Ay benim evlilik maceram çok garipti iki farklı aileyi bir araya getirmek çok zordu istenmeyen gelindim hatta
başım açık diye ama ben hep özgüveni yüksek biriydin hep ben halledicem başarıcam dedim söz düğün arası 2 ay sürdü hemen evlendik hop balayı anam bi baktım adam sadece uyuyor ne gezmek var ne bi eğlence
dedim ben naptım tamam çok iyi tanıyorum eşimi ama evlenince Değişti psikolojisine çok erken girdim o da hemen evinin kadını moduna girmemi bekledi ama öyle olmuyor kavgalar gürültüler bi kere Ölümden döndüm inadından gelip bana bakmadı hastanede doktor azarladı da düzeldi bende umursamaz olucam dedim ve dediğim an Değişti herşey biz çok kafaya takıyoruz o Yüzden böyle oluyor ona onun gibi davranınca anlıyor Şükürler olsun ki onun ailesinin yarattığı sıkıntılardan başka bi sorunumuz yok artık o da farkında bunun hep destek oluyor zamanla oturuyor herşey , severek evlenmiş olsan da görücü usülü olsa bile alışıyor insan zamanla ve şükür diyorsun , çocuk konusu ise bence şu sıra isteme önce kendini düzelt kendi yaralarını kendin sarmayı Öğren daha sonra birlikte düşünün teoriye bakarsan çocuk yapmak çok kolay ama onu sadece sen yapmıyorsun hamileyken de böyle sorunlar seni yıpratacaktır hormonlar Sağolsun daha kırılgan yapıyor bu hâlinle gebe kalırsan bebekte daha karnında mutsuz olmaya başlar ..