- 14 Ocak 2014
- 722
- 82
-
- Konu Sahibi busraliaras
Hani insana ölümü dünya hayatına tercih ettiren durumlar vardır ya işte öylesine bi hayat yaşıyorum...yaşamak diyince yanlış anlamayın nefes alıp veriyorum o kadar...
Yazsam mı yazmasam mi diye düşündüm ama içimde tuttukca bana zarar veriyo acı da paylasinca azalır mi diyorum...bi teselli iste...
4yil olck evleneli hâlâ alisamaz mi insan alışamadım işte benden kadın da olmazmiş anne de evlat da hicbiseye hic kimseye yetemedim...
Evliliğin başından beri mutsuzum ha bu gün duzeldi ha yarın duzelcek diye bekledim olmuyo olmadi da hic...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nedir yolunda gitmeyen, sizi bu kadar daraltan? Evlilikden beklediğiniz tamamen farklı mıydı?
.
Yani çok değil aslında herkes gibi işte guveniyim seviyim omzunda herseyi unutuyum istedim olmadı...
Güven yok saygı yok sevgisine nasıl inanırım ki...
Evliliğin sorumluluğu zaten ağır çok zorlandım ama herşeye rağmen yanımda guvenecegim bi insan olsa devam ederdim mücadele etmeye mücadeleyi bıraktım artık...
Şiddet de gördüm hakaret de duydum defalarca git dedi eşim neden kaldım ben de bilmiyorum...
nedenlerinide okusak daha iyi yorumlar yaparız.
şuan nasıl yorum yapabilirzki
sizden kadın olmayacağını, anne olmayacağını söyleyen kim?
Hani insana ölümü dünya hayatına tercih ettiren durumlar vardır ya işte öylesine bi hayat yaşıyorum...yaşamak diyince yanlış anlamayın nefes alıp veriyorum o kadar...
Yazsam mı yazmasam mi diye düşündüm ama içimde tuttukca bana zarar veriyo acı da paylasinca azalır mi diyorum...bi teselli iste...
4yil olck evleneli hâlâ alisamaz mi insan alışamadım işte benden kadın da olmazmiş anne de evlat da hicbiseye hic kimseye yetemedim...
Evliliğin başından beri mutsuzum ha bu gün duzeldi ha yarın duzelcek diye bekledim olmuyo olmadi da hic...
Böyle bişeye alışmak istemeyin zaten Allah aşkına. Siz değerlisiniz. Sizden bir tane daha yok.
Bir silkenin, mutlu olacağınız şekilde hayatınızı biçimlendirmeye çalışın.
.
Kac yasindasin acaba?
Acikcasi sana boyle diyen bi'adama zaten oyle davranamazsin aksine kabuguna cekilirsin iyice...
Anlattiklarindan bu evliligin pek elle tutulur bi'yani yok gibi geldi. Bu kadar mutsuzsan devam etmekteki israrin neden?
sana böyle hissetiren adamdan da koca olmaz tatlım
Eşim söyledi sadece çocuk olabilirsin kadın değilsin olamadın dedi bana...
Hak veriyorum artık...beceremiyorum demek ki...
En ufak bi tartışmaya ses yükselirse saygı da kalmıyo mesafe de yüz göz oluyosun en kötüsü bu işte...
Başta kaldirabilmisim ama şu an olmuyo...
Genel oldu demişsiniz de şiddet saygısızlık hakaret güvensizlik üstüne yürüsün diye cabaladigim bi evlilik var...
boyle bi hayata neden cocuk getirdiniz allah askina?