Derste de anaokulunda başlarda uyumsuzluk yaptığına dair şikayet alıyorduk ama öğretmen dilini çözdü galiba soruyorum şimdi sorun yok diyor bilemiyorum artıkBenim oğlum da 5,5 yaşında. O da öyle :) çok sosyal bir çocuk ve gülmek için bahane arıyor :). Tabi öyle özel olarak sürekli yapmıyor ama evde güleriz baya. Çocuk bu yani normal bence. Derslerde sorun olmadığı sürece bence güzel bir şey.
Biz de şikayet aliyoruz düşünme sandalyesinin muadiliymis zamansız komiklik yapıp düzen bozduğu için. Ama uyumlulasmis biraz son zamanlarda.Benim oglum da bu tiplerden. Turlu sebeklik yapiyor bence sorun degil ama sinifta dersi kaynattirdigi icin arada ogretmen sikayet ediyor.
Şimdi sordum bilmiyorum dedi plkjjgfSordunuz mu herkesi güldürünce kendini nasıl hissediyormuş?
Doğal hali demek kiŞimdi sordum bilmiyorum dedi plkjjgf
Ben de ozguvenini kırmamak için karışmıyorum çok ses yapıp insanları rahatsız etmediği sürece mesela bu gün market sırasında hop şibili hop şarkısı ile dans ediyordu çok ses çıkınca insanları yüksek sesle rahatsız etmek doğru değil diyerek ikaz ediyorumÇok tatlı MaşAllah karışmayın. Özgüvensiz kendini eksik hisseden insanlar komik olamaz bence
Bakayım YouTubedanGozumun onune efekan geldi
Dun biri profil de paylasmisBakayım YouTubedan
Ever böyle kuralları anlatmak iyidir mutlaka ama ben böyle bir çocuk görsem markette ben de eğlenirdimBen de ozguvenini kırmamak için karışmıyorum çok ses yapıp insanları rahatsız etmediği sürece mesela bu gün market sırasında hop şibili hop şarkısı ile dans ediyordu çok ses çıkınca insanları yüksek sesle rahatsız etmek doğru değil diyerek ikaz ediyorum
Ya onu benim oğlum da arkadaşlarından öğrenmiş geçen bana diyordu ki “anne hop şibili söyleyen adam gerçekte var mı? Böyle biri gerçekte olabilir mi?” DiyeBen de ozguvenini kırmamak için karışmıyorum çok ses yapıp insanları rahatsız etmediği sürece mesela bu gün market sırasında hop şibili hop şarkısı ile dans ediyordu çok ses çıkınca insanları yüksek sesle rahatsız etmek doğru değil diyerek ikaz ediyorum
Ay gördüm bu kadar değil ama bı tık az denilebilirDun biri profil de paylasmisazcik kurcala,cikar karsina
Konuştuk azalmış öğretmenine soruyorum ara ara. Ben ekran veriyorum belirli bir süre günlükYa onu benim oğlum da arkadaşlarından öğrenmiş geçen bana diyordu ki “anne hop şibili söyleyen adam gerçekte var mı? Böyle biri gerçekte olabilir mi?” Diyeyavrum inanamadı, ekran vermiyorum o yüzden bilmiyor. Var diyince de “çok saçma ya” diyip gitti odasına
Derslerde uyarı alması sorun ama dediğiniz olabilir kendini arkadaşlarına bu şekilde kabul ettiriyor olma ihtimali de yüksek. Eğer düşünme sandalyesine falan devamlı uğruyorsa sebep bu olabilir. Bu konuda onunla güzel bir konuşma yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?