• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum.benimle aynı durumda olan ve ya bu durumu yaşayan var mı?

efsanurrr12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
2
0
36
Bingöl
ben 30 aralıkda normal doğum yaptım. 4 dikişim vardı ve doğumum çok kolay geçti. fakat doğumdan sonra sürekli kabızlık çektim. çok zorlandığım için hala iyleşemedim. yaram iltihaplandı galiba. hergün temizleyip antibiyotik krem kullanıyorum. doktora görünmeye korkuyorum. ağrım yok ama çok korkuyorum. kimseye de gösteremiyorum. ablam baktı ve dikişlerin iyleşmiş dedi.fakat dikiş aralarında küçük et gibi bişey var dedi.bilgisi olan var mı? çok korkuyorum

ben 30 aralıkda normal doğum yaptım. 4 dikişim vardı ve doğumum çok kolay geçti. fakat doğumdan sonra sürekli kabızlık çektim. çok zorlandığım için hala iyleşemedim. yaram iltihaplandı galiba. hergün temizleyip antibiyotik krem kullanıyorum. doktora görünmeye korkuyorum. ağrım yok ama çok korkuyorum. kimseye de gösteremiyorum. ablam baktı ve dikişlerin iyleşmiş dedi.fakat dikiş aralarında küçük et gibi bişey var dedi.bilgisi olan var mı? çok korkuyorum

Bence hemen doktora gitmelisin, beklediğin kabahat. Utanacak da birşey yok. Et gibi birşey var diyorsun, iltihap falan, dikişlerin tam iyileşmesi çok önemli. Hiç zaman kaybetme derim.

Back