Oğlum 5bucuk yasinda çok komiklik yapan arkadaşlarını güldüren bir çocuk. Diyeceksiniz ki ne var bunda. Annelik işte kaygı duyuyorum arkadaşlarından sevgiyi ve ilgiyi böyle mi elde etmeye çalışıyor acaba diye düşünüyorum. Yani evde komiklik yapınca komik olmasa bile gülüyoruz zaten gulmeyince neden gülmüyorsun deyip bozuluyor
Bir süre onceye kadar komiklik yapabilmek için kötü kelimeler bile kullanıyordu k.ka gibi. Ama bunu aştık.
Arkadaşları okul çıkışı yanıma gelip x çok komik diyorlar.
Hani biz çok komik aile bireyleri değiliz. Umarım bunun altında psikolojik bir eksiklik yaşamıyordur
Bazen de yaptığı komiklikler zamansız ve yersiz olabiliyor mesela market gibi bu da simarikliga giriyor artık ikaz ediyorum tabi ama çoğu zaman kendini gülmeye kaptırıyor nasıl tepki vermem gerektigini ben de şaşırdım
Bir süre onceye kadar komiklik yapabilmek için kötü kelimeler bile kullanıyordu k.ka gibi. Ama bunu aştık.
Arkadaşları okul çıkışı yanıma gelip x çok komik diyorlar.
Hani biz çok komik aile bireyleri değiliz. Umarım bunun altında psikolojik bir eksiklik yaşamıyordur
Bazen de yaptığı komiklikler zamansız ve yersiz olabiliyor mesela market gibi bu da simarikliga giriyor artık ikaz ediyorum tabi ama çoğu zaman kendini gülmeye kaptırıyor nasıl tepki vermem gerektigini ben de şaşırdım