Çok karmaşık durumdayım

parla kusu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
43
11
8
26
Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar öncelikle.
1 hafta önce adet gecikmem sebebiyle kan verdim ve beta değerim 408 çıktı doktora gittiğim de ultrason da göremedi tekrar kan istedi 1456 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vermek için çağırdı çarşamba günü gittiğimde 2546 çıktı ama kese hala görünmüyor dış gebelik olabilir mi ?

1 hafta önce adet gecikmem sebebiyle kan verdim ve beta değerim 408 çıktı doktora gittiğim de ultrason da göremedi tekrar kan istedi 1456 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vermek için çağırdı çarşamba günü gittiğimde 2546 çıktı ama kese hala görünmüyor dış gebelik olabilir mi ?
İnşallah değildir ama değer yüksek kese görünmemesi de şüpheli bi durum bazen kese 6 haftanın sonuna doğru gözükebiliyo arkadaşımda öyle olmuştu. Rabbimkötüden uzak tutsun inş 🙏🏻

Henüz çok küçük, çok başında. 10000den sonra çağırır benim doktorum keseye bakmak için. Artışının düzgün görünüyor, tam gün yazmamışsınız. Bence bir hafta 10 gün bekleyin doktora gitmek için .

Back