ÇOK KOLAY SÜNGER BOB YASTIK EL ile DİKİİLDİ

EsTaMania

BüyüLü BaHçeee
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
438
2
96
41
Tekirdağ
küçük kuzenim sünger bob aşığı dogum gununde arkadasım ona bır yastık dikmeye karar werdı diktigi yastıgı cok begendı ve benım böceğime wermeye kıyamadı..yalvar yakar ben de yardım ederekten ikimiz 1 akşamda dısını yarınkı aksam da kıyafetını ve yuzunu diktik..cok güzel bi yastık oldu böcek geceleri onunla uyuyor artık

Eklentiler

• $sungertop.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 548
  • $sunnngertoop.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 493
Eline sağlık güzel olmuş benim oğlum çok seviyo aslında bende yapsam ya :mymeka:

Bide benekleri olsa tam süper olur :ecrin_bebek:

makineniz varsa daha rahat dikersiniz..kuması ikiye katlayın çizin kesin dikin..biz çatısını dıkmedık sadece elyafı ordan doldurduk istediginiz gibi dikebilirsinizz tabı..hatta sarı bir polar daha yumusak olur bız bulamadık o yuzden basit bır patiskayla diktik maliyeti 2 ytl!!!! elyaf pahalı bıraz ama sanırım kilosu 7-8 ytlmıs..biz ewdeki bir yastıgı bozduk...öneri bizden geliştirmesi sizden..

aceleyle yaptık gözlerını bı tuhafıyeden aldık burada fazla ımkan olmadıgı için bu kadar oldu..daha buyuk bır göz bulsaydık sanırım daha da benzerdı..ama olsun kuzenımın yuzundeki gülümseme ve sungerTopuna kondurdugu öpücük herseye degerdi..

kızlar ellerinize sağlık önemli olan tıpatıp aynısını yapmak değil bence önemli olan küçücük bir kalbe yaşattığınız bedelsiz mutluluk ,
onun için gözü kulağı aynı olmasından çok annesinin onun için ona özel bir şeyler yapmış olması , acemiliği böyleyse kimbilir üzerinde biraz daha çalışılarak daha neler yapılır , bence çokda şirin hediye yastıklar yapılıp minikler sevindirilebilir ..
emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkürler a.s.

tesekkur ederım ama ben annesi deilim kuzenıyım..ben daha ewli bile deilim ki senağlama ama kızım gibi sewerim tabi kuzenlerimi elimde buyuduler ne de olsa Şeniz

tesekkur ederım ama ben annesi deilim kuzenıyım..ben daha ewli bile deilim ki senağlama ama kızım gibi sewerim tabi kuzenlerimi elimde buyuduler ne de olsa Şeniz

14 yıllık anne olunca çocuklar için yapılan şeylerde hep aklıma anneler geliyorsırnaşık şey
ne tatlı bir kuzensin sen emeğine yüreğine tekrar teşekkür ederim, hem ne üzülüyorsun demekki vakti zamanı gelmemiş sende bir gün yuva kurup anne olacaksın, ve eminim dünyanın en düşünceli ve güzel kalpli annelerinden biri olacaksın görünen oyerimseniben

Son düzenleme:
sen cezalısın bencullugunun cimriliğinin pintiliğinin bedelini ödeyorsun
kötükedihüso
klava: sositososito

öyle demeee... bende ki bu yaratıcılık, el becerisi oldıktan sonra sırtım yere gelmez evelallah. sengözlerimebaksanab

hem ben acıların kadınıyım, yazık günah, varma üstüme....:1shok:

Böyle dolgu oyuncaklar - yastıklar gelince uykusuz gecelerim gelıo aklıma okul için neler neler yaptım ben:)))
fotograflasamısım keskem çok guzel yastıklar yapmıstım aglaya aglaya yetısmıcek dıe
elinize saglık..
O sarıyastıgın sarısının bi koyu tonu sarıdan kuması 2 ye katlayıp daıreler kesseydınız irili ufaklı kesılen daırei de 2 ye katlayıp içini yine ince kalın bosaltıp sungerbob un sarı olan kısımlarına tuttursaydınız surgerbondakı o süngerin deliklerinin derinliğini de vermiş olurdunuz:)
buna benzer bir çalışmada çöyle yaptık super olmustu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…