Çok karışık işler bunlar beynim sulandı

gulumsekaderine69

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
77
13
3
Merhabalar erkek arkadaşumla çamaşırlarımız varken sürtünnmeli ilişki yaşadık böyle bi durumda hamile kalınmayacağını biliyorum zaten 10 gün boyunca doğum kontrolhapı kullandım doktor tavsiyesiyle.. Ancak adetim düzensiz 1,5 ay sonunda adet oldum ve dün kahverengi lekelenme acık renk kan geldi acaba bu neden böyle oldu ya pedimde leke oluyo ancak wcye girdiğimde kan revan.. Bide aşırı ağrı hissediyorum.. Önceden olduklarımda hatırladığım kadarıyla ped ilk günden dolardı. Yıksa ben yanlış mı biliyorum bu şekilde hamile kalınır da bu implantosyon kanaması mı

canım o şekilde kesınlıkle hamıle kalınmaz hamıle kalmak o kadar kolay degıl bırde sen hıc normal ılskı yasamasın galıba o yuzden korkman normal hamıle kalmak ııcn ınsanlar bacaklarını havaya kaldırıyo daha nenelr neler ole sadece surunmeyle olcak ıs degıl vajınanın ustune boşalma olsa bıle gene olmaz ııcn rahat olsun yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…