-2 kere oldu... pekı klonoskopi yaptılar mı?

Yillar once bende de olmustu..1 hafta surundum resmen. Sonra hemsire olan ev arkadasim ilik suya batikon dokup saatlerce oturmami istemisti. Denedim ve gecti. Ben belki usuttugum icin yasamistim böyle bir seyi bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…