Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile değilimdir di mi
Değilsiniz çizgi yokHamile değilimdir di mi
Zevk suyu mastürbasyon yaparken vajinamın içine girmişse diye korkuyorum bununla ilgili bir çok şey okudum olabilir diyen yaşadığım şeylerinde hamilelik belirtileri olması beni korkutuyor kusura bakmayın çok endişeliyimHayır,lütfen ya sevgiline dokunup kendine dokununca nasıl hamile kalacaksın ?
HaklısınızMaşallah ağustostan beri hem korkuyor hem sürtüşüp duruyorsun korkuyorsan neden yapıyorsun deli misin?
Eki Görüntüle 3524252
Sen hamile kalmanla bir erkeğin hamile kalması aynı imkansizliktaZevk suyu mastürbasyon yaparken vajinamın içine girmişse diye korkuyorum bununla ilgili bir çok şey okudum olabilir diyen yaşadığım şeylerinde hamilelik belirtileri olması beni korkutuyor kusura bakmayın çok endişeliyim
Testi tekrarladım dün ama negatifti kaşık ağrısı yaşıyorum uykumdan uyandırdı bugün yaşadığım şey normal reglidir di miSen hamile kalmanla bir erkeğin hamile kalması aynı imkansizlikta
Arkadaşım sen hasta mısın? Bu kadar korkuyorsan neden bu işi yapıyorsun sürekli hamile falan değilsin git biraz kitap oku belki beynin çalışırTesti tekrarladım dün ama negatifti kaşık ağrısı yaşıyorum uykumdan uyandırdı bugün yaşadığım şey normal reglidir di mi
Bibibella ablacım her genç kızın yaşadığı ve tedirgin olduğu bir şey yaşıyorum. Sen ne kadar bana kızsanda bu sayfa adı üstüne kadınların birbirine destek çıktığı herkesin farklı farklı dertleri olduğu burada ne kadar hamile kalmak isteyen ablalarımız varsa (inşallah her şey gönüllerine göre olur) açılan diğer konu başlıklarına bakarsanızda hamile kalmaktan korkan bir genç grup görebilirsiniz. Ha bana gelirsek ben de olabileceğini düşünmüyorum. Merak etmeyin buraya yazmadan önce bir çok doktorla konuştum. Bir kaçı olabilir bir kaçı olamaz dedi veya testi tekrarla diyen doktorlar oldu. Ben de buraya kendi yaşadığım bir derdi paylaşmak için yazdım ki belki benim gibi bir sorun yaşayan insanların böyle bir şey olup olamayacağını en azından bana yol göstermesini bekledim. Yüksek anksiyete yaşıyorum çünkü korkuyorum. Yaşadığım şeylerin erken adet olma günlerdir kasık ağrısı ve benzer şeyler yaşadığım için maalesef ki hamile olabilme düşüncesinden çıkamıyorum. Test yaptım negatif ama burada test yapıp kaç gün sonra pozitif görenler olmuş. Seni kızdırdıysam da kusura bakma lütfen anlayışla karşılamanı beklerimArkadaşım sen hasta mısın? Bu kadar korkuyorsan neden bu işi yapıyorsun sürekli hamile falan değilsin git biraz kitap oku belki beynin çalışır
Uzun uzun yazmana gerek yok ablacım korkuyor musun evet peki ağustostan beri inatla sürtüşmen ne peki?Bibibella ablacım her genç kızın yaşadığı ve tedirgin olduğu bir şey yaşıyorum. Sen ne kadar bana kızsanda bu sayfa adı üstüne kadınların birbirine destek çıktığı herkesin farklı farklı dertleri olduğu burada ne kadar hamile kalmak isteyen ablalarımız varsa (inşallah her şey gönüllerine göre olur) açılan diğer konu başlıklarına bakarsanızda hamile kalmaktan korkan bir genç grup görebilirsiniz. Ha bana gelirsek ben de olabileceğini düşünmüyorum. Merak etmeyin buraya yazmadan önce bir çok doktorla konuştum. Bir kaçı olabilir bir kaçı olamaz dedi veya testi tekrarla diyen doktorlar oldu. Ben de buraya kendi yaşadığım bir derdi paylaşmak için yazdım ki belki benim gibi bir sorun yaşayan insanların böyle bir şey olup olamayacağını en azından bana yol göstermesini bekledim. Yüksek anksiyete yaşıyorum çünkü korkuyorum. Yaşadığım şeylerin erken adet olma günlerdir kasık ağrısı ve benzer şeyler yaşadığım için maalesef ki hamile olabilme düşüncesinden çıkamıyorum. Test yaptım negatif ama burada test yapıp kaç gün sonra pozitif görenler olmuş. Seni kızdırdıysam da kusura bakma lütfen anlayışla karşılamanı beklerim