Çok kırıldım

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
arkadaslar esimin en mükemmel tarafı aileme Karsi cok hassas davranmasıydı bu yuzden hep minnet duydum ona ama bugün beni bu konu da cok şaşırttı söyle ki

Annem yengem ben ve eşim biraz çarşı pazar gezip alışveriş yapalım diye çıktık ki daha önceden kendisi Demişti annemlere gidince orda alışveriş yapalım diye ama beyefendi bi garip surat astı tüm gün önce soğuk davrandı sonra annem ve yengem bizden ayrı takıldı bi sure onların is uzadı beklemek zorunda kaldık en fazla yarım saat olmuştur
Onlar yanımıza gelince konuşmadı yine astı yüzünü yol boyunca pek konuşmadı sonra normale döndü vs ama annem ve yengem cok alındı
Şimdi size soruyorum onun ailesine asla böyle bişey yapmayız haftaya annesi gelecek o alınmasın diye kelimelerimi bile sectirir ama o bugün anneme öyle davranmadı
Şimdi ben ona bu durumu ve kırıldığımı nasıl açıklarım sizce ona tavrım ne Olmalı şimdiden teşekkürler

Neden yuzunun asik oldugunu sorun ilk once.
Belkide hic alakasi yoktur anneniz gille.

Önce neden yaptığını sorun. Sizinle ya da ailenizle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Açık açık konuşmak en mantıklısı.

Önce neden yaptığını sorun. Sizinle ya da ailenizle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Açık açık konuşmak en mantıklısı.

Peşlerinden sürüklendi diye kızdı biliyorum ama ilk defa oldu bu gezme isi
Onu bıktırmadi ailem hiçbir zaman

önce neye canının sıkıldığını ve yüzünü nie astığını sor eğer annenle ilgili biişey derse snra kırgınlığını belirt

Onlarla ilgiliydi canım
Hem öyle olmasa bile surat asması doğrumu sonuçta insanlar her turlu üzerine alacak

Dogru degl tabi, baska bi konu hakkinda yuzu asilmis olsa bile yapmamali.
Sorun bi sebebi neymis.

Peşlerinden sürüklendi diye kızdı biliyorum ama ilk defa oldu bu gezme isi
Onu bıktırmadi ailem hiçbir zaman

ama aileme karşı çok hassastır demişsiniz. Başka bir şeye kızdıysa bu olayda üstüne tuz biber olmuştur.Tabiki bu yaptığını haklı çıkarmaz ama erkekler bizim gibi ince düşünemiyor maalesef.

Alışverişte peşimde gezen kocam olsa suratıyla ilgilenmezdim herhalde. Alışveriş yaparken eşim önde koşar, ben onu yakalayacağım diye birşeye bakamazdım. Bence hesap sormak yerine bir derdi olup olmadığını öğrenin. Ona göre tavır alırsınız.

Çok kızgınım sakin kalamamaktan korkuyorum
Onun annesinin Peşinde nerelere gittik gık demedi ve bende çalışıyorum o arabayı birlikte aldık şimdi bu tavrı cok sinir etti

Daha yeni Evliyim canım belki de yavaş yavaş gerçek tavrı ortaya çıkıyor

Bu düşünce cok yanlış arkadasım bizim onlardan ne aşağı tarafımız var ki onlara bağlı yasayalım

Dogru degl tabi, baska bi konu hakkinda yuzu asilmis olsa bile yapmamali.
Sorun bi sebebi neymis.
Bekliyorum bi gelsinde soracağım tabi ki ama ailemin yanındayız yanlış bi tavır sergilememek adına burda konu açtım

Ben olsam hemen orada annemlere duyurmadan sorardım niye asık suratın diye.
Ayıp ediyorsun ama haftaya da senin annen olacak yanımızda bunu düşünerek davranırsan iyi edersin derdim

Ben olsam hemen orada annemlere duyurmadan sorardım niye asık suratın diye.
Ayıp ediyorsun ama haftaya da senin annen olacak yanımızda bunu düşünerek davranırsan iyi edersin derdim
Sordum zaten ikimizde ufak Çaplı biraz didiştik bunu aksam dile getireyim guzel fikir

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…