- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Merhaba hanımlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım.
Gelelim derdime....
Borçlar vesilesiyle işe girmem icap etti, seve seve iş aradım çocuklu olduğum için zor buldum. Çünkü tek olumlu dönüş yapan yer şuan ön muhasebe-temizlik-sekreterlik-koordinatörlük-çaycılık yaptığım ofis
Her neyse çalışmayı boş durmayı sevmeyen biri olarak şimdilik idare ediyorum. Zaten etmeme gibi bir lüksüm yok :)
İşimi seviyorum aksatmıyorum her şeyi zamanında ve doğru yapmaya gayret gösteriyorum. Patronumda memnun görünüyor. İyi bir insan aile babası kendi emekleriyle bir yerlere gelmiş biri. Ama gel gelelim adamın çene çok yahu... Örnek veriyorum x bey şu carileri önce sizinle inceleyelim daha sonra firmalarla mutabakat yapalım diyorum . Alllaaaaaahhh bir başlıyor firma yetkilisinin cimriliği bilmem nesi şusu busu ya Ulustaki bütün kuyumcuları tanıdım sayesinde. Hepsinin kişiliğini falan biliyorum. Çok lazım çünkü. O olmazsa mesela ödemeler için gidiyorum işte şuna şuna fatura kestim yolladım şu şu kişiler elden yollamış teknikerle falan diyorum. Başlyor benim yeğeninde bana 195.000 TL borcu varda işte kimseye güvenmeyeceksin bilmem ne. Yani bu örnekleri kısa kısa verdim her bir konunun üzerinde yarım saat kırk beş dakika konustuğunu düşünün :) He sadece bana değil geçen teknikerle konserveler ile ilgili boş bir muhabbet yapıyordu. Yahu sen patronsun az laf çok iş demen gerekiyor yoook adam sohbet muhabbet gırgır şamata. Hayatımda ilk kez böyle patron gördüm. İçim daralıyor valla dün bu boş muhabbetlerinden ötürü kırk dk geç çıktım. Hani işim olsa da mesaiye kalsam hiiiç problem değil ama boş muhabbet yaAdam susmuyor hanımlar kısa kesemiyorum ben cevap vermiyorum mesela hı hı hı hı diyorum bitmiyoor. Bütün çözüm önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
ne güzel bir dert. İnşallah emeklerinizin karşılığını alıyorsundur.
hiç mi yok yaaaderdin bu olsun canımbuna yapabileceğin bişey yok gibi zaten
Benim kayınvalide bile bu kadar konusmuyoBu da iş yeri kaynanası gibi masallah..Çenesi düşük erkekten nefret ederim.Allah kolaylik versin kardesim
evde eşiyle nasılmış
Yani naif biri eşiyle iyidir diye düşünüyorum ama bu kadar konuşma ihtiyacı da insanı bayiyor yahuuu kadına da yazıkbu patron ekrem imamoğlu olmali
düşük cenesiyle milletvekili olurdipnot: ben ekrem imamoğluyu severim:)
Merhaba hanımlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım.
Gelelim derdime....
Borçlar vesilesiyle işe girmem icap etti, seve seve iş aradım çocuklu olduğum için zor buldum. Çünkü tek olumlu dönüş yapan yer şuan ön muhasebe-temizlik-sekreterlik-koordinatörlük-çaycılık yaptığım ofis
Her neyse çalışmayı boş durmayı sevmeyen biri olarak şimdilik idare ediyorum. Zaten etmeme gibi bir lüksüm yok :)
İşimi seviyorum aksatmıyorum her şeyi zamanında ve doğru yapmaya gayret gösteriyorum. Patronumda memnun görünüyor. İyi bir insan aile babası kendi emekleriyle bir yerlere gelmiş biri. Ama gel gelelim adamın çene çok yahu... Örnek veriyorum x bey şu carileri önce sizinle inceleyelim daha sonra firmalarla mutabakat yapalım diyorum . Alllaaaaaahhh bir başlıyor firma yetkilisinin cimriliği bilmem nesi şusu busu ya Ulustaki bütün kuyumcuları tanıdım sayesinde. Hepsinin kişiliğini falan biliyorum. Çok lazım çünkü. O olmazsa mesela ödemeler için gidiyorum işte şuna şuna fatura kestim yolladım şu şu kişiler elden yollamış teknikerle falan diyorum. Başlyor benim yeğeninde bana 195.000 TL borcu varda işte kimseye güvenmeyeceksin bilmem ne. Yani bu örnekleri kısa kısa verdim her bir konunun üzerinde yarım saat kırk beş dakika konustuğunu düşünün :) He sadece bana değil geçen teknikerle konserveler ile ilgili boş bir muhabbet yapıyordu. Yahu sen patronsun az laf çok iş demen gerekiyor yoook adam sohbet muhabbet gırgır şamata. Hayatımda ilk kez böyle patron gördüm. İçim daralıyor valla dün bu boş muhabbetlerinden ötürü kırk dk geç çıktım. Hani işim olsa da mesaiye kalsam hiiiç problem değil ama boş muhabbet yaAdam susmuyor hanımlar kısa kesemiyorum ben cevap vermiyorum mesela hı hı hı hı diyorum bitmiyoor. Bütün çözüm önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
Evet 24 yasındayımYaşınız genç mi
Hayat dersi veriyorum modunda mı
bizimki de çok konuşuyor. bi şeyi kısa yoldan anlatmak varken dolandıkça dolanıyor. hayat dersleri hiç bitmez zaten. he he de geç
bunu deneyeceğimBoş gözlerle bakın veya duymamazlıktan gelin. Cevap vermek istemediğim kişilere böyle yapıyorum benBir süre sonra bağışıklık kazanıyorsunuz
bencede yani benim eşim böyle olsa kulaklarımı tıkarım sanırımKesin evde karısı dinlemiyor. O da maaşlı çalışan nasılsa sus diyemez diye size yükleniyor. He hı demekten başka yol yok gibi.
kesinlikleeçeneyi çok mu tüketirsiniz dicezzzzzzzzzz olmicak
evet adeta küçük bir çocuk gibi sadece bu ne bu ne bune ne bu nebu diye sormuyorBurda bi konu vardı küçük kızı çok konuşan bir kadın vardı ona benzettim konunuzu
hahah aynı zamanda psikolog danışmanlık yapıyorum sanırım onu eklemeyi unutmuşumGeç çıktıgınız saatleri kendinize mesai olarak yazın.
Bu ne derse de.
Dert dinlemek için çıktıgın geç saatlerin karşılıgıdır deyin bakalım bir daha konuşacak mı ? :)
bende baktım bitmeyecek hava karardı evde yavrucuğum bekliyor hayırlısı olsun dedim çıktım adam bi bozuldu sonra da utandımCok konusan ıs arkadaslarımın yuzune pek bakmıyorum, acelem var -çişim var modunda sıvısıyorum ortamdan
evet ya ama böylesiyle ilk kez çalıştım çok sıkıcıPatron amcalar cok konusuyor egrcekten yapacak bir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?