How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

çok kilo aldım

ECRINFATIMA

Anne
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
347
0
46
İstanbul
Arkadaşlar doğum yapalı 2 ay oldu. doğumdan sonra yaklaşık 8 kilo üzerime yapıştı.egzersiz yapıyorum bitki çayı içmeyi çok seviyorum önerebileceğiniz en kolay kilo verme yöntemi var mı. ha ayrıca nedense canım çok tatlı istiyor acayip tatlı tüketiyorum hiç böyle olmamıştım.yememeye çalışıyorum o kadar canım istiyor ki küp şeker bile olsa yerim.iştah kesici ne olabilir sizce nolur yardım edin...:)

Benim şu an ikinci hamileligim. İlki ikiz gebelikti. Kizlarim simdi 11 yasindalar. 10 gin icinde insallah 3. Bebişim geliyor. İlkinde 23 kilo almistim. Şimdi ise 26 kilo aldim. İlk hamileligimde aldigim kilolarin +3 kilo fazlasini yani 26 kiloyu alti ay icinde hemen verdim. Tavsiyem gunde iki defa ikişer tane limon ye. Tatliyi kesmen gerekiyor tabi. Baska birsey yapmana gerek yok.zaten emziriyorsan kilolarindan cabuk kurtulursun. Daha cok yeni dogum tarihin . 6 - 7 ay sonrasinda ayni durum devam ederse ozaman sıkıntı baslar

Back