Çok kirginim canım yanıyor. ...

busraliaras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
722
82
Hani insana ölümü dünya hayatına tercih ettiren durumlar vardır ya işte öylesine bi hayat yaşıyorum...yaşamak diyince yanlış anlamayın nefes alıp veriyorum o kadar...
Yazsam mı yazmasam mi diye düşündüm ama içimde tuttukca bana zarar veriyo acı da paylasinca azalır mi diyorum...bi teselli iste...
4yil olck evleneli hâlâ alisamaz mi insan alışamadım işte benden kadın da olmazmiş anne de evlat da hicbiseye hic kimseye yetemedim...
Evliliğin başından beri mutsuzum ha bu gün duzeldi ha yarın duzelcek diye bekledim olmuyo olmadi da hic...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hani insana ölümü dünya hayatına tercih ettiren durumlar vardır ya işte öylesine bi hayat yaşıyorum...yaşamak diyince yanlış anlamayın nefes alıp veriyorum o kadar...
Yazsam mı yazmasam mi diye düşündüm ama içimde tuttukca bana zarar veriyo acı da paylasinca azalır mi diyorum...bi teselli iste...
4yil olck evleneli hâlâ alisamaz mi insan alışamadım işte benden kadın da olmazmiş anne de evlat da hicbiseye hic kimseye yetemedim...
Evliliğin başından beri mutsuzum ha bu gün duzeldi ha yarın duzelcek diye bekledim olmuyo olmadi da hic...

Nedir yolunda gitmeyen, sizi bu kadar daraltan? Evlilikden beklediğiniz tamamen farklı mıydı?

.

Nedir yolunda gitmeyen, sizi bu kadar daraltan? Evlilikden beklediğiniz tamamen farklı mıydı?

.

Yani çok değil aslında herkes gibi işte guveniyim seviyim omzunda herseyi unutuyum istedim olmadı...
Güven yok saygı yok sevgisine nasıl inanırım ki...
Evliliğin sorumluluğu zaten ağır çok zorlandım ama herşeye rağmen yanımda guvenecegim bi insan olsa devam ederdim mücadele etmeye mücadeleyi bıraktım artık...
Şiddet de gördüm hakaret de duydum defalarca git dedi eşim neden kaldım ben de bilmiyorum...

Yani çok değil aslında herkes gibi işte guveniyim seviyim omzunda herseyi unutuyum istedim olmadı...
Güven yok saygı yok sevgisine nasıl inanırım ki...
Evliliğin sorumluluğu zaten ağır çok zorlandım ama herşeye rağmen yanımda guvenecegim bi insan olsa devam ederdim mücadele etmeye mücadeleyi bıraktım artık...
Şiddet de gördüm hakaret de duydum defalarca git dedi eşim neden kaldım ben de bilmiyorum...

Böyle bişeye alışmak istemeyin zaten Allah aşkına. Siz değerlisiniz. Sizden bir tane daha yok.
Bir silkenin, mutlu olacağınız şekilde hayatınızı biçimlendirmeye çalışın.

.

nedenlerinide okusak daha iyi yorumlar yaparız.
şuan nasıl yorum yapabilirzki:KK50:

sizden kadın olmayacağını, anne olmayacağını söyleyen kim?

Eşim söyledi sadece çocuk olabilirsin kadın değilsin olamadın dedi bana...
Hak veriyorum artık...beceremiyorum demek ki...
En ufak bi tartışmaya ses yükselirse saygı da kalmıyo mesafe de yüz göz oluyosun en kötüsü bu işte...
Başta kaldirabilmisim ama şu an olmuyo...
Genel oldu demişsiniz de şiddet saygısızlık hakaret güvensizlik üstüne yürüsün diye cabaladigim bi evlilik var...

sana böyle hissetiren adamdan da koca olmaz tatlım
:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Daha detaylı anlatsaydınız keşke yardımcı olabilirdik belki. :26:

Kac yasindasin acaba?
Acikcasi sana boyle diyen bi'adama zaten oyle davranamazsin aksine kabuguna cekilirsin iyice...

Anlattiklarindan bu evliligin pek elle tutulur bi'yani yok gibi geldi. Bu kadar mutsuzsan devam etmekteki israrin neden?

Şiddet ve hakaret görüp ısrarla sürdürmeye çalışmanın sebebi nedir ?
Çaresiz misin, ailen ne diyor bu duruma

Böyle bişeye alışmak istemeyin zaten Allah aşkına. Siz değerlisiniz. Sizden bir tane daha yok.
Bir silkenin, mutlu olacağınız şekilde hayatınızı biçimlendirmeye çalışın.

