How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

çok karışık:(( yardımcı olur musunuz?

rewix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
311
7
68
Ankara
mrb kızlar.ben size bişi danışmak istiyorum.benim ekimin 6 sında tarlusal kullanarak reglim oldu.stres ve hava değişiminden kaynaklı gecikme olmuş.bütün hormon tahlillerim ve vajinal ultrason temiz çıktı.bundan sonra ayın 21inde tekrar 3-4 günlük kanamam oldu fakat bu kanama cok akıskan kırmızıydı.neyse buda geçti.ayın 28i ve 31inde ilişki yaşadık.acaba hamile kalmış olabilri miyim?? bide sizce ne zaman test yada tahlil yapmalıyım?çok kafam karıştı lütfen yardımcı olun :((

mrb kızlar.ben size bişi danışmak istiyorum.benim ekimin 6 sında tarlusal kullanarak reglim oldu.stres ve hava değişiminden kaynaklı gecikme olmuş.bütün hormon tahlillerim ve vajinal ultrason temiz çıktı.bundan sonra ayın 21inde tekrar 3-4 günlük kanamam oldu fakat bu kanama cok akıskan kırmızıydı.neyse buda geçti.ayın 28i ve 31inde ilişki yaşadık.acaba hamile kalmış olabilri miyim?? bide sizce ne zaman test yada tahlil yapmalıyım?çok kafam karıştı lütfen yardımcı olun :((

canım durumun baya bi karışık :44:
normal sürece göre bakarsak duruma, ekimin 6 sında adet gördüysen 20 sinde yumurtlaman olma ihtimali olabilirdi, ama sen 21 inde tekrar görmüşsün, bu durumda da 21 ekime göre erken yumurtlama olmadıysa ilişki tarihlerin çok erken oluyo 7. ve 10. gün ??? 21 ekimi baz alırsak da, 14 gün sonrası yumurtlamaya göre, yani dünden itibaren günaşırı ilişki denemelisin ve bu durumda da ancak Kasımın 19-20 si gibi adetin geciktiğinde test yaparsan belli olur gibi görünüyor, canım açıklama da karışık oldu ama 15 gün arayla adet görmüşsün ancak bu kadar mantık yürütebildimm :3:

cnm öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim :) bende çok karışık olduğundan bi türlü karar veremedim kan testini ne zaman yapacağıma.ama benim regl periyotlarım 35 günde bir. internette bi program vardı yumurtlama hesaplayan ve buna göre ayın 27 sinde yumurtlama görünüyodu.ama 16sında bi daha kanama olmasına anlam veremedim işte :( neyse bakalım onbeşinde fln yaptırsam çıkar heralde.en erken kan testi ilişkiden ne kadar sonra belli olur ki?

kizlar ekim ayinda adet olmadim 16 ekimde olmam gerekiyordu olmadim maleseff..duphaston ilaci iciyorum..yumurtlamam olurmu adet olmadan kafam karisti :10:

14-15 gün sonra belli olur diyolar kanda cnm, dediğin tarihlerde ay ortası bir yaptır bakalım hayırlısı ??

haklısın cnm.bi yaptırayım bakalım 15.de ne cıkacak. çok merak ediyorum aslında pek düşünmüyorduk ama oldu işte.eğer olursada çok sevinirim ama.Allahtan hayırlısı inş.sen hamiş misin cnm?

haklısın cnm.bi yaptırayım bakalım 15.de ne cıkacak. çok merak ediyorum aslında pek düşünmüyorduk ama oldu işte.eğer olursada çok sevinirim ama.Allahtan hayırlısı inş.sen hamiş misin cnm?

yok bende henüz değilim canım,kısmet ne zamansa o zamana inşallah hayırlısı :nazar:

Back