Çok komiklik yapan oğlum normal mi ?

pratik123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
1.303
1.939
48
32
Oğlum 5bucuk yasinda çok komiklik yapan arkadaşlarını güldüren bir çocuk. Diyeceksiniz ki ne var bunda. Annelik işte kaygı duyuyorum arkadaşlarından sevgiyi ve ilgiyi böyle mi elde etmeye çalışıyor acaba diye düşünüyorum. Yani evde komiklik yapınca komik olmasa bile gülüyoruz zaten gulmeyince neden gülmüyorsun deyip bozuluyor
Bir süre onceye kadar komiklik yapabilmek için kötü kelimeler bile kullanıyordu k.ka gibi. Ama bunu aştık.
Arkadaşları okul çıkışı yanıma gelip x çok komik diyorlar.
Hani biz çok komik aile bireyleri değiliz. Umarım bunun altında psikolojik bir eksiklik yaşamıyordur
Bazen de yaptığı komiklikler zamansız ve yersiz olabiliyor mesela market gibi bu da simarikliga giriyor artık ikaz ediyorum tabi ama çoğu zaman kendini gülmeye kaptırıyor nasıl tepki vermem gerektigini ben de şaşırdım

Derste de anaokulunda başlarda uyumsuzluk yaptığına dair şikayet alıyorduk ama öğretmen dilini çözdü galiba soruyorum şimdi sorun yok diyor bilemiyorum artık

Benim oglum da bu tiplerden. Turlu sebeklik yapiyor bence sorun degil ama sinifta dersi kaynattirdigi icin arada ogretmen sikayet ediyor.
Biz de şikayet aliyoruz düşünme sandalyesinin muadiliymis zamansız komiklik yapıp düzen bozduğu için. Ama uyumlulasmis biraz son zamanlarda.
Benim endişem sevgiyi ilgiyi arkadaşlığı yanlış anlaması...

Sordunuz mu herkesi güldürünce kendini nasıl hissediyormuş?

Çok tatlı MaşAllah karışmayın. Özgüvensiz kendini eksik hisseden insanlar komik olamaz bence
Ben de ozguvenini kırmamak için karışmıyorum çok ses yapıp insanları rahatsız etmediği sürece mesela bu gün market sırasında hop şibili hop şarkısı ile dans ediyordu çok ses çıkınca insanları yüksek sesle rahatsız etmek doğru değil diyerek ikaz ediyorum

Bnmkide 5.5 yaşında en komik o olmak icin çabalıyor güldürmeye uğraşıyor arkadaşlarını bizleri :) banada normal geldi:) yada bizimkinde de var bişe bilemedim simdi

Ever böyle kuralları anlatmak iyidir mutlaka ama ben böyle bir çocuk görsem markette ben de eğlenirdim

Ya onu benim oğlum da arkadaşlarından öğrenmiş geçen bana diyordu ki “anne hop şibili söyleyen adam gerçekte var mı? Böyle biri gerçekte olabilir mi?” Diye yavrum inanamadı, ekran vermiyorum o yüzden bilmiyor. Var diyince de “çok saçma ya” diyip gitti odasına
Derslerde uyarı alması sorun ama dediğiniz olabilir kendini arkadaşlarına bu şekilde kabul ettiriyor olma ihtimali de yüksek. Eğer düşünme sandalyesine falan devamlı uğruyorsa sebep bu olabilir. Bu konuda onunla güzel bir konuşma yapabilirsiniz.

Konuştuk azalmış öğretmenine soruyorum ara ara. Ben ekran veriyorum belirli bir süre günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…