.

Aa yok olur mu maalesef bizim toplumumuzun istediği bu kadın alissin ezilsin...aa dul ya da aa bi çocuğuyla baba evine döndü. ...gibi gibi. ...
Bunlarla baş edebilicek gücüm yok herkes size gecimsiz gözüyle bakacak kadinsiniz ya alttan almak zorundasınız...
Ailemin de bu durumda uzulmesindense ben ustleniyim her şeyi diyorum olmuyo ama...
Bunlari yaşadığım için mi alışamadım yoksa alisamadigim için mi bunları yaşadım bilmiyorum...
Bazen tek başına hayatta olsam daha güçlü olurmuşum hissine kapiliyorum...
Benim kolumu kanadimi kıran ailem ne yazikki...
Annem panikatak babam şeker hastası susmaliyim diyorum yine de yansıyo işte...
Çok zorlanıyorum bebeğim çok küçük bi çalışmaya başlayıp resti çekmek istiyorum ama işte toplumsal baskı bunalıma sokuyo...

Kac yasindasin acaba?
Acikcasi sana boyle diyen bi'adama zaten oyle davranamazsin aksine kabuguna cekilirsin iyice...

Anlattiklarindan bu evliligin pek elle tutulur bi'yani yok gibi geldi. Bu kadar mutsuzsan devam etmekteki israrin neden?

25 yaşındayım...
9aylik bebeğim büyüsün diye bekliyorum calisamam şu anda...
İki kişinin de hataları görüp düzeltme imkanı olur mu diye de avutuyorum sanırım kendimi...

sana böyle hissetiren adamdan da koca olmaz tatlım
:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Haklısınız da bi çözüm bulamıyorum... gitmek her zaman kolay olmuyo...

Alıntı yapamıyorum...
Çaresiz değilim ama şu an çalışmıyo olmam rest çekmeme müsade etmiyo...
Ailemle kalmak istemiyorum bunun için sabrediyorum işimi duzenimi yoluna sokuyum istiyorum ama çok bunaliyorum artık. ...

Eşim söyledi sadece çocuk olabilirsin kadın değilsin olamadın dedi bana...
Hak veriyorum artık...beceremiyorum demek ki...
En ufak bi tartışmaya ses yükselirse saygı da kalmıyo mesafe de yüz göz oluyosun en kötüsü bu işte...
Başta kaldirabilmisim ama şu an olmuyo...
Genel oldu demişsiniz de şiddet saygısızlık hakaret güvensizlik üstüne yürüsün diye cabaladigim bi evlilik var...

Ne münasebet böyle bir laf eder eşinn??? Hiç ama hiç kimseye, ne kadınlığını ne de anneliğini sorgulatma! o kimmiş? Ne olabilmiş bu güne dek? Üstünlük madalyaları mı var? Tescilli mi? Hayır! öyle işe gidip, eve gelip bacak bacak üstüne atıp "koy yemeğimi yiyeyim, gel yanıma yat doyayım, yap temizliğimi bakalım" demekle herkes adam olur! Önce bir sormak lazım ona. Sen kimsin? diye. Kimse anasının karnında öğrenmiyor hiçbir şeyi. Zamanla yaşayarak öğreneceksin. Ben ilk evlendiğimde yemek yapmayı dahi bilmezdim. Zamanla işin ustası oldum. Biz kadınlar dilersek herşeyi yapabiliriz ben buna inanıyorum ama galiba sorunun kaynağı mutsuz evlilikte. Sen mutlu değilsin.Adam sana saygı duymuyor. Hayallerindekilerin tam tersi herşey.. Bundan mutsuz ve de yılgınsınbence..

Sana hakaretler ede ede kendini yetersiz görmene onu ettiği hakaretleri kabul etmene neden olmuş. Sessiz kalma sana hakaret etmesine izin verme .. Kendini ezdirme lütfen .. Güçlü ol ! Ayağa kalk ve akşam eşin karşısında yeni bir sen görsün . Devam ederse de ayrıl..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

boyle bi hayata neden cocuk getirdiniz allah askina?

boyle bi hayata neden cocuk getirdiniz allah askina?

Yani katılmamak elde değil. Çocuk sahibi olmak o kadar büyük bir sorumluluk ki. Biz o çocuğa huzurlu bir yuva vermekle de yükümlüyüz. Ona rol model olacak bir eşten bunu yapmakla da. İnsan psikolojik baskıların olduğu bir ortamı kendine reva görebilir. Ama canından çok seveceği bir çocuğu bu evde böyle bir ortamda dünyaya getirmek...

X