aynen suan bile adı geçince bile içim bulanıyo gerçekten aşırı zor hiç sevmedigin bölümde okumak resmen işkence ben birşey sormak istiyorum size okulu zorla bitirmeye çalışmıssınız ya mezun olunca geriye dönüp ya keşke 3.sınıfta bıraksaydım neden bu kadar eziyet ettim kendime bana yararı olmayacak bölüm için pişmanlık duydunuzmu yani merak ediyorum suan bende sizin gibi yüksek lisans ve doktaramı başka bölümden yapmayı düşünüyorumBen de hiç svarevmediğim nefret ettiğim bir bölümde okudum. 3. sınıfta bu bölümle alakalı çalışmayacağım kesinleşmişti. Sadece okul bitsin o kadar çabalarım boşa bitmesin diye bitmesi için devam ettim. Şİmdi olsa napardım bilmiyorum. belki bölüm değiştirme yapardım. ama sevmediğim bi bölümde okumak çok zor. şimdi o bölümde çalıoşmayı birak adı geçince içim bulanıyor. şimdi ilgi alanım olan bi bölümde yüksek lisans yapıyorum. Türkiyede iş imkanı çok önemli. seveceğin bi bölümde okumak kadar. siizn durumunuzda bölüm değiştirme oluyo mu bilmiyorum olsa ben geçerdim ama elimdeki imkanlar sınırlıydı. bir süreden sonra kendinden çok küçüklerle aynı sınıfta okumak da istemiyosun.
haklısınız teşekkür ederim
aynen suan bile adı geçince bile içim bulanıyo gerçekten aşırı zor hiç sevmedigin bölümde okumak resmen işkence ben birşey sormak istiyorum size okulu zorla bitirmeye çalışmıssınız ya mezun olunca geriye dönüp ya keşke 3.sınıfta bıraksaydım neden bu kadar eziyet ettim kendime bana yararı olmayacak bölüm için pişmanlık duydunuzmu yani merak ediyorum suan bende sizin gibi yüksek lisans ve doktaramı başka bölümden yapmayı düşünüyorum
ya ben inanamadıgı kadar emek verdim kaç kere sabahladım ama sonuç sıfır bu sabah sınavımız vardı mesala hoca hiçbirşey yok cok tekdüze şeyler bunlar böyle kalırsın dedi cok kendmi cok kötü hissediyorum işe yaramazz gibi bende buyıl kalacagımı düşünüyorum o zaman herşey boşa gidecek zaten 3 dersim var alttan birde neokudunuz suan hangi bölümde yüksek lisans yapıyosunuz cok merak ettim kusura bakmayın sorularımla cok bogdum belki ama bnimle aynı seyleri yasamıs oluncaBenim okulum özel okuldu vakıf ünv. yani. Sizin de öyle sanırım. Ben bir daha o zamana geri dönmüş olsam kesinlikle özel okul yazmazdım.. Dönemeyecek olduğuma göre, 3. sonıfta bırakmış olsaydım, ve çok uğraşmamış olsaydım ilerde pişmanlık duyardım. Bırakmasaydım şöyle olurdu gibi.. çok çabaladığım için pişman değilim ama özel ünv. gittiğim için hiç memnun olmadım ve kimseye tavsiye de etmiyorum.
ya ben inanamadıgı kadar emek verdim kaç kere sabahladım ama sonuç sıfır bu sabah sınavımız vardı mesala hoca hiçbirşey yok cok tekdüze şeyler bunlar böyle kalırsın dedi cok kendmi cok kötü hissediyorum işe yaramazz gibi bende buyıl kalacagımı düşünüyorum o zaman herşey boşa gidecek zaten 3 dersim var alttan birde neokudunuz suan hangi bölümde yüksek lisans yapıyosunuz cok merak ettim kusura bakmayın sorularımla cok bogdum belki ama bnimle aynı seyleri yasamıs olunca
başka bölüme geçme olayı işletme iktisat vb bölümlere geçebilirim psikoloji için öss puanım yetmiyo malesef yoksa coktan geçmiştim tekrar sınava girmem lazım evet hem anlamıyorum hem çalışamyorum yani tamamen hayal etme meselesi tabi bunları isterkenki uyumlar önemli yoksa herkes hayal ediyor ama 1 .5 yılım var o kadar uzun geliyoki uzatacakmısım gibi geliyo ama bu sürede psikolojiden ders almayı düşünüyorum kalsam bile bari o yararı olsun okulun bana en azından yüksek lisans mülakatında napıyım çekecegim varmış
benimde bir arkadasım uluslar arası ticaret evet cok iyi görülüyo ama bencede iş olanagı sıkıntı iç mimarlıkta old gibiCanım sizin okulda eğer başka bölüme geçme imkanı varsa geç derim. Sevmediğin bölümde çalışmak da zor. Başka mesela sizin bölümde olduğunu sanmıyorum ama, bazı okullarda ve bölümlerde 4 yıllıkta okurken 2 yıllık diplomasını alıp ayrılma gibi bir seçenek oluyor öyle bi şey varsa öyle de yapıp sonra lisans tamamlayabilirsin ama sizin bölümde hangi bölümlere geçilir bilmiyorum. Benim okuduğum o sevmedğim bölüm uluslararası ticaret.. İyi bölüm gibi görünüyor ama hiç sevmedim. Sorumluluğu yüksek riskli bir iş. Bir de bu bölümün sadece özel sektörde iş imkanı var devlette yok bişey. Yüksek lisansım da iletişim bilimleri.
benimde bir arkadasım uluslar arası ticaret evet cok iyi görülüyo ama bencede iş olanagı sıkıntı iç mimarlıkta old gibi
eglencelii yapma allah askına attıgın tek çizginin ile nedenini niçin orda durdugunu soruyor sen cevap veremiyorsun herseyle beirli ilişkiler olması lazım keske kafana göre yapsan ama olmuyo öyle herşey soyut ama kurallar somut gerçekten tamamen saçmalık bölüm açıkçası bana burda yasadıgım1 gnü bile gösterseler asla gelmezdim asla